icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Genomineerd voor Website van het Jaar |

Wij gaan ervoor. Jij ook? Stem meteen

website van het jaar 2017

Reviews van VGZ Nedasco zorgverzekering


VGZ Nedasco zorgverzekering

Totaalscore

273 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
273 reviews

n.n.

8 oktober 2017

Ik was sinds 1979 goed verzekerd bij het IZA en heb daar ook altijd een redelijke (en zeker niet goedkope) premie voor betaald. Twee jaar geleden kreeg ik , net voor het hele poliscircus weer zou beginnen, bericht van VGZ dat het IZA verdween. In plaats daarvan kwam een VGZ-verzekering, waarvan de dekking nauwelijks zou verschillen van de IZA-verzekering. Mede omdat ik, vanwege een chronische ziekte, niet genoeg energie heb om lange lappen tekst door te spitten, ben ik zo dom geweest om op deze mooie woorden te vertrouwen. Vooral de tandarts-"verzekering" is om te huilen. Ik ben nog steeds kwaad dat ik zo ben bedonderd, zeker omdat IZA nog steeds vermeld staat in elk overzicht van "Zorg"verzekeraars.


onoverzichtelijke fakturenoverzicht

20 september 2017

overzicht fakturen kloppen voor geen meter, rekeningen voor eigen risico worden afgeschreven maanden nadien, totaal geen overzicht


George

1 september 2017

Response to our medical declarations/invoices unclear and too complicated to check !!


Anja

30 augustus 2017

Ik ben voor mijn zus, die daar zelf te ziek voor is, al 14 dagen aan het bellen en mailen met VGZ om duidelijkheid te krijgen of ze een bepaalde behandeling vergoeden. Vandaag gehoord dat ik weer helemaal opnieuw kan beginnen en weer maximaal 10 werkdagen moet wachten op een beslissing terwijl de situatie heel schrijnend is. Harteloze zorgverzekeraar met de flexibiliteit van een blok beton. Lange wachttijden aan de telefoon, medewerkers die niet goed geïnformeerd zijn of tegenstrijdige informatie geven. Zeker geen aanrader deze zorgverzekeraar.


Jeanne

29 augustus 2017

redelijk tevreden over VGZ maar kan altijd beter zeker bij suiker patienten atrose fysio