icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

ANWB-ledentarief autoverzekering


Reviewscore: | Bekijk reviews
anwb

ANWB-ledentarief autoverzekering afsluiten?

Is een autoverzekering van ANWB-ledentarief voor jou de beste en voordeligste keus?

Premie van een ANWB-ledentarief autoverzekering berekenen? Met onze Autoverzekering Vergelijker vergelijk je eenvoudig verschillende autoverzekeringen. Bekijk wat een ANWB-ledentarief autoverzekering meer of minder biedt ten opzichte van andere autoverzekeringen.

Heb je de autoverzekering gevonden die het best bij je past? Via de Autoverzekering Vergelijker sluit je in een handomdraai de autoverzekering van jouw keuze af.

Contactgegevens ANWB-ledentarief

 • Telefoonnummer:
  088 - 269 22 22
 • E-mail:
 • Website:
  http://www.anwb.nl
 • Adres:

  Postbus 93200
  2509 BA Den Haag

Stap eenvoudig over

 • Circa 30 autoverzekeraars
 • Actuele premies
 • Direct óf later afsluiten

ANWB-ledentarief autoverzekering opzeggen

ANWB-ledentarief autoverzekering opzeggen of overstappen? Er zijn regels verbonden aan het opzeggen, afsluiten en verlengen van autoverzekeringen. Volg de verschillende stappen, zoals opvragen van je schadevrije jaren en nagaan van de opzegtermijn van je huidige autoverzekering. Gemiddeld is de looptijd van de verzekering 1 jaar met daarna 1 maand opzegtermijn. Kijk voor informatie over het opzeggen van de autoverzekering op de website van ANWB-ledentarief .

Over ANWB-ledentarief autoverzekering

De Algemene Nederlandsche Wielrijders Bond (ANWB) bestaat sinds 1883 en is de grootste vereniging in Nederland met ongeveer vier miljoen leden. ANWB staat bekend om de Wegenwacht en producten en diensten op het gebied van mobiliteit, vakantie en vrije tijd. Daarnaast levert zij een bijdrage aan een duurzame ontwikkeling van de samenleving. ANWB heeft particuliere verzekeringsproducten voor wonen, vervoer en reizen. Leden krijgen korting op het afsluiten van een verzekering, daarnaast is er pakketkorting.