icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Van hypotheek tot verhuisdoos |

Stap voor stap naar je nieuwe huis

icoon nieuw huis

Reviews van ANWB-ledentarief autoverzekering


ANWB-ledentarief-autoverzekering

Totaalscore

67 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling
  • Prijs-kwaliteit
67 reviews

Ismet B

21 maart 2017

Zeer slechte dekking. Na een inbraak in mijn auto wil ze niet mijn navigatie die was er in, ingebouwd, niet vergoeden omdat geen bon van koop ,terwijl navigatie was niet gestolen maat totaal beschadig. Nog mijn navigatie was extra beschermd door bevallige tork schroeven die was gelijmd. Zeer onvriendelijke behandelaar en medewerker die werkt daar. Nog iets. Na aansluiting van de verzekering was nooit naar mijn toegestuurd polis voorwarden. Dus deze bager bedrijf verkoop iets waar NIET ECHT IS. Na jaren lang premie betaling en krijg niks terug. Had WA Casco premie met All risk. Echt bah bah bedrijf. Mensen trap niet in


a d

12 februari 2017

De verzekering is persoonsgebonden Rij je toevallig in je mans Auto dan moet je eerst 153,00 Euro betalen Ook al ben je getrouwd in gemeenschap van goederen De verekering staat niet op jou naam Dus helpen we niet. Ik dacht een autoverzekering te hebben.


golf lady

15 december 2016

Ik heb nog nooit schade hoeven melden maar..................., na het lezen van de prijs van de w.a plus of ? vraag ik me af waarom ik dan 22,99 per maand moet betalen en niet 20,92 ????


Koos

4 december 2016

Oude vaste klanten zoals wij behandelen ze slechter als nieuwe klanten


Andre

16 november 2016

Mijn schade van september 2016 is keurig gemaakt door het autoschadehuis en de ANWB (Unigarant) heeft de schade rechtstreekst aan de schadehersteller betaald. Ook een leenauto was geen probleem. Achteraf nog mijn caravanspiegel gedeclareerd, waarvoor ik een vervangend exemplaar op Marktplaats had gekocht. Ook dit bedrag heb ik snel vergoed gekregen. Ik ben zeer tevreden over de verzekeraar.