icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

ZLM autoverzekering afsluiten?

Is een autoverzekering van ZLM voor jou de beste en voordeligste keus?

Premie van een ZLM autoverzekering berekenen? Met onze Autoverzekering Vergelijker vergelijk je eenvoudig verschillende autoverzekeringen. Bekijk wat een ZLM autoverzekering meer of minder biedt ten opzichte van andere autoverzekeringen.

Heb je de autoverzekering gevonden die het best bij je past? Via de Autoverzekering Vergelijker sluit je in een handomdraai de autoverzekering van jouw keuze af.

Contactgegevens ZLM

 • Telefoonnummer:
  0113 - 23 88 80
 • E-mail:
 • Website:
  http://www.zlm.nl
 • Adres:

  Postbus 70
  4466 BA Goes

Stap eenvoudig over

 • Circa 30 autoverzekeraars
 • Actuele premies
 • Direct óf later afsluiten

ZLM autoverzekering opzeggen

ZLM autoverzekering opzeggen of overstappen? Er zijn regels verbonden aan het opzeggen, afsluiten en verlengen van autoverzekeringen. Volg de verschillende stappen, zoals opvragen van je schadevrije jaren en nagaan van de opzegtermijn van je huidige autoverzekering. Gemiddeld is de looptijd van de verzekering 1 jaar met daarna 1 maand opzegtermijn. Kijk voor informatie over het opzeggen van de autoverzekering op de website van ZLM .

Over ZLM autoverzekering

ZLM Verzekeringen bestaat sinds 1951 en richt zich op regio Zeeland en Brabant en streeft naar kwalitatieve producten en persoonlijk contact. Als verzekerde ben je automatisch lid van de Algemene Ledenvergadering (ALV) van ZLM Verzekeringen. Voor onder andere de autoverzekering is er verhaalsbijstand: bij aansprakelijkheid van een ander verhaalt Stichting Rechtsbijstand ZLM de schade. ZLM Verzekeringen biedt producten aan voor zowel de zakelijke als particuliere markt voor vervoer, wonen, aansprakelijkheid, rechtsbijstand, reizen, uitvaart en aansprakelijkheid.