icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van Zilveren Kruis zorgverzekering


Zilveren Kruis zorgverzekering

Totaalscore

289 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
289 reviews

Mw

12 februari 2019

Eind dec overgestapt van interpolis naar zilveren kruis omdat mijn dochter naar de ortho moet. Contact gehad en gevraagd over orthodontie dit zit in het pakket. Nu in 2019 naar de ortho geweest. Krijg een enorme rekening die niet wordt vergoedt omdat het 1 jaar wachttijd is. Dit is ons niet vermeld. Blijkbaar staat het wel op de site vermeld maar niet aan ons doorgegeven aan de telefoon. Telefoongesprek kunnen ze niet terugvinden dus waarschijnlijk nu over verzekerd en krijgen niks vergoed. Stelletje dieven.


Sonja

30 januari 2019

Zeer slecht te bereiken, komen geen afspraken na. Te laat informeren.


Michaela

29 januari 2019

Verkeerde informaties over uitbetalen, facturen en ze hebben gelogen over oestheopatie vergoeding. Ik heb nu al spijt dat ik ben overgestapt naar deze onbetrouwbare verzekering.


JSFDNN

29 december 2018

Half haar bezig om declaratietegoed te ontvangen Eerst extra kosten gemaakt omdat ze een extra oogartsbezoek verplicht stelden aan ziekenhuis terwijl dit onnodig was Ziekenhuisbezoek afspraak wachtlijst dus dat duurde al lang Totaal 3 x declaratie moeten indienen en vele malen moeten achteraan bellen. Zelfs na toekenning declaratiebedrag. Hand op hard beloofd uiteindelijk 25dec uitbetaling. Niet dus, weer bellen....nu zaterdag 29dec weer gebeld want nog niks. Nunis het weekend maar balletje rolt dat het maandag op mijn rekening staat....afwachten weer. Reclame die ze hebben dat er binnen 3 dagen op de rekening staat is zeer misleidend en niet waar


Toon

21 december 2018

Ondanks een 3 sterren aanvullende verzekering, wordt een Mri niet vergoed. Wachttijd is 41 dagen in ziekenhuis, bij een speciaal centrum binnen 1 week. Zilveren Kruis heeft liever dat je als client pijn hebt, uitvalt en kans op verdere schade dan vergoeden.