icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Ga naar hoofdinhoud

ASR Verzekeringen-autoverzekering


Reviewscore: | Bekijk reviews
asr

Kies jij voor een ASR Verzekeringen-autoverzekering?

Is een autoverzekering van ASR Verzekeringen voor jou de beste en voordeligste keus?

Met onze Autoverzekering Vergelijker vergelijk je eenvoudig verschillende autoverzekeringen, inclusief de ASR Verzekeringen-autoverzekering. Bekijk wat een ASR Verzekeringen-autoverzekering meer of minder biedt ten opzichte van andere autoverzekeringen.

Heb je de autoverzekering gevonden die het best bij je past? Via de Autoverzekering Vergelijker sluit je in een handomdraai de autoverzekering van jouw keuze af.

Contactgegevens ASR Verzekeringen

Stap eenvoudig over

  • Circa 30 autoverzekeraars
  • Actuele premies
  • Direct óf later afsluiten

ASR Verzekeringen-autoverzekering opzeggen

ASR Verzekeringen-autoverzekering opzeggen of overstappen? Er zijn regels verbonden aan het opzeggen, afsluiten en verlengen van autoverzekeringen. Volg de verschillende stappen, zoals opvragen van je schadevrije jaren en nagaan van de opzegtermijn van je huidige autoverzekering. Gemiddeld is de looptijd van de verzekering 1 jaar met daarna 1 maand opzegtermijn. Kijk voor informatie over het opzeggen van de autoverzekering op de website van ASR Verzekeringen .

Over ASR Verzekeringen-autoverzekering

De ASR verzekeringsgroep ontstond in 1997 nadat het concern Stad Rotterdam, Europeesche Verzekeringen en De Amersfoortse overnam. De naam ASR (tegenwoordig a.s.r.) is een samenvoeging van Amersfoortse en Stad Rotterdam. In 2000 nam de Fortis groep de ASR Verzekeringsgroep over. Sinds oktober 2008 is ASR (door de nationalisatie van Fortis) in handen van de Nederlandse staat. Online verzekeraar Ditzo maakt onderdeel uit van de ASR verzekeringsgroep.


Nieuwste artikelen