icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van Univé zorgverzekering


Univé zorgverzekering

Totaalscore

103 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
103 reviews

Bo

6 november 2018

Wat een flut organisatie. Nota’s en betalingsachterstanden krijg ik niet binnen. De organisatie daar meerdere malen op aangesproken, maar ieder keer is het weer raak. Het is nu zelfs zo ver dat ik de incasso aan m’n broek heb. Gelukkig is dit net op tijd teruggehaald. Communicatie en informatieverschaffing trekt helemaal op niks! De medewerkers van Unive zijn onduidelijk en verassen je weer elke keer met een ander bedrag, en dan heb ik het niet over administratiekosten! Kortom bespaar jezelf de onnodige stress en verassingen en verzeker bij een verzekeraar die minder ouderwets en lomp is.


Anoniem

28 oktober 2018

Ben teleurgesteld in Unive Zorg in alles. Een beslissing die zonder de bijbehorende brief te lezen, genomen is. De manier van mij te woord staan, geen antwoord op mijn vraag. Niet de juiste persoon mogen spreken. Bestaat volgens mij niet eens. Na herhaaldelijk vragen om een schriftelijke reactie een slap briefje met standaard tekst en dus nog geen antwoord op mijn vraag. Zelfs mijn echtgenoot heeft geprobeerd met ze te bellen om op zijn minst een fatsoenlijk antwoord te krijgen. Helaas ook niet gelukt. Inmiddels kun je ook niet meer online declareren en moet ik weer postzegels plakken. Ze verwijzen naar de app, die het natuurlijk ook niet doet. Echt Unive als je jezelf wilt redden; ga iets aan je communicatie doen.


Theo

25 oktober 2018

Grootste ergernis is dat declaraties gewoon niet werken. Website meldt al weken "excuses het werkt niet, gebruik de app". De app werkt echter ook niet. Dus dan maar bellen. Medewerkers vinden het ook allemaal erg naar, maar het is beleid dat er geen email gestuurd mag worden. Ik moet dus alles maar uitprinten in een envelop stoppen en opsturen. Amateurs. Als je het anno 2018 nog steeds leuk vind om postzegels te moeten plakken, dan moet je echt voor Unive kiezen.


hbo

17 september 2018

They do not care about customers. They have no good way of contact. Not recommended.


Adem

7 juni 2018

Ze zijn vriendelijke over de telefoon maar doen niks met je klachten daarom binnenkort overstappen naar een betere verzekeraar.