icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van VGZ zorgverzekering


VGZ zorgverzekering

Totaalscore

288 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
288 reviews

M

19 maart 2018

Spelen zelf voor dokter voorgeschreven medicijnen door huisarts en specialist worden niet vergoed. Eerder alternatief gehad maar die helpen niet ,nu maar de medicijnen zelf betalen plus volledige premie om je orginele medicijnen te krijgen. Je kan er niets tegen doen, monoplie positie


matty

27 februari 2018

Overgestapt van CZ naar VGZ spijt van als haren op mijn hoofd duidelijke informatie gevraag in december om vergoeding van zorgverlener was allemaal geen probleem . het eigen risico in 12 termijnen betalen geen probleem. na te zijn overgestapt, wordt rekening niet vergoed en het eigen risico is helaas verkeerd gegaan maar kunnen we niets aan veranderen, je wordt van kastje naar de muur gestuurd zit uren in de wacht, en dezelfde persoon spreken is al helemaal niet mogelijk, een bloemetje sturen voor het ongemak dat kunnen ze wel, maar helaas wordt dat gewoon bij de buren afgeleverd , omdat wij op vakantie zijn, sorry denk ik dan los het probleem daadwerkelijk op


SMJ Polman

15 februari 2018

Al sinds dat ik nog bij mijn moeder op de polis stond verzekerd bij VGZ. Vorig jaar ben ik onterecht aangemeld als wanbetaler bij het CAK. Dit is ook door VGZ bevestigd. Echter hebben zij mij nooit afgemeld. Ik heb daar echt heel erg vaak voor moeten bellen. Ik kreeg geen reactie op mijn mailtjes, de verbinding werd elke keer gewoon verbroken wanneer ik met ze aan het bellen was. Ik kreeg , keer op keer hetzelfde antwoord. Ik moest wachten. Ondertussen werd er wel een hoog bedrag van mijn loon via mijn werkgever ingehouden. Dit was voor mij ook best beschamend tegenover mijn werkgever. Vooral omdat het niet klopte. Na 100 keer gebeld en gemaild te hebben zonder enig zinnig antwoord te krijgen, heb ik via Facebook mijn klacht gemeld. Toen werd er wel wat sneller gereageerd. Nu bleek dat er door een technische storing mijn afmelding niet was doorgekomen. Ik moest vanaf die dag weer maximaal 12 weken wachten en dan was het echt opgelost. :( al met al super slechte ervaring!


Simone

2 januari 2018

Sinds 52 jaar klant bij vgz en automatische incasso. Post file ik eens in de zoveel tijd. Mus gegaan bij incasso boete euro 40,00. Direct gebeld aangegeven dat ik direct over maak en of ik verzoek coulance euro 40,00 in kan dienen. Nee niet mogelijk.


Loes

31 december 2017

Wij zijn al jaren klant bij VGZ. eigenlijk nooit problemen. Alleen contract via de mail zoals een simpele vraag stellen lukt me niet. Contact telefonisch lukt niet als ze het druk hebben en via Twitter of Facebook ga je toch geen vragen stellen over je zorgverzekering. Bovendien moet je dan een account aanmaken om via die wegen contact te kunnen zoeken. Waarom hebben ze niet simpel een directe hulp service als je op hun site zit. Dit zou veel klantvriendelijker zijn. En zomaar ongevraagd krijg ik een brief dat ik in een ander verzekeringspakket ga vallen in t nieuwe jaar omdat er een optie weggevallen is. Ik zou nu betere zorg krijgen. Die ik niet nodig heb. Ik moet dus gaan betalen voor iets wat ik niet wil. overstappen vind ik moeilijk. zelfs met die zorgvergelijkers weet ik niet goed wat je krijgt. Ik weet nu wat ik aan mijn huidige verzekering heb. In onze omgeving hebben ze met enorm veel behandelaars een contract afgesloten dus we hebben een ruime keuze.