icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van Nationale-Nederlanden autoverzekering


Nationale-Nederlanden-autoverzekering

Totaalscore

79 reviews
  • Afhandeling schadeclaims
  • Informatievoorziening van de verzekeraar
  • Klantenservice
  • Prijs-kwaliteitverhouding
79 reviews

Jantje

7 september 2022

Altijd correcte en goed info voorziening ; prettige contacten via de telefoon. Snelle aktie


Makkie

5 september 2022

Superslechte afhandeling van schade. Ging op basis van verkeerde informatie en zonder mij om nadere toelichting te vragen mee met de dure advocaat die de tegenpartij had ingeschakeld.


H.H.

7 mei 2021

Deze maatschappij traineert er op los. Slechte en onduidelijke communicatiestructuur. Veelvuldig stukken moeten heroverleggen. Doen er alles aan om zo weinig mogelijk uit te hoeven keren. Hun slogan is misleidend "Wat er ook gebeurt". Nou wat er ook gebeurt, je vangt achter het net bedoelen ze vast. Mij zien ze nooit meer terug!


Anoniem

3 januari 2021

Klantvriendelijk, goede bereikbaarheid, goede service


J.R. Brakenhoff

31 juli 2020

30-07-2020 een aanrijding gehad op de n57 verweg van huis. Moest hier bij naar het ziekenhuis. Had een kaart van de het bedrijf waar de auto stond. Voor de rest wijnig info. De dag er op thuis uit het ziekenhuis bel met de verekering. 0900 begonnen 7 verschilden mensen gesproken met een wacht tijd van gemideld 30 min niemand had het fatsoen om te vragen hoe het nu met ons is. De laast persoon wist mij te vertelen dat hun niks doen en ik maar ff moest uitzoeken waar de auto van de genen die ons heeft aan gereden verzekerd is en met hun moest regelen. En hoe de auto bij ons thuis komt met vakantie spullen ja dat moet u allemaal regelen met de verzekering van de tegen partij. En er werd me succes gewenst. Stop de tijd 12.30 meerder kastje en deuren gesproken en niks geholpen. Interpolis gebeld 30 min later alles geregeld en vonden het allemaal erg vervelend voor ons. Vast contact persoon en blij dat het met ons goed is afgelopen. Glas helder en op recht.