icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van Nationale-Nederlanden autoverzekering


Nationale-Nederlanden autoverzekering

Totaalscore

4 reviews
  • Afhandeling schadeclaims
  • Informatievoorziening van de verzekeraar
  • Klantenservice
  • Prijs-kwaliteitverhouding
4 reviews

Frans

25 maart 2024

Wat een rare/aparte acceptatiecriteria voor autoverzekering. Met 24 schadevrije jaren op mijn 2e auto wilde ik een 2e prive-auto, cabrio, aanmelden. Een gewone en zeer populaire auto, 1 jaar oud. Wordt de verzekering geweigerd vanwege de verhouding catalogusprijs versus gewicht. De factor zou niet binnen de criteria vallen. Zeer vaag verhaal, maar goed, andere verzekeraar accepteerde wel meteen.


Ram

4 september 2023

Zomaar een incassobureau op je af sturen als je al jaren klant bent. Waarschijnlijk eenkeer een betaling gemist. Kan gebeuren… hier nooit iets over gehoord van Nationale Nederlanden en nu op eens een incasso brief. Wat een slecht bedrijf. Opzeggen kunnen we ook niet. Dit omdat de incasso nog loopt. Wel hebben ze de verzekering is stopgezet. Ik heb nog nooit zo iets meegemaakt.. en dan gaat het over een bedrag van 30,- waar nu 80,- incassokosten bij komen. Een factuur van het bedrag dat ik zou moeten betalen heb ik nooit gezien. Ook heb ik ze nooit gesproken of een brief gekregen en ze zeggen zelf van wel. Dus….. NEEM DAAR NOOIT EEN VERZEKERING!!!!!


Jantje

7 september 2022

Altijd correcte en goed info voorziening ; prettige contacten via de telefoon. Snelle aktie


Makkie

5 september 2022

Superslechte afhandeling van schade. Ging op basis van verkeerde informatie en zonder mij om nadere toelichting te vragen mee met de dure advocaat die de tegenpartij had ingeschakeld.