icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van Zorg en Zekerheid zorgverzekering


Zorg en Zekerheid zorgverzekering

Totaalscore

14 reviews
  • Afhandeling betalingen
  • Informatievoorziening van de verzekeraar
  • Klantenservice
  • Prijs-kwaliteitverhouding
14 reviews

LouLou

19 oktober 2023

Ik probeer al vanaf april…het is nu 18 oktober een plaatsing rond te krijgen in traumacentrum Nederland. Mijn partner lijdt aan ernstige ptss klachten. Leven naast hem is gevaarlijk, hij dissocieert en heeft mij herhaaldelijk bedreigd. Achteraf weet hij daar niets van. Een uiterst zorgelijke situatie. Wat doet ZenZ? Steeds maar opnieuw formulieren sturen naar het traumacentrum die ingevuld moeten worden, steeds nieuwe gegevens….de administratie wordt er gek van maar wij ook. Het kan niet langer zo. En maar blijven traineren. Een K verzekering, niet mee in zee gaan.


Rick

26 juli 2023

Ik heb een aanvullende verzekering voor de 9 behandelingen fysio. Vorig jaar werd gewoon alles vergoed bij mijn fysio en ik heb eind van het jaar bij het verlengen nog gekeken en toen stond die nog op de lijst. Blijkbaar zijn de contractonderhandelingen stuk gelopen en is die er tijdens dit lopende jaar ervan af gehaald! En ze willen zelfs geen lager bedrag vergoeden, maar helemaal niks. Kortom klantonvriendelijk en je wordt gewoon opgelicht...


Dirk

24 juli 2023

Eind vorig jaar overgestapt van Zilveren Kruis naar Zorg Zekerheid. Wat heb ik daar een spijt van. Toen ik vorig jaar overstapte alles gecontroleerd. Leek aantrekkelijk. Mijn fysio stond ook op de lijst van praktijken waar ze zaken mee doen, dus geen eigen bijdrage met aanvullend pakket. Prima. Totdat je overgestapt bent. Blijkt opeens dat mijn fysio uit de lijst gehaald is. Mag ik, ondanks een dure aanvullende verzekering, opeens 35 Euro per behandeling bijbetalen. Met 12-15 bezoeken per jaar kost mij dat 400 tot 500 per jaar extra. Of ik moet niet hier in mijn dorp meer naar de fysio gaan, maar naar een praktijk tientallen kilometers verderop. En dat doe je ook niet. Ik voel me bedrogen. Als ik dan begin van dit jaar de nota indien, wordt die niet gelijk betaald. Ik moet namelijk aan mijn fysio een specifieke nota vragen met daarop allerlei coderingen. Afijn, mijn fysio was zo vriendelijk om voor de nota aan te passen en mij voortaan een nota aan te leveren met codes.

Dat ging 3x goed, ik kreeg dan een deel vergoed. Tot nu, juli. Nota 4 wordt weer niet betaald. Zelfde verhaal. De nota voldoet niet aan de eisen. Nu moet er opeens de naam van de behandelaar op komen te staan. Of ik maar even aan mijn fysio door wil geven dat ze een nieuwe nota op willen stellen en voortaan een goede nota willen sturen. Dit is gewoon getreiter. Om een paar tientjes uit te moeten betalen die ze kennelijk niet uit willen betalen. Krijg ik als ik bel ook nog te horen dat ik maar beter had moeten controleren of alles op de nota staat. Alsof ik als verzekerde van alle factuureisen op de hoogte moet zijn. Belachelijk. In betaal per maand nota bene 196,74. Mijn advies: stap nooit over naar deze maatschappij. Ik weet één ding zeker, einde van dit jaar ben ik hier weg!

Lees meer Lees minder

Bertus

5 juli 2023

Weigeren ziekenhuisrekening te betalen van de door urologen aangeraden operatie als beste behandeling. De arts van Zorg en Zekerheid vindt dat een hormonale Behandeling even effectief zou zijn geweest. (Logisch veel goedkoper) Dit tegen beter weten in van de behandelende en het geraadpleegde artsenteam. Moet nu via een advocaat met medewerking van de urologen mijn recht gaan halen


mar

2 maart 2023

Na jaren goede ervaringen met zorg en zekerheid valt het nu echt tegen. Vanaf augustus bezig met een vergoeding iedere keer een ander smoes al 6 x factuur aangepast met advies van medewerkers van zorg en zekerheid. Zo is de factuur dan in orde en dan alsnog wordt het niet toegewezen.