icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Genomineerd voor Website van het Jaar |

Wij gaan ervoor. Jij ook? Stem meteen

website van het jaar 2017

Reviews van Zorg en Zekerheid zorgverzekering


Zorg en Zekerheid zorgverzekering

Totaalscore

53 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
53 reviews

NT

3 oktober 2017

Ik was jaren lang trouwe klant maar de laatste jaar gaat het van kwaad tot erger. Ik kreeg ineens een aanmaning voor te weinig betaald, iets waar ze me niet eens in hebben geinformeerd, ik wist niet eens dat ze omhoog gingen met de prijs. Ik heb me toen aangemeld voor afbetaling, dat was prima, maar tot twee keer toe krijg ik nu ineens in dezelfde maand dat de afbetaling voorbij is, ineens weer een 'achterstand'. Terwijl ik netjes afbetaald heb en de nieuwe premie ook gewoon betaald heb. Ik mailde ze, vragend voor bewijs om zeker te zijn en ik heb nooit bericht terug gehad van ze. Wel een brief een week later van Arkel met een aanmaning. Nog steeds geen antwoord van ZnZ zelf. Ik ga zo snel mogelijk veranderen van zorgverzekering. Ik vind ZnZ uiters dubieus.


Henk

14 september 2017

Bij Zorg en zekerheid zijn tandartskosten inbegrepen bij aanvullende verzekeringen. Geen enkele andere zorgverzekeraar biedt dit aan. De pakketten zijn op maat samengesteld.


Bianca

28 juli 2017

Prima verzekeraar, persoonlijk.


vdB

26 juli 2017

duidelijk met vergoedingen prima bij tel. vragen


Bueno17

28 april 2017

Er wordt niet meegedacht met de klant. Ze hebben asboluut geen behoefte aan klachten. Het liefst geven ze de betalende klant nog de schuld van diverse zaken. Lang wachten op reactie en zijn er wel degelijk onrechtmatige afhankelijkheden met bepaalde zaken. Zeer slecht.