icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Ga naar hoofdinhoud

Reviews van VGZ zorgverzekering


VGZ zorgverzekering

Totaalscore

35 reviews
  • Afhandeling betalingen
  • Informatievoorziening van de verzekeraar
  • Klantenservice
  • Prijs-kwaliteitverhouding
35 reviews

Maddy

31 januari 2023

bezuinigen over 1 pil doet denk ik haast iedereen en meer van die rariteiten. maar toch ik weet niet wat ik bij een andere verzekering aantreft dat is de reden dat ik blijf en omdat ik geen experiment wil aangaan. bovendien heeft VGZ met de gemeente een contract wat de top de hoge maandelijkse kosten een klein beetje lager maken. Dat is sociaal en heeft niet iedere verzekering.


Jip

30 januari 2023

Snelle afhandeling van declaraties en vergoedingen De regeling van vergoeding zittend ziekenvervoer is niet bij alle medewerkers even duidelijk, krijg niet helder wanneer wel en niet iets vergoed wordt. Vriendelijke medewerkers.


Geertruida

30 januari 2023

Alles goed geregeld via app, overzichtelijk.


Peter

30 januari 2023

Helaas maakt VGZ de slogan die ze gebruiken niet waar: Coöperatie VGZ - Samen voorop in gezondheid en zorg. Het VGZ is niet meer de verzekering waar ik mij bij thuis voel, ik heb vorig jaar in overleg met mijn huisarts een vergoeding voor tapering strips aangevraagd bij VGZ, in eerste instantie leek het of ik met een computer communiceerde, ik kreeg geen duidelijk antwoord op mijn vraag, terwijl ik alle mogelijke informatie die gevraagd werd heb verstrekt. Ik heb een schriftelijke klacht ingediend bij VGZ over mijn aanvraag, de klachtencommissie heeft mij gebeld, dit voelde voor mij als een overval. Uiteindelijk heb ik geen vergoeding gekregen voor de taperingstrips. Vanwege trombose risico maak ik gebruik van een trombosedienst, op 20 december 2022 kreeg ik bericht van deze trombosedienst dat ik € 150, - per jaar moest gaan betalen omdat VGZ het bedrag van de vergoeding had verlaagd, ik ben noodgewongen overgestapt naar een verzekering die wel het volledige bedrag betaalt.


Judy

27 januari 2023

Ik heb ze gelukkig niet voor veel of ernstige zaken nodig gehad. Voor af-en-toe-wat werken ze helder en snel. Alleen (zoals laatste jaren bij velen) lange wachttijd bij telefoneren.