icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Allianz Direct autoverzekering


Reviewscore: | Bekijk reviews
Allianz Direct

Allianz Direct autoverzekering afsluiten?

Is een autoverzekering van Allianz Direct voor jou de beste en voordeligste keus?

Premie van een Allianz Direct autoverzekering berekenen? Met onze Autoverzekering Vergelijker vergelijk je eenvoudig verschillende autoverzekeringen. Bekijk wat een Allianz Direct autoverzekering meer of minder biedt ten opzichte van andere autoverzekeringen.

Heb je de autoverzekering gevonden die het best bij je past? Via de Autoverzekering Vergelijker sluit je in een handomdraai de autoverzekering van jouw keuze af.

Contactgegevens Allianz Direct

 • Telefoonnummer:
  088 - 548 50 00
 • E-mail:
 • Website:
  https://www.allianzdirect.nl
 • Adres:

  Allianz Direct Verzekeringen
  Coolsingel 120
  3011 AG Rotterdam

Stap eenvoudig over

 • Circa 30 autoverzekeraars
 • Actuele premies
 • Direct óf later afsluiten

Allianz Direct autoverzekering opzeggen

Allianz Direct autoverzekering opzeggen of overstappen? Er zijn regels verbonden aan het opzeggen, afsluiten en verlengen van autoverzekeringen. Volg de verschillende stappen, zoals opvragen van je schadevrije jaren en nagaan van de opzegtermijn van je huidige autoverzekering. Gemiddeld is de looptijd van de verzekering 1 jaar met daarna 1 maand opzegtermijn. Kijk voor informatie over het opzeggen van de autoverzekering op de website van Allianz Direct .

Over Allianz Direct autoverzekering

Allianz Direct biedt verzekeringen via internet aan, die je zelf direct online kunt afsluiten. Bij Allianz Direct kun je terecht voor een particuliere autoverzekering, aansprakelijkheidsverzekering en een woonverzekering (inboedel- en opstalverzekering). Wil je liever advies en een verzekering afsluiten via een tussenpersoon, dan kun je terecht bij moedermaatschappij Allianz.

Moedermaatschappij Allianz Groep biedt financiële producten en diensten aan voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Je kunt hier als ondernemer of particulier terecht voor advies over verzekeringen op het gebied van schade, inkomen of pensioen.