! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van Zorg en Zekerheid zorgverzekering


Zorg en Zekerheid zorgverzekering

Totaalscore

99 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
99 reviews

Bezorgd

8 juni 2021

Niet mee in zee gaan en nooit telefonisch afspraken mee maken. Het klopt niet wat ze doen. Ik dacht dat iets in m’n AV goed geregeld was, blijkt later tot twee keer toe andere notie in systeem te staan. De AV zou aangepast worden, ik was eerst blij met lagere incasso- bleek ik gewoon zonder waarschuwing, telefoontje of brief uit de AV gezet te zijn. Voor normaal mens niet te volgen. ZenZ communiceren niet per brief. Nu lost m’n mantelzorger alles voor me op, maar zelfs zij komt er ook niet doorheen. Niet goed verzekerd zijn geeft meer zekerheid dan dit soort praktijken. Je weet gewoon niet waar je aan toe bent. Ik kwam er per toeval achter bij de tandarts. Ik trek dit echt heel slecht. Niks zorg, niks zekerheid. Ze maken het zo moeilijk dat zij altijd in hun gelijk staan.


Annemieke

28 april 2021

Jammer dat je niet voor 0 sterren kan kiezen. Telefonisch kan er geen antwoord gegeven worden op vragen en per mail duurt het 3 weken voor er antwoord komt. Nooit meer deze verzekeraar!


Marie

15 april 2021

Slechte informatievoorziening, declaratie app werkt niet goed, afhandeling declaraties duurt weken tot maanden in tegenstelling tot wat ze beloven. Er wordt vooral gezocht naar redenen waarom niet uit te keren. Ook al heb je de duurste verzekering bij ze afgesloten.


Niet doen !

29 maart 2021

Zelfs een STER is te veel ! Denken alleen aan zichzelf, keren slecht totniet uit ! Er zijn betere.


Marja

26 maart 2021

Zeer slechte informatie en overzicht van nota Na 3 jaar krijg je nog een afrekening Met zeer zeer slechte beschrijving.