icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van Zorg en Zekerheid zorgverzekering


Zorg en Zekerheid zorgverzekering

Totaalscore

61 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
61 reviews

anoniem

23 november 2018

Spook declaraties en heb meerdere malen mijn premie betaald om vervolgens te horen dat ik dit niet heb gedaan,


Vincent

11 november 2018

Hele slechte service, zowel telefonisch wordt je niet geholpen en per brief ook niet. Krijg verschillende declaraties terug dat ik het naar een ander adres moet sturen. Echt kasje naar de muur verhaal. Nog nooit zo'n slechte ervaring gehad. Daarnaast doen ze ook nog eens heel moeilijk bij het uit betalen van een hoge declaratie en proberen ze het je zo moeilijk te maken dat je maar opgeeft.,


LM

10 november 2018

Dubbele rekening betaald. Zelf achtergekomen door lastig in te loggen met DigiD. Want ze mogen niks zeggen. Nu zagen we in feb en maart rekening van 500 euro betaald en in aug weer 500. Ze schrijven gewoon af van mijn rekening. Met goed vertrouwen van ons. Gelukkig gecheckt en klopt voor geen meter. Nu wéér rekening van 500 euro. Automatische incasso is zo gevaarlijk. Nu hopen dat ze maandag vertellen dat ze een fout hebben gemaakt. Maandag om 8 uur gaan we bellen. Ze zullen mij wel weer naar het ziekenhuis doorverwijzen.... kastje en muur... pfff. Oja 2019 weer duurder 332 euro pm. Wat een bedrag voor jong gezin... 2018 was 310 euro pm.


Anoniem

25 juni 2018

6 jaar lang dure medicijnen per 3 maanden gekregen. En nu moet ik van hun elke maand 2 keer thuis blijven. Is nu niet echt economisch bezig zijn vind ik. In de winter vind ik het niet erg om thuis te blijven. Want dat is me slechte periode van me ziekte. Zomers vind ik het een probleem omdat ik dan me betere periode heb waar ik me goed in kan functioneren.


ELN

2 mei 2018

Kon mijn eigen apotheek niet kiezen. Zij verhogen uit zichzelf het eigen risico en willen dit niet terugdraaien. Slechte informatie voorziening.