icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van VGZ zorgverzekering


VGZ zorgverzekering

Totaalscore

293 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
293 reviews

SLK

18 juni 2018

Extreem onvriendelijke klantenservice. Dit voelde niet als een bedrijf dat een dienst levert, maar als een overheidsinstelling die onpersoonlijk en kil haar ambt uitvoert. Blijft u alstublieft weg van dit bedrijf, hoe aantrekkelijk die premie ook lijkt! Vroeg of laat zullen ze u benadelen, als ze de kans krijgen.


carla

27 mei 2018

ze misbruiken het eigen risico !!! vier behandelingen gehad waarvan de eerste ,een intakegesprek, in eind 2017 en de andere drie in 2018 en trekken alles af van eigen risico 2017 waardoor ik in 2018 wederom een eigen risico hebt ,maffia praktijken van de slechtste en minst betrouwbare zorgverzekeraar die er bestaat !!!!


Barberio

11 mei 2018

Deze verzekeraar weet absoluut niet hoe zij met haar trouwste klanten moet omgaan. Zeker een afrader!


bp

30 april 2018

VGZ heeft de meest amateuristische site die ik kan bedenken en dan voor zo"n grote organisatie. en dan te bedenken dat dit het enige is wat ze moeten doen......het is een (eigenlijk overbodig) administratiekantoor en zels dat kunnen ze nog niet ook. schande VGZ


fabian

30 maart 2018

Het vgz bezorgd me al 2 jaar niks anders dan ellende met foutieve nota's. ze veranderen voortdurend "mijn vgz" info over betalingen. Door hun eigen administratieve chaos willen ze me nu 2 maanden premie teveel laten betalen. op slinkse en verwarrende wijze sjoemelen ze met de data van betalingen waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet. ik heb 2 jaar terug moeten graven in mijn betaalgegevens om alles duidelijk en helder te krijgen. Ik ben op zoek naar lotgenoten om samen een juridische procedure tegen het vgz te starten.