! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van Univé zorgverzekering


Univé zorgverzekering

Totaalscore

165 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
165 reviews

Ikram

1 december 2020

Ik vind Univé niet eens 1 punt waard. Onduidelijke communicatie. Ik ben meermaals van kastje naar de muur gestuurd. Medewerkers geven de verkeerde informatie.


a.

16 november 2020

slechte onkundige klantenservice, half uur verder geen enkele oplossing. 3 mensen aan de telefoon gehad, allemaal een ander verhaal. wat was de bedoeling....een polis splitsen, Super moeilijk bij Univé. Waardeloos Bovendien mag de hoofdverzekerde wel een kind op een andere polis zetten, maar de vrouw van de hoofdverzekerde niet. Onbegrijpelijk


RinaR

9 november 2020

Ik heb er nooit problemen mee gehad, en ik vind hem niet opvallend duur. Toen ik na een zware operatie naar een zorghotel wilde, kreeg ik direct een goed advies en alles werd me goed uitgelegd.


Bieleman

8 november 2020

Ben niet blij met de aanvullende verzekering. Met name het feit dat orthomoleculaire geneeskunde slechts deels wordt vergoed. Maar dat is bij andere maatschappijen niet beter.


dutch1

7 november 2020

lang wachten op beslissingen (2), verder ging alles goed. Moet er wel bij zeggen dat ik sommige door de apotheek geleverde medicijnen niet heb geprobeerd terug te krijgen.