icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van Nationale-Nederlanden autoverzekering


Nationale-Nederlanden-autoverzekering

Totaalscore

78 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling
  • Prijs-kwaliteit
78 reviews

Patrick Kruithof

28 februari 2020

Doen er alles aan om maar niet uit te hoeven keren


V

9 mei 2017

Dankzij deze firma heb ik onverzekerd rondgereden en hangt er een boete van de RDW boven mijn hoofd. Dit omdat de betalingen die ik gedaan had door hun bank geweigerd was. Ik was me hier niet van bewust. Alle andere maanden waren keurig betaald. Verzekering blijft hier een hard hoofd in hebben. Mijn assurantieadviseur probeert dit nu recht te zetten. Ben al heel lang klant bij Delta Lloyd, maar de manier waarop ze met klanten omgaan is schandalig. Ik heb gewoon betaald, maar op foutjes maken, ook al is het door de bank, wordt je keihard op afgerekend!! Oppassen. Als je een nabetaling doet, vul dan NOOIT het acceptgiro veld in.


Joost

30 oktober 2016

Mijn WA verzekering bij NN loopt op 1 december af. Met ingang van het nieuwe jaar (1 december 2016) is mij een nieuw product aangeboden, de ZekerheidsPakket Particulieren (ZPP) met dezelfde condities en voorwaarden. Echter de premie stijgt wel met 100%! Voor mij reden om mijn verzekering bij NN te beëindigen. Jammer, gemiste kans voor NN.


Verbaasde klant

8 oktober 2016

Waren tevreden over onze polis totdat wij een email ontvingen om ons inlogadres te activeren. Toen we dit hadden gedaan kwamen we tot ontdekking dat de premie per 18 december 2016 met ruim € 16 per maand verhoogd wordt. Telefonisch contact opgenomen en er volgde een niet zo prettig gesprek. Ik moest maar begrijpen dat de polis beëindigd zou worden en zou daar schriftelijk bericht van hebben gekregen. Dat is tot heden niet het geval. Mocht van de mevrouw van Nationale Nederlanden niet boos worden voor het feit dat je op deze manier ontdekt dat de premie verhoogd wordt zonder opgave van reden. Om kort te gaan snel een eind gemaakt aan het onaangename gesprek met de mededeling dat wij zo snel mogelijk de verzekering zullen beëindigen. Overigens was het een goede verzekering maar deze polis zal vanaf 18 december niet meer bestaan. Voor ons, om tot nu toe onduidelijke reden. Waarschijnlijk verdient deze verzekeraar te weinig aan deze polis en smeert je een veel duurdere nieuwe aan.


Alex

16 juni 2015

Zeer dubieus acceptatiebeleid