icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van Univé zorgverzekering


Univé zorgverzekering

Totaalscore

194 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
194 reviews

Super goed geholpen door pechhulpdienst van Univé

15 april 2022

Erg goede service nadat wij lekke band hadden Fijne man en was snel ter plaatse


Vera Nijhuis

6 april 2022

M’n lage aantal sterren heeft vooral te maken met de klantenservice. Ik zit nog maar 3 maanden bij Univé en heb weinig zorgkosten. Ik had 5 keer telefonisch contact over een declaratie om uiteindelijk uitleg te krijgen dat er info op de nota ontbreekt. In totaal heb ik hiervoor bijna 90 minuten in de wacht gestaan, is of werd twee keer de verbinding verbroken en kreeg ik een brief met verzoek tot terugbellen (zonder dat ik een oproep had gemist). Echt frustrerend.


Jaap

2 maart 2022

Redelijke verzekeraar die nu domme fouten maakt. Ik was altijd redelijk tevreden over Univé. Doen niet moeilijk en betalen declaraties snel uit. Maar nu hebben ze zichzelf in de voet geschoten: de premie voor 2022 (1305 euro) schreven ze af al op 27 december! Voor het nieuwe jaar begonnen was dus, bijzonder onhandig voor bijvoorbeeld de administratie. Dat irriteerde me zo dat ik ben gaan zoeken naar andere zorgverzekeraars, en vond er een die ruim 100 euro goedkoper was, dus heb Univé opgezegd. Vervolgens ontving ik nog 2x een herinnering om 1305 euro te betalen.. dat heb ik uiteraard genegeerd, en nu een aanmaning om 192 euro te betalen, 177 voor tandartsverzekering die de andere verzekering blijkbaar niet opgezegd heeft en 15 euro aanmaankosten.. Terwijl ik van die 177 NOOIT een nota gehad hebt.. WAT EEN PRUTSERS! Denk maar niet dat ik die aanmaankosten betaal!


Nepperij

28 februari 2022

Iets adviseren en daarna nodig nee sorry zit er niet in


bart

18 februari 2022

Ben al paar jaar bij unive met een budget basisverzekering en aanvullende verzekeringen, tot nu toe met genoegen. Mijn vrouw moest echter nu een revelatietraject doen bij Reade gevestigd in Ziekenhuis AMstelland en nu blijkt dat Reade niet gecontracteerd is en ziekenhuis Amstelland (war haar medisch specialist zat) wel. Dus moest ik eind januari mijn vrouw laten overstappen op de hele dure basisverzekering waar 100% voor niet -gecontracteerden worden vergoed. Dit kost per maand tientjes meer, ca 400 per jaar Ik ben zelf al een paar jaar bij Bergman Klinics ogen onder controle en nu blijkt dat Bergman dit jaar opeens niet meer gecontracteerd is, waardoor mijn staaroperatie niet door kan gaan. Officieel zijn ze in onderhandeling. Al sik dat geweten had in december ha dik een andere verzekring genomen. Unive is nog met meerdere zorgaanbieders voorhet jaar 2022 in onderhandeling en het is nu 18 februari. echt heel slecht!