icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Ga naar hoofdinhoud

Reviews van Zilveren Kruis zorgverzekering


Zilveren Kruis zorgverzekering

Totaalscore

27 reviews
  • Afhandeling betalingen
  • Informatievoorziening van de verzekeraar
  • Klantenservice
  • Prijs-kwaliteitverhouding
27 reviews

Xuzy

31 januari 2023

Onpersoonlijk. Het gaan alleen over geld. Niet probleemoplossend of meedenkend. Wij werden er helaas verplicht gedumpt omdat onze eigen zorgverzekering stopte. Ik had al hele slechte ervaringen in 2020 met mijn moeder. Dit is geen zorgverzekering, maar een geldmachine voor de aandeelhouders. Nu bij DSW. Wat een verschil. Geen keuzemenu met een robot die nooit je postcode verstaat, maar gewoon mensen aan de telefoon. HEERLIJK!


Glaasje

30 januari 2023

Ze vergoeden de zorg die ik wilde en zonder problemen achteraf.


Fransje

30 januari 2023

Hun beschrijving van wat ze te bieden hebben is geweldig ingewikkeld. Het lijkt er wel op alsof ze je bewust willen misleiden. Hoeveel je als tegemoetkoming kunt verwachten is onoverzichtelijk en onduidelijk. Duizenden euros gaan verloren aan zg.tekstschrijvers en marketing. Vergelijking van diverse dienstverleners is zinloos. De meesten zijn een pot nat


William

30 januari 2023

Het is een van de duurdere zorgverzekeraars. Om diverse redenen ben ik niet per 1-1-23 overgestapt. Een ervan was de verstrekking/vergoeding van een gewenst merk medicijn. Helaas wordt dat medicijn per 1-1-23 niet meer vergoed ! Dat betekent dat ik dat bewuste medicijn zelf moet/wil gaan betalen en voor een jaar vastzit aan een te dure verzekeraar. De aantekening dat dit medicijn medisch noodzakelijk is maakt niets uit. De apotheker [ ! ] kan beslissen de goedkope rommel te verstrekken ! NL is op veel gebieden ernstig ziek. De zorg is daar 1 van.


Dommelaar

30 januari 2023

Het loopt allemaal goed geen problemen met vergoeding of betalingen