icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

De Goudse autoverzekering afsluiten?

Is een autoverzekering van De Goudse voor jou de beste en voordeligste keus?

Premie van een De Goudse autoverzekering berekenen? Met onze Autoverzekering Vergelijker vergelijk je eenvoudig verschillende autoverzekeringen. Bekijk wat een De Goudse autoverzekering meer of minder biedt ten opzichte van andere autoverzekeringen.

Heb je de autoverzekering gevonden die het best bij je past? Via de Autoverzekering Vergelijker sluit je in een handomdraai de autoverzekering van jouw keuze af.

Contactgegevens De Goudse

 • Telefoonnummer:
  geen
 • E-mail:
 • Website:
  http://www.goudse.nl
 • Adres:

  Postbus 9
  2800 MA Gouda

Stap eenvoudig over

 • Circa 30 autoverzekeraars
 • Actuele premies
 • Direct óf later afsluiten

De Goudse autoverzekering opzeggen

De Goudse autoverzekering opzeggen of overstappen? Er zijn regels verbonden aan het opzeggen, afsluiten en verlengen van autoverzekeringen. Volg de verschillende stappen, zoals opvragen van je schadevrije jaren en nagaan van de opzegtermijn van je huidige autoverzekering. Gemiddeld is de looptijd van de verzekering 1 jaar met daarna 1 maand opzegtermijn. Kijk voor informatie over het opzeggen van de autoverzekering op de website van De Goudse .

Over De Goudse autoverzekering

De Goudse is een zelfstandige en onafhankelijke verzekeringsmaatschappij, opgericht in 1924. De verzekeraar focust op ondernemersverzekeringen. De Zeeuwse Verzekeringen en SFS Verzekeringen zijn onderdeel van De Goudse. De Goudse biedt verzekeringen aan voor particulieren op het gebied van vervoer, aansprakelijkheid, overlijden, inboedel- en opstal, zorg en als samengesteld verzekeringspakket. Ook biedt De Goudse financiele producten aan, zoals hypotheken en lijfrente-, beleggings- en kapitaalverzekeringen. Daarnaast zijn er zakelijke producten in de vorm van bedrijfs-, ondernemers- en een personeelsverzekeringen.