icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Beste Koop airfryers niet meer te koop

Nieuws
|
Op de dag dat de Consumentengids met daarin de test airfryers op de mat ligt, is gebleken dat de Beste Koop die daarin vermeld is, niet meer te koop is. We hebben daarom een nieuwe Beste Koop berekend.
Noëlle van der Weel

Noëlle van der Weel , Expert Woning & Huishouden Gepubliceerd op: 24 januari 2017

Tristar Crispy Fryer

De fabrikant van de Tristar Crispy Fryer, die in eerste instantie Beste Koop werd, meldt dat de Tristar tijdelijk niet leverbaar is, maar dat er hard gewerkt wordt om hem zo snel mogelijk weer in de winkels te krijgen. Als deze airfryer weer te koop is, zullen we zo snel mogelijk opnieuw de Beste Koop berekenen en publiceren.  

Nieuwe Beste Koop

De nieuwe Beste Koop heeft een hoger Testoordeel dan de oorspronkelijke, maar is wel bijna €50 duurder. Gewone diepvriesfrites worden iets beter in de nieuwe Beste Koop, maar voor ovenfrites is de oude Beste Koop beter. Log in of maak gratis kennis en bekijk de nieuwe Beste Koop airfryers.

Aviko airfryerfrites

We deden ook een review van de nieuwe Aviko airfryerfrites. Proeven 45 consumenten het verschil met de goedkopere Aviko ovenfrites? Bekijk de video

 

Schrijf je in voor onze e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.