! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Zorg en Zekerheid zorgverzekering


Reviewscore: | Bekijk reviews
Zorg en Zekerheid

Overweeg je een Zorg en Zekerheid zorgverzekering af te sluiten? Voor de meest noodzakelijke zorg zit je goed met de basisverzekering van Zorg en Zekerheid. De basiszorgverzekering is bij bijna elke zorgverzekeraar hetzelfde.

Wil je ook een vergoeding voor de kosten van bijvoorbeeld je tandarts of fysiotherapeut dan kun je je bijverzekeren met een aanvullende Zorg en Zekerheid-verzekering.

Contactgegevens Zorg en Zekerheid

 • Telefoonnummer:
  (071) 58 25 825
 • E-mail:
 • Website:
  http://www.zorgenzekerheid.nl/
 • Adres:

  Postbus 400
  2300 AK Leiden

Zorg en Zekerheid zorgverzekering afsluiten

Via de Consumentenbond kun je zorgverzekeringen van Zorg en Zekerheid vergelijken met andere zorgverzekeringen. De Consumentenbond adviseert welke zorgverzekering het beste bij jou past.

Is een Zorg en Zekerheid zorgverzekering ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Of past toch een andere zorgverzekering beter bij je? Je komt er snel achter door je persoonlijke wensen in te vullen in de Zorgvergelijker van de Consumentenbond. Het pakket met de laagste prijs en de beste prijs-kwaliteit verhouding komt automatisch naar voren. 

Zorgverzekeringen vergelijken

Heb je uiterlijk 31 december je oude zorgverzekering opgezegd? Dan heb je nog t/m 31 januari de tijd om een nieuwe uit te kiezen. Met de Zorgvergelijker vind je in een paar stappen de zorgverzekering die het beste bij je past.

Naar de Zorgvergelijker

Zorgvergelijker

Over Zorg en Zekerheid zorgverzekering

Zorg en Zekerheid is de regionale zorgverzekeraar die zich sterk maakt voor toegankelijke én betaalbare zorg. Zorg waar onze verzekerden gezond van worden én blijven. Want bij ons staat de gezondheid van de klant centraal. Dat is te zien aan de kwaliteit van onze dienstverlening, de korte lijnen naar de zorgverleners, en het werken zonder winstoogmerk. De verzekering bestaat sinds 1825 en is een zelfstandige verzekeraar met ruim 400 000 verzekerden.