icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Veiligheidswaarschuwing OK-friteuse van MediaMarkt

Nieuws
|
Mediamarkt roept alle exemplaren terug van de ODF102-friteuse van zijn eigen merk OK. De apparaten kunnen oververhit raken of doorbranden. Consumenten die dit model in het afgelopen jaar gekocht hebben, kunnen het apparaat terugbrengen naar MediaMarkt en hun geld terugkrijgen.
Noelle van der Weel-280px

Noëlle van der Weel   Expert Woning & HuishoudenGepubliceerd op:27 maart 2018

friteuse-waarschuwing-odf120-ok

Geldt niet voor geteste OK-friteuse

Volgens MediaMarkt geldt de veiligheidswaarschuwing alleen voor de ODF102, en niet voor alle andere friteusemodellen van OK, zoals de OK-friteuse die de Consumentenbond in april vorig jaar testte, de OK ODF200.

Oververhit raken of doorbranden

Volgens MediaMarkt ‘vertonen een aantal exemplaren van de ODF102-friteuse afwijkingen waardoor ze oververhit kunnen raken of kunnen doorbranden.’ Omdat MediaMarkt niet precies kan bepalen om welke serie het gaat, is besloten om alle friteuses van dit model die het afgelopen jaar zijn verkocht, terug te roepen.

Terugbrengen en geld terug

Consumenten kunnen het apparaat terugbrengen naar de winkel of via de MediaMarkt-website retourneren en hun geld terugkrijgen, ook als ze geen kassabon meer hebben of het apparaat stuk of incompleet is.

 

Schrijf je in voor onze gratis e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens en e-mails voor je personaliseren. Afmelden kan altijd.