icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Avéro Achmea-autoverzekering


Reviewscore: | Bekijk reviews
avero-achmea

Kies jij voor een Avéro Achmea-autoverzekering?

Is een autoverzekering van Avéro Achmea voor jou de beste en voordeligste keus?

Met onze Autoverzekeringvergelijker vergelijk je eenvoudig verschillende autoverzekeringen, inclusief de Avéro Achmea-autoverzekering. Bekijk wat een Avéro Achmea-autoverzekering meer of minder biedt ten opzichte van andere autoverzekeringen.

Heb je de autoverzekering gevonden die het best bij je past? Via de Autoverzekeringvergelijker sluit je in een handomdraai de autoverzekering van jouw keuze af.

Contactgegevens Avéro Achmea

 • Telefoonnummer:
  071 - 751 00 22
 • E-mail:
 • Website:
  http://www.averoachmea.nl/
 • Adres:

  Postbus 101
  7300 AC Apeldoorn

Stap eenvoudig over

 • Circa 30 autoverzekeraars
 • Actuele premies
 • Direct óf later afsluiten

Avéro Achmea-autoverzekering opzeggen

Avéro Achmea-autoverzekering opzeggen of overstappen? Er zijn regels verbonden aan het opzeggen, afsluiten en verlengen van autoverzekeringen. Volg de verschillende stappen, zoals opvragen van je schadevrije jaren en nagaan van de opzegtermijn van je huidige autoverzekering. Gemiddeld is de looptijd van de verzekering 1 jaar met daarna 1 maand opzegtermijn. Kijk voor informatie over het opzeggen van de autoverzekering op de website van Avéro Achmea .

Over Avéro Achmea-autoverzekering

Avéro Achmea is een onderdeel van Achmea, het grootste verzekeringsconcern van Nederland. Dit betekent dat wij kunnen terugvallen op een grote bron aan kennis en middelen. Met jouw keuze voor een zorgverzekering van Avéro Achmea heb je het goed geregeld en ben je betaalbaar verzekerd van de beste Zorg. Wat ons betreft hoeft niemand te wachten op Zorg. En we vinden dat goede Zorg vanzelfsprekend moet zijn. Er gaat tenslotte niets boven jouw gezondheid. Daarom ben je altijd zeker van onze Zeven Zekerheden van goede Zorg. Meer Zorg noemen we dat.