icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Beste Koop airfryers niet meer te koop

Nieuws
|
Op de dag dat de Consumentengids met daarin de test airfryers op de mat ligt, is gebleken dat de Beste Koop die daarin vermeld is, niet meer te koop is. We hebben daarom een nieuwe Beste Koop berekend.
Noelle van der Weel-280px

Noëlle van der Weel   Expert Woning & HuishoudenGepubliceerd op:24 januari 2017

Tristar Crispy Fryer

De fabrikant van de Tristar Crispy Fryer, die in eerste instantie Beste Koop werd, meldt dat de Tristar tijdelijk niet leverbaar is, maar dat er hard gewerkt wordt om hem zo snel mogelijk weer in de winkels te krijgen. Als deze airfryer weer te koop is, zullen we zo snel mogelijk opnieuw de Beste Koop berekenen en publiceren.  

Nieuwe Beste Koop

De nieuwe Beste Koop heeft een hoger Testoordeel dan de oorspronkelijke, maar is wel bijna €50 duurder. Gewone diepvriesfrites worden iets beter in de nieuwe Beste Koop, maar voor ovenfrites is de oude Beste Koop beter. Log in of maak gratis kennis en bekijk de nieuwe Beste Koop airfryers.

 

Schrijf je in voor onze gratis e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens en e-mails voor je personaliseren. Afmelden kan altijd.