icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

Reviews van Univé zorgverzekering


Univé zorgverzekering

Totaalscore

123 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
123 reviews

John

2 september 2020

Zeer slechte en ondeskundige klantenservice. Klantenservice medewerker brak het telefoongesprek af. Wilde mij niet doorverbinden met de leidinggevende of klachtencoördinator.


Slecht

5 augustus 2020

Na veel jaren tevreden te zijn geweest helaas de laatste 2 jaar niet zo tevreden meer 4 jaar geleden ofzo Univé langs gehad me vaatwasser was lek waardoor me vloer was beschadigd me laminaat van de woonkamer was beschadigd de schade werk opgemeten en kreeg zo een 2 vierkante meter vergoed daar ben ik op in gegaan want dit zou echt zichtbaar zijn een laminaat vloer van een paar jaar oud en dan nieuwe stukken er tussen na veel moeite enzofoort hebben ze besloten meer te geven ben er toen maar mee akkoord gegaan Nu 2 maanden terug bij me tandarts geweest helaas heb ik kronen nodig gaat aardig wat kosten door mijn medicijnen heb ik een slecht gebit na bij Univé aangegeven en kreeg heel snel een antwoord dat niks vergoed word terwijl me tand verzekering hoog is Nu deze week iemand voor me badkamer geweest me douchecabine was stuk lekkage gehad enzofoort nu nu krijg ik vandaag te horen dat het niet word vergoed want komt door het kit Bij bezichtiging was het niet door het kit ??


JF

24 juni 2020

Klantvriendelijkheid en tevens behulpzaamheid bij deze zorgverlener is ver te zoeken. Bij het hebben van een uitgebreide dekking willen zij niet goed mee denken bij zorgbemiddeling. Je moet mijlenver reizen om iets vergoed te kunnen krijgen. De klantenservice en daarnaast ook het afhandelen van klachten is zeer onprofessioneel. Zij behandelen je als een nummer. Je bent een van de velen en zijn er niet rouwig om als je niet tevreden bent en zijn daarnaast zeer brutaal. Deze verzekering is in vergelijking tot vijf jaar geleden zeer achteruit gegaan. Het is absoluut niet aan te raden om je bij deze verzekeraar aan te sluiten.


Duncan

11 april 2020

Unive Verzekeringen verstuurt spooknotas naar mij als klant, terwijl de rekening netjes betaald zijn, blokkeert haar klanten om over te stappen naar een andere zorgverzekeraar, door fictieve spooknotas. Eerder na mijn betaalbewijs had Flanderijn het dossier terug gestuurd naar Unive, sinds de afgelopen maanden is het nu opeens Inkassier BV.


Anoniem

31 maart 2020

Één ster is nog te veel rekeningen worden dubbel betaald en afgeschreven en rekeningen die je betaald worden doodleuk dubbel gefactureerd als je ze dan niet dubbel betaald word het doorgestuurd naar de deurwaarder die het dan gaat incasseren!!! Je hebt er dagen werk aan om alles aan te vechten bezwaarschriften worden door zekur zorg niet op gereageerd dus ga de rechtbank aanschrijven