icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Van hypotheek tot verhuisdoos |

Stap voor stap naar je nieuwe huis.

icoon nieuw huis

Reviews van Zorg en Zekerheid zorgverzekering


Zorg en Zekerheid zorgverzekering

Totaalscore

54 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
54 reviews

Floor

13 december 2017

Ik heb mij zwaar misleid gevoeld door Zorg en Zekerheid. Zelfs op dit moment misleidt Zorg en Zekerheid potentiele verzekeringsnemers door op Twitter en op hun eigen website te stellen dat Z & Z vrije artsenkeuze heeft. Klopt niet. En gelukkig worden ze ook op het openbare Twitter gecorrigeerd door fysiotherapeuten. Het is schandalig en misleidend hoe deze verzekeraar nieuwe mensen proberen te werven. De term restitutie is zwaar misleidend. Ik heb o.a. moeten bijbetalen voor de fysiotherapeut. Louter omdat de fysiotherapeut geen contract heeft met Zorg en Zekerheid. Ik kwam voor problemen te staan bij Zorg en Zekerheid die ik nog nooit bij een andere verzekeraar heb gehad. Dit heeft mij veel tijd en stress gekost. En dan heb ik het nog niet eens over de andere ergernissen, bureaucratie, en de arrogante klantenservice. Ik meerdere negatieve ervaringen met de klantenservice; arrogantie zit echt in het DNA van Zorg en Zekerheid.


NT

3 oktober 2017

Ik was jaren lang trouwe klant maar de laatste jaar gaat het van kwaad tot erger. Ik kreeg ineens een aanmaning voor te weinig betaald, iets waar ze me niet eens in hebben geinformeerd, ik wist niet eens dat ze omhoog gingen met de prijs. Ik heb me toen aangemeld voor afbetaling, dat was prima, maar tot twee keer toe krijg ik nu ineens in dezelfde maand dat de afbetaling voorbij is, ineens weer een 'achterstand'. Terwijl ik netjes afbetaald heb en de nieuwe premie ook gewoon betaald heb. Ik mailde ze, vragend voor bewijs om zeker te zijn en ik heb nooit bericht terug gehad van ze. Wel een brief een week later van Arkel met een aanmaning. Nog steeds geen antwoord van ZnZ zelf. Ik ga zo snel mogelijk veranderen van zorgverzekering. Ik vind ZnZ uiters dubieus.


Henk

14 september 2017

Bij Zorg en zekerheid zijn tandartskosten inbegrepen bij aanvullende verzekeringen. Geen enkele andere zorgverzekeraar biedt dit aan. De pakketten zijn op maat samengesteld.


Bianca

28 juli 2017

Prima verzekeraar, persoonlijk.


vdB

26 juli 2017

duidelijk met vergoedingen prima bij tel. vragen