icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van Zilveren Kruis zorgverzekering


Zilveren Kruis zorgverzekering

Totaalscore

469 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
469 reviews

Rianne

16 april 2022

Ze betalen alles op tijd voor mij. Medicijnen worden ook betaald. Weet alleen niet of mijn zorgverzekering zilveren kruis rode kruis ofwel ehbo lessen betaald zodat ik deze gratis kan mee doen


Esther

4 april 2022

1 ster is al teveel. Denk je een betalingsregeling te hebben, stoppen ze het zomaar en moet je het hele bedrag maar zelf betalen. Slechte zaak.


Eefje

15 maart 2022

Het verschil tussen EHBO en REANIMATIE Ze weten daar het verschil niet thuis een ehbo cursus en een reanimatie cursus.. beide zal ik vergoed moeten krijgen .. maar ze boeken de reanimatie cursus in op ehbo cursus met omschrijving ; deze nota hebben we al verwerkt.. nee dat hebben jullie niet.. want dit is REANIMATIE … als vijf keer ingediend maar telkens het zelfde.. wordt tijd dat het personeel bij jullie de declaraties eens goed lezen en niet denken is ehbo .. Wordt er echt niet goed van.


Manus

7 maart 2022

Omdat mijn tandarts een andere code schrijft dan er bij zilverenkruis staat, maar het zelfde behandeling is wordt het niet vergoed. Terwijl ze wel een contract hebben bij de behandelaar. Gelijk ons contract op gezegt.


Sharda

9 februari 2022

Via de chat een medewerker gesproken. Ik had een vraag over een betaling (die ik met terugwerkende kracht moest doen). Voor de tandarts verzekering aangemeld op 31 jan. Het antwoord wat ze gaf was: ik hoop niet dat u zo vaak naar de dokter hoeft. Niet professioneel zo iemand!