icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van Univé zorgverzekering


Univé zorgverzekering

Totaalscore

100 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
100 reviews

hbo

17 september 2018

They do not care about customers. They have no good way of contact. Not recommended.


Adem

7 juni 2018

Ze zijn vriendelijke over de telefoon maar doen niks met je klachten daarom binnenkort overstappen naar een betere verzekeraar.


Désirée

16 mei 2018

Sedert januari 2018 ben ik van Univé over gestapt naar een andere zorgverzekeraar. Dit omdat ik NIET tevreden meer ben over Univé en hun manier van werken. Ze zijn klant onvriendelijk , zijn niet goed berijd je te helpen, luisteren niet goed, geven verkeerde voorlichting en proberen je alleen maar meer verzekeringen aan te smeren. Als klant moet je jou klacht schriftelijk mededelen, maar Univé handelt het telefonisch af. Als je vraagt om een schriftelijk antwoord heeft men daar gewoon lak aan.


Jos

19 maart 2018

Men word van het kastje naar de muur gestuurd. Iedereen heeft een ander antwoord op een vraag me als gevolg dat ik net zover ben als toen ik begon en dit is inmiddels dikke 3 maanden geleden. Waardeloos!!!


Anoniem

13 maart 2018

Waardeloze agressieve geldwolven als unive ook maar denkt deze klant moet opgelicht worden dan doet unive dat ook NIETS kan, dan unive nog tegenhouden unive komt met allerlij onzinnige rekeningen die nergens over gaan al betaal je 200,00 of 2000,00 euro extra het zorgt niet voor oplossingen. Met zo 'n verzekering wil je vast niks te maken hebben, dus weg blijven van zo'n verzekering is de beste oplossing.