! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Overweeg je een VvAA zorgverzekering af te sluiten? Voor de meest noodzakelijke zorg zit je goed met de basisverzekering van VvAA. De basiszorgverzekering is bij bijna elke zorgverzekeraar hetzelfde.

Wil je ook een vergoeding voor de kosten van bijvoorbeeld je tandarts of fysiotherapeut dan kun je je bijverzekeren met een aanvullende VvAA-verzekering.

Contactgegevens VvAA

 • Telefoonnummer:
  (030) 247 47 89
 • E-mail:
 • Website:
  http://www.vvaa.nl/verzekeringen/zorgverzekering
 • Adres:

  Postbus 8153
  3503 RD Utrecht

VvAA zorgverzekering afsluiten

Via de Consumentenbond kun je zorgverzekeringen van VvAA vergelijken met andere zorgverzekeringen. De Consumentenbond adviseert welke zorgverzekering het beste bij jou past.

Is een VvAA zorgverzekering ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Of past toch een andere zorgverzekering beter bij je? Je komt er snel achter door je persoonlijke wensen in te vullen in de Zorgvergelijker van de Consumentenbond. Het pakket met de laagste prijs en de beste prijs-kwaliteit verhouding komt automatisch naar voren. 

Zorgverzekeringen vergelijken

Ben je op zoek naar een aanvullende zorgverzekering of wil je overstappen naar een andere verzekeraar? Met de Zorgvergelijker vind je in een paar stappen de zorgverzekering die het beste bij je past.

Naar de Zorgvergelijker

Zorgvergelijker

Over VvAA zorgverzekering

Als zorgprofessional wilt u de beste zorg voor uzelf en uw gezin. De VvAA zorgverzekering is dan een logische keuze. Voor een aantrekkelijke premie bent u verzekerd van een zeer uitgebreide dekking en uitstekende service. Bovendien hebt u bij deze restitutieverzekering alle keuzevrijheid in de zorg en medicijnmerken waar u gebruik van wilt maken.