icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Verzekeruzelf.nl autoverzekering


Reviewscore: | Bekijk reviews
verzekeruzelf-nl

Verzekeruzelf.nl autoverzekering afsluiten?

Is een autoverzekering van Verzekeruzelf.nl voor jou de beste en voordeligste keus?

Premie van een Verzekeruzelf.nl autoverzekering berekenen? Met onze Autoverzekering Vergelijker vergelijk je eenvoudig verschillende autoverzekeringen. Bekijk wat een Verzekeruzelf.nl autoverzekering meer of minder biedt ten opzichte van andere autoverzekeringen.

Heb je de autoverzekering gevonden die het best bij je past? Via de Autoverzekering Vergelijker sluit je in een handomdraai de autoverzekering van jouw keuze af.

Contactgegevens Verzekeruzelf.nl

 • Telefoonnummer:
  Spoed schademelding: 020 - 592 92 01
 • E-mail:
 • Website:
  http://www.verzekeruzelf.nl
 • Adres:

  Postbus 5009
  5201 GA ‘s-Hertogenbosch

Stap eenvoudig over

 • Circa 30 autoverzekeraars
 • Actuele premies
 • Direct óf later afsluiten

Verzekeruzelf.nl autoverzekering opzeggen

Verzekeruzelf.nl autoverzekering opzeggen of overstappen? Er zijn regels verbonden aan het opzeggen, afsluiten en verlengen van autoverzekeringen. Volg de verschillende stappen, zoals opvragen van je schadevrije jaren en nagaan van de opzegtermijn van je huidige autoverzekering. Gemiddeld is de looptijd van de verzekering 1 jaar met daarna 1 maand opzegtermijn. Kijk voor informatie over het opzeggen van de autoverzekering op de website van Verzekeruzelf.nl .

Over Verzekeruzelf.nl autoverzekering

Verzekeruzelf.nl is opgericht in 2002 als online verzekeraar. Alle zaken rondom de verzekering worden geregeld via de volmacht en het verzekeringsplatform Intrasurance. Verzekeruzelf.nl is gespecialiseerd in 8 verzekeringen: Auto, Motor, Inboedel, Opstal, Aansprakelijkheid, Rechtsbijstand, Reis en het Verzekeruzelf.nl Pakket.

Bij Verzekeruzelf.nl verloopt alle communicatie via chat, e-mail of de website. Klanten regelen alles zelf online in een persoonlijk dossier.