icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van ANWB-ledentarief autoverzekering


ANWB-ledentarief-autoverzekering

Totaalscore

77 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling
  • Prijs-kwaliteit
77 reviews

Cees

29 september 2018

Ben al jaren verzekerd bij deze verzekeraar. Nooit problemen gehad. Heb een dongel in de auto en krijg regelmatig feedback over mijn rijstijl. Is soms wat discutabel, maar enige terugkoppeling kan geen kwaad.


Ben Hoorn

30 augustus 2018

Zeer voordelige autoverzekering, van FBTO naar ANWB verzekering met gunstiger voorwaarden €250,- goedkoper. En omdat ik ook nog eens netjes rijd, nog eens € 30,- extra korting. Helemaal tevreden. Ik had jaren eerder moeten overstappen.


HS

25 juni 2018

Slechte info bij afsluiten, belachelijke verzekering waarbij je reistijl ( met 37 schadevrije jaren) wordt gecontroleerd middels een dongel. Slecht luisterende medewerkers klantenservice met de bekende houding uit het ptt tijdperk. Lees: arrogant! Ik kan nog wel even doorgaan maar daar is zo te zien geen ruimte voor.


Mvz

17 juni 2018

Ze verkopen je een verzekering maar vertellen niks over de consequenties. Veel spijt ik adviseer mensen verder te kijken.


Marieke

10 juni 2018

Eerst schrijven ze af. Dan komt het geld weer terug, Paar dagen later schrijven ze weer af, maar nu met 20 euro extra. Maar nu het mooiste, nu Krijg Ik mails binnen dat Ik als nog moet betalen 111 euro extra dus in 1 maand willen ze 248 euro hebben voor een auto verzekering. we gaan het maar op zeggen want dit is zelf verijking van de mensen van de anwb. Snap het wel een beetje, want de pech hulp dienst zal wel in zwaar weer zitten doordat mensen goedkopere hulp kunnen krijgen als ze langs de weg staan. Anwb je zou je meten schamen in dit gaan we doorgeven aan de juiste instanties die hier Werk van gaan maken.. Mensen doe het niet en sluit gewoon een auto verzeking af bij de bekende verzekeraars wel iets duurder maar Dan weet je gelijk dat je goed zit..