icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van Zorg en Zekerheid zorgverzekering


Zorg en Zekerheid zorgverzekering

Totaalscore

115 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
115 reviews

D.

14 maart 2022

Aanvullende verzekering lees je bij de voorwaarden 75% van de tandartskosten tot €250. Als je bij de kleine lettertjes leest krijg je maar 15 minuten mondhygienist per jaar vergoed. Als ik dat vooraf had geweten had ik geen aanvullende verzekering afgesloten.


Jan

26 februari 2022

Een keer de belachelijk hoge premie niet betaald, met dank aan onze overheid. Gelijk wordt er gedreigd met een incasso bureau, daar zijn ze goed in.


Jack

16 februari 2022

Voor de ouderen een drama .vroeger had je ergens nog wel een Z&z winkel in de buurt waar je je declaratie's kon brengen .Nu een service van 0,00 Alles moet digitaal maar ik ben nog uit de tijd dat alleen winkeliers een telefoon hadden (niet eens allemaal)


anoniem

4 februari 2022

Niet eens ster waard.lezen met de computer kan iederen.maar zelfs met eigen koop denken en communiseren kennen ze niet.zelfs eigen naam spelen kan ze niet. NEDERLAND woord wakker. doen geen zaaken met deze toko.verwerken administratie.uitbetalen.telen.informeren.te woord staan.bereikbaar.polisvoorwaarden.reactie op klachten ezv.misleiden.alleen in eigen voordeelen maar niet voor de verzekeerde. Afblijven aub.afschoewelijk ervaring .


KersaanZld

3 februari 2022

Administratief een ramp en dan heb ik het alleen nog maar over de bevestiging van mijn overstap. Enorme achterstand in afwikkeling waardoor IK wel maar mijn zoon geen zorgpas toegestuurd kreeg. Nu maanden in afwachting van deze pas voor zijn stage in buitenland door een fout in hun eigen organisatie. Goedkoop is duurkoop???