icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Verzekeruzelf.nl-autoverzekering


Reviewscore: | Bekijk reviews
verzekeruzelf-nl

Kies jij voor een Verzekeruzelf.nl-autoverzekering?

Is een autoverzekering van Verzekeruzelf.nl voor jou de beste en voordeligste keus?

Met onze Autoverzekeringvergelijker vergelijk je eenvoudig verschillende autoverzekeringen, inclusief de Verzekeruzelf.nl-autoverzekering. Bekijk wat een Verzekeruzelf.nl-autoverzekering meer of minder biedt ten opzichte van andere autoverzekeringen.

Heb je de autoverzekering gevonden die het best bij je past? Via de Autoverzekeringvergelijker sluit je in een handomdraai de autoverzekering van jouw keuze af.

Contactgegevens Verzekeruzelf.nl

 • E-mail:
 • Website:
  http://www.verzekeruzelf.nl
 • Adres:

  Postbus 5009
  5201 GA Den Bosch

Stap eenvoudig over

 • Circa 30 autoverzekeraars
 • Actuele premies
 • Direct óf later afsluiten

Verzekeruzelf.nl-autoverzekering opzeggen

Verzekeruzelf.nl-autoverzekering opzeggen of overstappen? Er zijn regels verbonden aan het opzeggen, afsluiten en verlengen van autoverzekeringen. Volg de verschillende stappen, zoals opvragen van je schadevrije jaren en nagaan van de opzegtermijn van je huidige autoverzekering. Gemiddeld is de looptijd van de verzekering 1 jaar met daarna 1 maand opzegtermijn. Kijk voor informatie over het opzeggen van de autoverzekering op de website van Verzekeruzelf.nl .

Over Verzekeruzelf.nl-autoverzekering

Verzekeruzelf.nl is opgericht in 2001 als online verzekeraar en is onderdeel van online verzekeringsplatform Intrasurance. Bij Verzekeruzelf.nl verloopt alle communicatie via e-mail of via de website. De verzekeringen kennen geen opzegtermijnen of looptijden. Verzekeruzelf.nl biedt verzekeringen op het gebied van auto, caravans, reizen, wonen, rechtsbijstand, ongevallen en dieren. Verzekeruzelf.nl biedt daarnaast pakketten aan voor studenten en de zakelijke markt.