icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Stad Holland zorgverzekering


Reviewscore: | Bekijk reviews
stad-holland

Overweeg je een Stad Holland zorgverzekering af te sluiten? Voor de meest noodzakelijke zorg zit je goed met de basisverzekering van Stad Holland. De basiszorgverzekering is bij bijna elke zorgverzekeraar hetzelfde.

Wil je ook een vergoeding voor de kosten van bijvoorbeeld je tandarts of fysiotherapeut dan kun je je bijverzekeren met een aanvullende Stad Holland-verzekering.

Contactgegevens Stad Holland

 • Telefoonnummer:
  010 - 246 64 80
 • E-mail:
 • Website:
  https://www.stadholland.nl
 • Adres:

  Postbus 295
  3100 AG Schiedam

Stad Holland zorgverzekering afsluiten

Via de Consumentenbond kun je zorgverzekeringen van Stad Holland vergelijken met andere zorgverzekeringen. De Consumentenbond adviseert welke zorgverzekering het beste bij jou past.

Is een Stad Holland zorgverzekering ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Of past toch een andere zorgverzekering beter bij je? Je komt er snel achter door je persoonlijke wensen in te vullen in de Zorgvergelijker van de Consumentenbond. Het pakket met de laagste prijs en de beste prijs-kwaliteit verhouding komt automatisch naar voren. 

Over Stad Holland zorgverzekering

Stad Holland Zorgverzekeraar is een zelfstandige, kleine zorgverzekeraar. Wij zijn slagvaardig, betrokken, servicegericht. Bij ons kan men rekenen op een optimale bereikbaarheid en een snelle betaling van declaraties. En daarin staan we niet alleen. In DSW Zorgverzekeraar hebben wij een betrouwbare en professionele partner. Samen streven wij ernaar dat onze service en dienstverlening op het allerhoogste niveau blijven.