icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Aon Direct autoverzekering afsluiten?

Is een autoverzekering van Aon Direct voor jou de beste en voordeligste keus?

Premie van een Aon Direct autoverzekering berekenen? Met onze Autoverzekering Vergelijker vergelijk je eenvoudig verschillende autoverzekeringen. Bekijk wat een Aon Direct autoverzekering meer of minder biedt ten opzichte van andere autoverzekeringen.

Heb je de autoverzekering gevonden die het best bij je past? Via de Autoverzekering Vergelijker sluit je in een handomdraai de autoverzekering van jouw keuze af.

Contactgegevens Aon Direct

 • Telefoonnummer:
  071 - 364 35 01
 • E-mail:
 • Website:
  https://www.aonverzekeringen.nl/nl-NL/verzekeringen/autoverzekering
 • Adres:

  Postbus 1919
  3000 BX Rotterdam

Stap eenvoudig over

 • Circa 30 autoverzekeraars
 • Actuele premies
 • Direct óf later afsluiten

Aon Direct autoverzekering opzeggen

Aon Direct autoverzekering opzeggen of overstappen? Er zijn regels verbonden aan het opzeggen, afsluiten en verlengen van autoverzekeringen. Volg de verschillende stappen, zoals opvragen van je schadevrije jaren en nagaan van de opzegtermijn van je huidige autoverzekering. Gemiddeld is de looptijd van de verzekering 1 jaar met daarna 1 maand opzegtermijn. Kijk voor informatie over het opzeggen van de autoverzekering op de website van Aon Direct .

Over Aon Direct autoverzekering

Aon Direct is onderdeel van Aon Verzekeringen en treedt op als verzekeringsmakelaar (tussenpersoon) voor de klant. In Nederland heeft Aon 10 vestigingen met 1.900 medewerkers, wereldwijd stelt de verzekeraar een van de grootste financiele dienstverleners ter wereld. Het bedrijf maakt deel uit van het Engelse concern Aon plc. De autoverzekeringen van Aon zijn alleen online afsluitbaar. Aon Direct biedt ook nog particuliere verzekeringen aan op het gebied van vervoer (auto en caravan), wonen (inboedel- en opstal), aansprakelijkheid, rechtsbijstand, bruiloft en reizen (doorlopende reispolis).