icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reaal autoverzekering afsluiten?

Is een autoverzekering van Reaal voor jou de beste en voordeligste keus?

Premie van een Reaal autoverzekering berekenen? Met onze Autoverzekering Vergelijker vergelijk je eenvoudig verschillende autoverzekeringen. Bekijk wat een Reaal autoverzekering meer of minder biedt ten opzichte van andere autoverzekeringen.

Heb je de autoverzekering gevonden die het best bij je past? Via de Autoverzekering Vergelijker sluit je in een handomdraai de autoverzekering van jouw keuze af.

Contactgegevens Reaal

 • Telefoonnummer:
  072 - 519 40 00
 • E-mail:
 • Website:
  http://www.reaal.nl
 • Adres:

  Postbus 274
  1800 BH Alkmaar

Stap eenvoudig over

 • Circa 30 autoverzekeraars
 • Actuele premies
 • Direct óf later afsluiten

Reaal autoverzekering opzeggen

Reaal autoverzekering opzeggen of overstappen? Er zijn regels verbonden aan het opzeggen, afsluiten en verlengen van autoverzekeringen. Volg de verschillende stappen, zoals opvragen van je schadevrije jaren en nagaan van de opzegtermijn van je huidige autoverzekering. Gemiddeld is de looptijd van de verzekering 1 jaar met daarna 1 maand opzegtermijn. Kijk voor informatie over het opzeggen van de autoverzekering op de website van Reaal .

Over Reaal autoverzekering

Reaal is een financiële dienstverlener en richt zich zowel op verzekeren als bankieren met producten die je tussentijds kunt aanpassen aan je persoonlijke situatie. Reaal is onderdeel van de beursgenoteerde financiële dienstverlener SNS Reaal.

Reaal heeft particulier en zakelijk verzekeringsproducten voor vervoer, inboedel- en opstal, rechtsbijstand en aansprakelijkheid, reizen, inkomen en aansprakelijkheid. Daarnaast kun je bij de bank terecht voor een hypotheek en financiële producten op het gebied van pensioen, lijfrente, sparen en beleggen.