icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Nationale-Nederlanden-autoverzekering


Reviewscore: | Bekijk reviews
nationale-nederlanden

Kies jij voor een Nationale-Nederlanden-autoverzekering?

Is een autoverzekering van Nationale-Nederlanden voor jou de beste en voordeligste keus?

Met onze Autoverzekeringvergelijker vergelijk je eenvoudig verschillende autoverzekeringen, inclusief de Nationale-Nederlanden-autoverzekering. Bekijk wat een Nationale-Nederlanden-autoverzekering meer of minder biedt ten opzichte van andere autoverzekeringen.

Heb je de autoverzekering gevonden die het best bij je past? Via de Autoverzekeringvergelijker sluit je in een handomdraai de autoverzekering van jouw keuze af.

Contactgegevens Nationale-Nederlanden

 • Telefoonnummer:
  088 - 663 0 663
 • E-mail:
 • Website:
  http://www.nn.nl
 • Adres:

  Postbus 93604
  2509 AV Den Haag

Stap eenvoudig over

 • Circa 30 autoverzekeraars
 • Actuele premies
 • Direct óf later afsluiten

Nationale-Nederlanden-autoverzekering opzeggen

Nationale-Nederlanden-autoverzekering opzeggen of overstappen? Er zijn regels verbonden aan het opzeggen, afsluiten en verlengen van autoverzekeringen. Volg de verschillende stappen, zoals opvragen van je schadevrije jaren en nagaan van de opzegtermijn van je huidige autoverzekering. Gemiddeld is de looptijd van de verzekering 1 jaar met daarna 1 maand opzegtermijn. Kijk voor informatie over het opzeggen van de autoverzekering op de website van Nationale-Nederlanden .

Over Nationale-Nederlanden-autoverzekering

Nationale-Nederlanden behoort met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten tot de grootste en meest toonaangevende financiële dienstverleners van Nederland. Nationale-Nederlanden biedt een compleet assortiment aan producten waaronder verzekeringen, pensioenen, banksparen, sparen, hypotheken, beleggingen en leningen. De combinatie deskundige en betrokken medewerkers, goede producten en diensten en een juiste verhouding tussen prijs en kwaliteit stelt ons in staat de beste oplossing voor u, onze klanten, te vinden.

Met ruim 170 jaar ervaring in verzekeringen heeft Nationale-Nederlanden een deskundigheid opgebouwd die we dagelijks inzetten om onze klanten op een persoonlijke manier verder te helpen in het leven, want wij bieden persoonlijke service die aansluit op jouw leven.