icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

Consumentenbond.nl

Inloggen

Vul een geldig e-mailadres in

Vul een wachtwoord in

Reviews van VGZ Nedasco zorgverzekering


VGZ Nedasco zorgverzekering

Totaalscore

365 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
365 reviews

Maarten

4 december 2019

VGZ weigert consequent rekeningen te betalen. Een in het Engels gestelde rekening uit Bangladesh vanwege een ziekenhuisbehandeling ivm Dengue wordt niet betaald omdat men geen Engels kan lezen ! In de tijd dat ik er verzekerd ben geweest is nooit één rekening betaald! De overstap naar een andere verzekeraar wordt gedwarsboomd omdat een VGZ medewerker geen volledige opgave doet van de nog openstaande te betalen premies. ONVZ deelt mee dat verzekeringsmaatschappijen onderling kunnen regelen dat iemand nog to 31 januari kan overstappen. VGZ ontkent dat. Maandelijks arriveert een factuur met acceptgirokaart waar 1 euro kosten voor wordt gerekend ondanks dat ik betaal per online bankoverschrijving. Je wordt het bos ingestuurd als je een klacht indient


Anoniem

30 november 2019

De nieuwe aanvullende polis 2020 wordt steeds meer uit gekleed.Mensen let hierop. Ik ben hier boos over, Kost je veel meer dan ik verwacht had.


Famke

25 november 2019

Zorgverzekering.. een noodzakelijk kwaad. Maar dan toch het liefst bij VGZ. Ik vind de vergoedingen super, de app en informatievoorziening ook. En ze hebben me super geholpen bij een hele grote declaratie van een instituut waar ik alleen een intakegesprek had. En het traject niet doorzette. Heb dit aangegeven bij VGZ en ondanks dat het 7 maanden ervoor was gebeurd en het instituut al lang het geld binnen had, zijn ze erachteraan gegaan. Het kostte mij namelijk ook mijn eigen risico. Het duurde lang voor VGZ goed contact had met het instituut en uiteindelijk het geld terug had. In de tussentijd hielden ze me continu op de hoogte, heel fijn. Uiteindelijk heb ik vandaag het eigen risico terug ontvangen. Ben heel tevreden over dit proces!


Maarten

25 november 2019

Ik sta als mede verzekerde op de polis die mijn vrouw heeft afgesloten als hoofdverzekerde. Ik doe thuis de financiën en ben dus ook belast met het indienen van declaraties. Mijn vrouw en ikzelf hebben een verklaring afgegeven dat we voor elkaar alles kunnen inzien. Helaas kan ik geen declaratie indienen voor ons alleen de hoofdverzekerde is gemachtigd. Vragen over rekeningen worden aan mij niet beantwoord enkel aan de hoofdverzekerde. Verzocht dit anders in te richten maar nul op mijn rekest. Ik moet nu van de gezamenlijke polis af om mijn eigen zaakjes te kunnen regelen waardoor ik de maandelijkse korting misloop. Toch € 90,00 op jaarbasis. VGZ zegt niets voor mij te kunnen ( willen) doen.


Leander

11 november 2019

Ze willen je geld maar komen hun zorgplichten niet na. Houden je aan het lijntje, denken macht over je te hebben. Totaal ondeskundig, raad het niemand aan!