icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van VvAA zorgverzekering


VvAA zorgverzekering

Totaalscore

13 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
13 reviews

Rechtsbijstandverzekering

22 september 2021

Begin er niet aan. Al jaren klant bij VVAA maar gelukkig geen gebruik van hoeven maken gelukkig. Bij het aanschaffen van een koopwoning in deze markt direct een module rechtsbijstand voor de woning toegevoegd. Na aankoop blijken er ondanks de keuring, verborgen gebreken op de fundering en allerlei andere zaken. Uiteindelijk blijkt na aanschaf van onze nieuwe woning deze verzekering compleet waardeloos. Bij verborgen gebreken moet je dit binnen drie maanden melden bij de verkopende partij. Helaas is er een wachttijd van drie maanden bij de vvaa waardoor je geen kant op kan. Ofwel een starter kan het schudde wanneer er rechtsbijstand nodig is. Of je al langer verzekerd bent voor rechtsbijstand middels andere modules maakt niks uit. Conclusie: Waardeloos bij aankoop van een nieuwe woning, advocaatkosten voor het proces en kosten van fundering.


Barbara

30 december 2020

Zeer teleurgesteld, zojuist is mijn zoon van 9 afgewezen uit de aanvullende verzekering op basis van een budget van 200 euro waar we gebruik van wilden gaan maken. Een kind notabene .... het moet niet gekker worden...


Zuiderstorm

9 november 2020

Zeer tevreden over alle voorzieningen die we helaas veelvuldig nodig hebben.


Alumnus

2 november 2020

Nog nooit enig probleem gehad met de VVAA. Wat wel helpt, is dat wij zelden met onze gezondheid zitten, daarbij komt da pt je als arts geen verkeerde verwachtingen hebt over wat de zorg allemaal (niet) voor je kan betekenen.


AV

26 oktober 2020

Snel en goed - fijn dat het zuivere restitutie is- helaas gaan ze in 2021 net als alle ONVZ labels niet meer volledige tarieven vergoeden voor Ongecontracteerde vrijgevestigden In de GGZ en ook niet meer voor ongecontracteerde wijkverpleging. Daarmee zakt de score van 2020 van 5 sterren nu naar nog maar 1 ster. Tijd om te wisselem in het najaar van 2020 want men afficheert zich als verzekeraar met vrije keuze en beknot vervolgens de vergoedingen zonder daar cijfermatige onderbouwing voor te willen geven. Daarmee schaft DE vrije zorgkeusverzekeraar al stiekem de vrije jeuze af. Stuitend.