icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

Overweeg je een Stad Holland zorgverzekering af te sluiten? Voor de meest noodzakelijke zorg zit je goed met de basisverzekering van Stad Holland. De basiszorgverzekering is bij bijna elke zorgverzekeraar hetzelfde.

Wil je ook een vergoeding voor de kosten van bijvoorbeeld je tandarts of fysiotherapeut dan kun je je bijverzekeren met een aanvullende Stad Holland-verzekering.

Meer zorgnieuws?

Wil jij als eerste weten wat er verandert rondom je zorgverzekering? Meld je dan aan voor de ZorgAlert. We houden je per e-mail op de hoogte.

Aanmelden voor ZorgAlert

Zorgalet Ipad met bol 1200x800

Contactgegevens Stad Holland

 • Telefoonnummer:
  (010) 2 043 500
 • Website:
  https://www.stadholland.nl
 • Adres:

  Postbus 295
  3100 AG Schiedam

Stad Holland zorgverzekering afsluiten

Via de Consumentenbond kun je zorgverzekeringen van Stad Holland vergelijken met andere zorgverzekeringen. De Consumentenbond adviseert welke zorgverzekering het beste bij jou past.

Is een Stad Holland zorgverzekering ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Of past toch een andere zorgverzekering beter bij je? Je komt er snel achter door je persoonlijke wensen in te vullen in de Zorgvergelijker van de Consumentenbond. Het pakket met de laagste prijs en de beste prijs-kwaliteit verhouding komt automatisch naar voren. 

Ook een zorgverzekering afsluiten of een zorgverzekering vergelijken? Maak gebruik van de Zorgvergelijker van de Consumentenbond!

Lees meer over vergoedingen van de Stad Holland zorgverzekering.

Over Stad Holland zorgverzekering

Stad Holland Zorgverzekeraar is een zelfstandige, kleine zorgverzekeraar. Wij zijn slagvaardig, betrokken, servicegericht. Bij ons kan men rekenen op een optimale bereikbaarheid en een snelle betaling van declaraties. En daarin staan we niet alleen. In DSW Zorgverzekeraar hebben wij een betrouwbare en professionele partner. Samen streven wij ernaar dat onze service en dienstverlening op het allerhoogste niveau blijven.