icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Nationale-Nederlanden autoverzekering


Reviewscore: | Bekijk reviews
nationale-nederlanden

Nationale-Nederlanden autoverzekering afsluiten?

Is een autoverzekering van Nationale-Nederlanden voor jou de beste en voordeligste keus?

Premie van een Nationale-Nederlanden autoverzekering berekenen? Met onze Autoverzekering Vergelijker vergelijk je eenvoudig verschillende autoverzekeringen. Bekijk wat een Nationale-Nederlanden autoverzekering meer of minder biedt ten opzichte van andere autoverzekeringen.

Heb je de autoverzekering gevonden die het best bij je past? Via de Autoverzekering Vergelijker sluit je in een handomdraai de autoverzekering van jouw keuze af.

Contactgegevens Nationale-Nederlanden

 • Telefoonnummer:
  088 - 663 0 663 (schade) en 026 - 353 53 53 (zorg)
 • E-mail:
 • Website:
  https://www.nn.nl/
 • Adres:

  Postbus 93604
  2509 AV Den Haag

Stap eenvoudig over

 • Circa 30 autoverzekeraars
 • Actuele premies
 • Direct óf later afsluiten

Nationale-Nederlanden autoverzekering opzeggen

Nationale-Nederlanden autoverzekering opzeggen of overstappen? Er zijn regels verbonden aan het opzeggen, afsluiten en verlengen van autoverzekeringen. Volg de verschillende stappen, zoals opvragen van je schadevrije jaren en nagaan van de opzegtermijn van je huidige autoverzekering. Gemiddeld is de looptijd van de verzekering 1 jaar met daarna 1 maand opzegtermijn. Kijk voor informatie over het opzeggen van de autoverzekering op de website van Nationale-Nederlanden .

Over Nationale-Nederlanden autoverzekering

Nationale Nederlanden biedt verzekeringen aan voor particuliere en zakelijke klanten. De verzekeringen zijn online af te sluiten en via eigen accountmanagers, banken en adviseurs. Nationale-Nederlanden ontstond in 1963 uit de fusie tussen De Nederlanden van 1845 en de Nationale Levensverzekering-Bank en is nu onderdeel van financiële dienstverlener ING Groep.

Nationale-Nederlanden biedt financiële producten en diensten aan op het gebied van collectieve pensioenen, individuele pensioenen, levensverzekeringen en bankspaarproducten voor consumenten, schadeverzekeringen, inkomensverzekeringen en hypotheken.