! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van Zilveren Kruis zorgverzekering


Zilveren Kruis zorgverzekering

Totaalscore

415 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
415 reviews

Renata

20 november 2020

Mijn moeder van in de 80 belt naar Zilveren Kruis. Ze is ernstig ziek en komt waarschijnlijk binnen een aantal maanden in een hospice te liggen. Haar vraag is of ze voor 2021 dan goed verzekerd is. Ze heeft nu een aanvullende verzekering met 1 ster. Ja hoor u bent prima verzekert en een hogere aanvullende verzekering is niet nodig vertelt een man haar aan de telefoon. Ik check voor mijn moeder later de aanvullende verzekering. De enige juiste reactie van Zilveren Kruis was geweest; het is verstandig als u in dit geval een aanvullende verzekering afsluit met 3 sterren want hospice vergoeding is nu in uw geval niet verzekerd. De volgende dag ligt er een bosje bloemen van Zilveren Kruis met de tekst u bent niet alleen. Advies voor eigen gewin noemen wij dat.


Tim

16 november 2020

Onduidelijkheid over vergoeding van mijn medicatie die ik krijg voorgeschreven van mijn arts. Ik heb mijn eigen bijdrage en eigen risico al volledig betaald en nu moet ik ook nog de rest van mijn medicijnen zelf betalen. Waarom betaal ik dan überhaupt nog voor een zorgverzekering?


Joëlle

16 november 2020

Ik ben door de medewerker verkeerd geïnformeerd en ook bekennen ze dat ik verkeerd ben geïnformeerd is de rekening van €600 euro voor mij. Als student is dat natuurlijk niet te doen en heeft dit mij in grote problemen gebracht.


Henry helaas

14 november 2020

al 40 jaar lid nooit een probleem gehad Helaas een paar keer gebruik van moeten maken nooit een rekening van gezien Alleen de eigen bijdrage betaald (houden zo)


Geen klachten

13 november 2020

Goede (collectieve) verzekering, echter wel duur. Door de extra’s van de collectiviteit was het aantrekkelijk.