icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Ook ASR in de vergelijker

Nieuws
|
ASR-autopolissen kunnen nu ook vergeleken worden via de Autoverzekering Vergelijker.
Gerard Kroon

Gerard Kroon , Expert Geld & Verzekeringen Gepubliceerd op: 3 oktober 2013

ASR-autopolissen zijn flexibel; er is geen minimale looptijd en de autoverzekeringen zijn iedere dag opzegbaar. Andere voordelen van de cascopolissen zijn recht op vervangend vervoer en een goede dekking voor ruitschade. Nadelen zijn het standaard eigen risico van €150 en het gebrek aan een occasionwaarderegeling, waarmee je bij totaal verlies van een tweedehandsauto het aankoopbedrag terugkrijgt. In de vergelijker zijn de 3 verschillende dekkingsvarianten van de ASR- autopolissen (WA, beperkt casco en volledig casco) opgenomen.

Bekijk alle poliskenmerken van ASR en vergelijk ze met andere polissen via de Autoverzekering Vergelijker.

ASR-verzekeringen

De verzekeringsgroep bestaat sinds 1997, maar sinds eind 2008 is ASR - onder de vlag van Fortis - in handen van de Nederlandse staat. Online verzekeraar Ditzo maakt onderdeel uit van ASR-verzekeringsgroep.

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.