icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van Zorg en Zekerheid zorgverzekering


Zorg en Zekerheid zorgverzekering

Totaalscore

58 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
58 reviews

Anoniem

25 juni 2018

6 jaar lang dure medicijnen per 3 maanden gekregen. En nu moet ik van hun elke maand 2 keer thuis blijven. Is nu niet echt economisch bezig zijn vind ik. In de winter vind ik het niet erg om thuis te blijven. Want dat is me slechte periode van me ziekte. Zomers vind ik het een probleem omdat ik dan me betere periode heb waar ik me goed in kan functioneren.


ELN

2 mei 2018

Kon mijn eigen apotheek niet kiezen. Zij verhogen uit zichzelf het eigen risico en willen dit niet terugdraaien. Slechte informatie voorziening.


dnk

22 december 2017

De premie is normaal en de basisverzekering gelijk aan wat andere verzekeraars bieden de aanvullende verzekering is duur en de tandartsverzekering keert vrijwel niets uit. ook niet met delen met partner alles is gelimiteerd met lage maximumvergoedingen en bovendien krijg je dan nog maar 75% van elke behandeling een nepverzekering, die ik niet aanbeveel.


Frank

17 december 2017

Bij Zorg en Zekerheid ben ik mijn hele leven verzekerd en eigenlijk altijd prima. Nu ik de afgelopen jaren in zwaar weer gekomen ben kon ik gebruik maken van het Gemeente pakket; kosten om en nabij de 125,- Nu wil het geval dat ik alweer ruim 3 jaar werkzaam ben bij zorgverzekeraars (geen ZZ overigens) en verbaas me over mijn eigen pakket de AV Top, zowel Tandarts & Fysio zitten hierin en kan daar met de BV 150,- voor betalen. Ik ben dan beter uit met alleen Tandarts want bij de Fysio kom ik niet, Alternatieve Geneeswijze ook niet en een bril vergoeding is zo laag dat dat al helemaal niet de moeite waard is. Overstappen dus terwijl ik dat eigenlijk helemaal niet wil maar dat scheelt me straks 300,- Ik lees overigens reviews hier van mensen waarvan ik denk tsjongejongejonge, ja mensen als medewerker van een klantenservice heb je te maken met WBP (wet bescherming persoonsgegevens) en ja ook al betreft dat je eigen kind of je partner....dan mag je geen gegevens delen.


Floor

13 december 2017

Ik heb mij zwaar misleid gevoeld door Zorg en Zekerheid. Zelfs op dit moment misleidt Zorg en Zekerheid potentiele verzekeringsnemers door op Twitter en op hun eigen website te stellen dat Z & Z vrije artsenkeuze heeft. Klopt niet. En gelukkig worden ze ook op het openbare Twitter gecorrigeerd door fysiotherapeuten. Het is schandalig en misleidend hoe deze verzekeraar nieuwe mensen proberen te werven. De term restitutie is zwaar misleidend. Ik heb o.a. moeten bijbetalen voor de fysiotherapeut. Louter omdat de fysiotherapeut geen contract heeft met Zorg en Zekerheid. Ik kwam voor problemen te staan bij Zorg en Zekerheid die ik nog nooit bij een andere verzekeraar heb gehad. Dit heeft mij veel tijd en stress gekost. En dan heb ik het nog niet eens over de andere ergernissen, bureaucratie, en de arrogante klantenservice. Ik meerdere negatieve ervaringen met de klantenservice; arrogantie zit echt in het DNA van Zorg en Zekerheid.