icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

Consumentenbond.nl

Inloggen

Vul een geldig e-mailadres in

Vul een wachtwoord in

Reviews van ANWB-ledentarief autoverzekering


ANWB-ledentarief-autoverzekering

Totaalscore

85 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling
  • Prijs-kwaliteit
85 reviews

Sipke41

20 januari 2020

Heb een verzekering lopen bij ANWB maar kwam er na een uitzending van BNN-VARA Kassa achter dat ik ruim €130.00 meer betaal dan iemand van 35 jaar ik zelf ben 78 jaar oud maar ik denk ook dat ik veel kilometers minder rij dan één van 35 jaar oud Ik dacht altijd dat de ANWB er was voor de leden maar dat is schijnbaar niet zo Dus regering doe hier wat aan die leeftijd discriminatie


Norbert

26 december 2019

Een veilig rijden verzekering afgesloten waarbij je rijgedrag wordt gemeten.zeer dubieus systeem die volgens mij bijna nooit klopt. Na twee keer te hard rijden is de verzekering door de anwb opgezegd.


Naomi

2 november 2019

Hoi! Ik ben 1 jaar verzekerd geweest bij de ANWB met het WA+beperkt casco pakket. De premie was voor mij belachelijk hoog per maand. Ik betaalde per maand €204 voor de verzekering. Als kers op de taart was dat nog zonder de wegenbelasting. Ik heb nu eindelijk een verzekering gevonden genaamd Volvo car insurance waar ik voor dezelfde verzekering + aanvullend iets met inzittenden maar €61 per maand kwijt ben. Bedankt hoor ANWB. Zonder jullie had ik een hoop geld kunnen besparen. Voor degene met een Volvo raad ik zeker Volvo car insurance aan. Doei, ANWB!!


Peter

11 september 2019

Deze score is alleen van toepassing op de veilig rijden verzekering. Ben al heel lang verzekerd bij de ANWB en naar volle tevredenheid. Om dat ik weinig kilometers maak en een rustige rijder ben besloot ik om over te stappen naar de veilig rijden verzekering. Helaas wordt er niet naar het totaalbeeld gekeken maar naar elk incident. Als je één keer hard remt, we zijn helaas ook af en toe de dupe van onze medeweggebruikers, wordt dit direct aangerekend. Ik heb dit nu enkele malen gehad en kon precies aangeven op welk moment, waar en waarom. Het wordt dan wel uit het systeem gehaald maar ik ben er een beetje moe van dat ik mijzelf steeds moet verdedigen. Ik heb al eens aangegeven dat het systeem pas compleet zou zijn met een dash-cam maar dat is te kostbaar en tijdrovend volgens de ANWB. Het was leuk om het te proberen waar ik ga toch weer terug naar de standaardverzekering van de ANWB. Scheelt een hoop ergernis en frustraties.


Kramer

1 juni 2019

Zeer slecht goed rijden weinig korting kunnen je helemaal volgen met de dongel, 1x te hard gereden word gelijk afgesloten zien alles van je altijd netjes gereden .