icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van Zilveren Kruis zorgverzekering


Zilveren Kruis zorgverzekering

Totaalscore

281 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
281 reviews

mirjam

8 december 2018

Een heel jaar betaal je premie , maar als je iets declareert geven ze niet thuis. In ons geval moest er een vergoeding komen voor een opbeetplaatje( voor het recht laten staan van tanden.) . Voor de kaakoperatie was destijds een machtiging afgegeven. Alles wat betrekking had op de operatie zou vergoed worden.Aangezien dat plaatje, (wat noodzakelijk is om nieuwe scheefgroei tegen te gaan), door de tandarts gemaakt word moet er volgens zilveren kruis een tandartsverzekering zijn. Ze vergoeden niets en de kosten van 240 euro zijn voor eigen rekening. Alleen maar uit op winstbejag en eigenbelang.. Een advies : sluit geen verzekering af bij zilveren kruis !!!!


Ilja

30 november 2018

Ik had eerst pantaprazol teva. Maar nu krijg ik het goedkopere pantaprazol pensa. Pantaprazol pensa bevat lactose, ik ben lactose intollerant. Nu moet ik dit dus maar slikken om zilveren kruis kosten te besparen. Zeer ontevereden!


D.

19 november 2018

Het door elkaar halen van de verschillende labels zorgt ervoor dat niet meteen duidelijk is waar je wel of vooral niet voor verzekerd bent.


Jeroen

7 november 2018

Een email van gisteren doet mij besluiten naar een andere zorgverzekeraar te gaan. ZK/Achmea schrijft: Met uw huidige basisverzekering krijgt u ook een volledige vergoeding tot marktconform tarief als u gebruikmaakt van zorgaanbieders waar wij geen afspraken mee hebben gemaakt. Wij vinden het belangrijk dat u gebruikmaakt van zorgaanbieders waar wij afspraken mee maken. In 2019 vervalt binnen uw collectieve zorgverzekering de korting op de premie van de Basis Exclusief. Dus zomaar een collectiviteitskorting laten vervallen omdat je wilt dat je klanten gebruik maken van jouw zorgaanbieders. Belachelijk! Mag dat ook wettelijk? Dit scheelt mij bijna € 10,= per maand. Zo word je beloond voor je jarenlange trouw... Ik hoop dat de Consumentenbond hier naar kijkt en aandacht aan besteedt.


Hakan

16 juli 2018

Zilverenkruis is een grote oplichter. Je mag niet zelf bepalen welke ziekenhuis je behandeld word. Ik moet ruim 30 KM rijden om behandeld te kunnen worden ivm Hartfalen. Mensenlevens zijn niks waard bij hun, is net een mensenhandel bij Zilverenkruis.