icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van VGZ zorgverzekering


VGZ zorgverzekering

Totaalscore

307 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
307 reviews

Sjan

16 oktober 2018

Revalidatie nodig na borstkanker. 3 machtigingen ziekenhuis maar VGZ vond het niet nodig. Wat een ellendelingen. Heb er geen andere woorden voor. Na geschillencommissie wel toestemming met excuses maar hangende de uitslag geen zorg en ik ga er toch weg eind van het jaar anders zou ik dat ook nog aankaarten. Boeven zijn het.


Anoniempie

15 oktober 2018

Alleen via de telefoon is VGZ goed te bereiken, dit kost echter geld en daar is helaas niet voldoende van. HET DUUR ALLEMAAL VEEL TE LANG!! Ik heb nog nooit ergens last van gehad of gebruikt gemaakt van de verzekering maar betaal ze al 3 a 4 jaar. Nu ging ik gisteren inloggen om even te controleren hoe het zit met mijn aanvullende verzekering wat betreft tandarts, wat blijkt dat ik helemaal geen polis meer heb, toch vreemd dat ik elke maand nog steeds betaal en dat ik hier nooit wat van heb gehoord. Ze adverteren op hun website met een klantenbeoordeling van een 7,6 maar ik lees bijna alleen maar negativiteit. WAT EEN TROEP, ik ben hier zelf zo snel mogelijk weg en zou nooit iemand aanraden hier te komen.


Ka

11 oktober 2018

Ik heb maar liefst 6 keer!!! gebeld over een onduidelijke factuur. Na ieder telefoontje wordt mij beloofd dit op te lossen, maar inmiddels is het bedrag verhoogd met 2x administratiekosten en is nog steeds niet opgehelderd om welk bedrag dit gaat. Het is niet mogelijk om via email contact op te nemen, dus het is voor mij lastig bewijzen dat ik al zo vaak contact opgenomen heb. Ook heb ik een brief gestuurd, die tot nu toe genegeerd lijkt. Ver weg blijven bij deze malafide maatschappij!! Ik heb inmiddels een klacht ingediend en wacht verder af.


Marjan

2 oktober 2018

Reizigersvaccinatie krijg je niet vergoed, je moet hiervoor maar je reisdocumenten meesturen. Privacywet hebben ze geloof ik nooit van gehoord.


Anoniem

20 september 2018

Na een lange zieke periode was het tijd voor revalidatie volgens de bedrijfsarts, arts ziekenhuis, revalidatiearts. Alle ogen stonden de zelfde kant op. Helaas schijnt het zo te zijn dat VGZ vooraf een machtiging/toestemming wil geven. De 1e aanvraag afgewezen. 2e aanvraag zou te veel op de 1e lijken. Met de 3e aanvraag komen ze met weer een andere reden. Ook is er een 4e aanvraag ingediend enkele maanden geleden. Ik heb gewoon recht op revalidatie zoals genoemd in de basisverzekering. Helaas gaat de kantoorklerk van VGZ op de stoel van de dokter zitten en wil de machtiging niet afgeven. Ook de arts van het ziekenhuis heeft reeds een brief geschreven! Tja als ik dit van te voren had geweten, dan had ik uiteraard nooit voor VGZ gekozen. Een hele nare zorgverzekeraar.