! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van Zorg en Zekerheid zorgverzekering


Zorg en Zekerheid zorgverzekering

Totaalscore

109 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
109 reviews

Toos van den Bosch-Dael

19 november 2021

Geen problemen gehad met deze verzekeraar De ziekenhuizen in mijn omgeving zijn allemaal goedgekeurd Telefonisch goed bereikbaar


Ellen

8 november 2021

Altijd verzekerd geweest en nooit problemen gehad. Totdat ik gebruik wil maken van een kliniek in het buitenland voor ivf. Echt serieus ik ga daarheen omdat ik moeder wil worden en heb recht op 3x ivf daar betaal ik voor. Maar een zichzelf noemende specialist besluit voor mij dat ik het zelf moet betalen. Het is al een slopend traject serieus ga Niet bij Zorg en Zekerheid als je een kinderwens hebt.slechte zaak!!!!


Marielle

7 november 2021

Ik wordt al weken lang aan het lijntje gehouden. Orthopedische schoenen zijn al 5 weken klaar. In juni ingediend en nu is het november...Als ik bel naar de klantenservice vertellen ze me steeds, dat ze een brief hebben gestuurd waarin de beslissing zou staan. Mijn zorgverlener Penders voetzool heeft eerst een nieuwe verwijskaart moeten aanleveren omdat die niet goed leesbaar zou zijn. Eenmaal alles was ze vroegen opnieuw opgestuurd,..maar nee hoor; ook verschuilen ze zich achter de zgn avg, waardoor ze niet over het inhoudelijke mogen spreken met mij. Bahbah!!! Zorgenzekerheid!!!!


Frans

27 oktober 2021

Het valt niet altijd mee om de juiste informatie te vinden. Wat als je eerst nog de diagnose met een psychiater moet ontdekken in het proces van de behandeling, een goede psychiater moet vinden die bij je diagnose past en door de enorme wachtlijst heen moet worstelen....Uiteindelijk een psychiater bereid gevonden, buiten het contractgebied van Zorg en Zekerheid en Zorg en Zekerheid wilde ook nog eens niet de marktconforme prijs betalen, maar enkel een prijs die zij vaststelden voor de behandeling. Ik moest 1000 van de 3000 euro zelf betalen, een bedrag dat de psychiater zelf voor haar rekening heeft genomen! Hoe had ik dat als bijstandsgerechtigde zelf moeten ophoesten?


Henver

14 oktober 2021

Goede gemiddelde zorgverzekering voor een goede gemiddelde premie