! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van Univé zorgverzekering


Univé zorgverzekering

Totaalscore

178 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
178 reviews

Thea

1 maart 2021

Jammer dat ik een ster moet geven, Unive is helemaal geen ster waard. Slechtste klantenservice die ik ooit heb meegemaakt. Mailen kan niet, formulier op de website kun je invullen, maar heeft geen enkele zin, want ze antwoorden toch niet. En als je belt krijg je geen behoorlijk antwoord.


Moody

26 februari 2021

De slechtste verzekeringsmaatschappij waarbij ik ooit ben verzekerd. Hun klantenservice is vreselijk. Het duurt erg lang voordat ze de telefoon opnemen en ze kunnen mijn probleem nooit oplossen. Ze zeggen altijd dat ze aantekeningen zullen maken en me de komende 2 dagen terugbellen en uiteindelijk nooit meer terugbellen. Ze zeggen dat je een melding op hun website moet indienen en op hun website kun je de klacht niet eens indienen omdat er een technische fout staat. Ze zijn ook erg onprofessioneel als het erom gaat transparant te zijn over details zoals het wijzigen van uw verzekeringsdeadline. U zult verzekeringsmaatschappijen van veel betere kwaliteit vinden!


H

8 februari 2021

Zeer slechte klantenservice.! Univé valt blijkbaar onder VGZ., hierdoor zijn er veel onduidelijkheden voor de klant maar ook de medewerkers van Univé en VGZ. Niet iedereen is bevoegd het dossier in te zien, zo wordt je van de ene verzekering naar de andere gestuurd..


Suraj

27 januari 2021

Lange periode klant geweest bij Unive, ging altijd goed totdat ik zelf in problemen kwam door derden waardoor ik mijn autoverzekeringen niet meer kon betalen. Netjes Unive opgebeld toen de tijd, situatie uitgelegd en of ik een regeling kon treffen met hen. Zo gezegd zo gedaan, een half jaar later wil ik een auto verzekeren blijkt dat dit NIET kan omdat ik in problemen was gekomen toen der tijd. WAT IS DIT ZEER TELEURSTELLEND NADAT IK ALLES NETJES HEB BETAALD EN NU ACCEPTEREN ZE MIJ NIET EENS. BOVENDIEN RECENT EEN NIEUWE AANVRAAG GEDAAN VOOR MIJN BESTELBUS WILLEN ZE MIJ NIET ACCEPTEREN OMDAT IK VOLGENS UNIVE "EEN SOORT VAN KOERIERS BEDRIJF BEN" TERWIJL DIT NIET ZO IS. MET ANDERE WOORDEN SLECHT SLECHT MAAR DAN OOK ZEER UITERMATE SLECHT!!! BAH!!!!


Geen verzekering toch betalen

18 januari 2021

Het is maar dat ik geen halve ster kan geven, want ik krijg zomaar een nota van een premie die ik niet heb afgesloten terwijl ik allang verzekerd ben bij FBTO.