icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Zilveren Kruis zorgverzekering


Reviewscore: | Bekijk reviews
Zilveren Kruis

Overweeg je een Zilveren Kruis zorgverzekering af te sluiten? Voor de meest noodzakelijke zorg zit je goed met de basisverzekering van Zilveren Kruis. De basiszorgverzekering is bij bijna elke zorgverzekeraar hetzelfde.

Wil je ook een vergoeding voor de kosten van bijvoorbeeld je tandarts of fysiotherapeut dan kun je je bijverzekeren met een aanvullende Zilveren Kruis-verzekering.

Contactgegevens Zilveren Kruis

 • Telefoonnummer:
  071 - 751 00 52
 • E-mail:
 • Website:
  https://www.zilverenkruis.nl/consumenten
 • Adres:

  Postbus 444
  2300 AK Leiden

Zilveren Kruis zorgverzekering afsluiten

Via de Consumentenbond kun je zorgverzekeringen van Zilveren Kruis vergelijken met andere zorgverzekeringen. De Consumentenbond adviseert welke zorgverzekering het beste bij jou past.

Is een Zilveren Kruis zorgverzekering ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Of past toch een andere zorgverzekering beter bij je? Je komt er snel achter door je persoonlijke wensen in te vullen in de Zorgvergelijker van de Consumentenbond. Het pakket met de laagste prijs en de beste prijs-kwaliteit verhouding komt automatisch naar voren. 

Over Zilveren Kruis zorgverzekering

Bij Zilveren Kruis staat u centraal. U kunt bij ons rekenen op de beste service op het gebied van zorg, gezondheid en vitaliteit. Kiezen voor Zilveren Kruis is kiezen voor de beste zorgverzekering van Nederland! Als marktleider staan wij garant voor de kwaliteit van de u geleverde zorg. En via onze Zorgbemiddeling krijgt u snel(ler) de beste zorg, zoveel mogelijk bij u in de buurt.