icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van Zorg en Zekerheid zorgverzekering


Zorg en Zekerheid zorgverzekering

Totaalscore

65 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
65 reviews

H.M

19 maart 2019

Je word niet geholpen met eenvoudig verzoek om een kopie polis te mailen. Voor de zoveelste keer is de website ook weer of line. Dus je kunt er niet veel mee. Eerste laatste jaar deze maatschappij.


Hans

6 maart 2019

In 2018 werden gedeclareerde nota's binnen 1 week uitbetaald. Sinds 2019 is uitbetaling van declaraties opgelopen van 1 maand tot zelfs 1,5 maand. Volgens een telefonisch geraadpleegde medewerkster ligt de oorzaak van de verlate uitbetaling bij de interne reorganisatie die plaatsvindt.


AF

30 januari 2019

2018 was een rampjaar met deze zorgverzekeraar, ik ben tot 2x toe aangemeld bij het CAK wegens wanbetaling van 6 maanden. Dit bleek in beide gevallen ten onrechte te zijn, waardoor ze na de tweede aanmelding een excuus email hebben verstuurd die ik aan mijn baas op werk kon laten zien. Inmiddels is het weer fout gegaan voor de 3e keer. Als je ze wilt bereiken om alles door te geven is hun administratie afdeling altijd druk en wordt je binnen een week (!) teruggebeld. Ik raad iedereen af hier een verzekering te nemen, want mocht je eenmaal in hun fouten belanden niemand weet wat er aan de hand is. We leven in 2019 en moeten een week wachten totdat we iemand van de administratie te pakken kunnen krijgen. Te zot voor woorden.


Anoniem

27 december 2018

Een aantal keren contact gehad met Z&Z en altijd goed geholpen. Soms niet altijd blij met het antwoord dat je krijgt, maar dat blijf je houden. Ook een hele snelle en adequate afhandeling van declaraties.


anoniem

23 november 2018

Spook declaraties en heb meerdere malen mijn premie betaald om vervolgens te horen dat ik dit niet heb gedaan,