! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van ANWB-ledentarief autoverzekering


ANWB-ledentarief-autoverzekering

Totaalscore

88 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling
  • Prijs-kwaliteit
88 reviews

v Leeuwen

17 oktober 2020

App niet in gebruik? Je wordt door ANWB zo uit de verzekering geschopt!!


Oliver

8 oktober 2020

After 10 years as an Anwb customer who never made a single claim , I missed one payment of 31€ because I was not home for one month during my mother in laws terminal illness. The anwb cancelled my insurance, and have now made it impossible for me to get car insurance with any other company because I am on a ‘debtors list’ , even though I have never missed a single payment in 10 years. This is simply no way to treat customers, and just shows that the Anwb is just another faceless company whose loyalty to its customers goes as far as the next payment and not beyond. I’m sad and angry and I hope if you read this you’ll choose another company to insure your car with.


AJWF

22 juni 2020

Het begint al bij de no-claim korting na 15 jaar schadevrij een leaseauto gereden te hebben. Blijkt achteraf dat de verklaring van de leasemaatschappij onvoldoende is om de volle no-claim korting te krijgen. Werd niet in het intake telefoongesprek genoemd en hoorde ik pas achteraf. De veiligrijden-verzekering is een wassen neus. Er is domweg geen maximale korting te behalen. Ook al let je een periode zeer sterk op de factoren die ze rekenen, dan nog is het niet te verklaren waarom je eerst wel alles goed doet en de volgende keer niet. Dat gaat er bij mij niet in en ben er zo langzamer hand wel klaar mee.


RL

22 april 2020

De verzekering is goedkoop en oogt daarmee zeer aantrekkelijk. Maar let op! Raad zeer sterk af om de veilig rijden autoverzekering te nemen. Ben zelf al 14 jaar bestuurder en heb nog nooit schade gereden door mijn schuld. Idem voor het op één hand te tellen snelheidsovertredingen. Tot mijn verbazing kreeg ik echter bericht van de ANWB dat mijn veilig rijden autoverzekering binnen 2 weken beëindigd zou worden. Werd afgeschilderd als een notoire, asociale hardrijder. Herken mij totaal niet in dit beeld en heb de data inmiddels opgevraagd. Nogmaals; ik raad sterk af om deze verzekering te nemen. De informatievoorziening is gebrekkig en de verzekering kan dus o.b.v. onduidelijk gemotiveerde conclusies worden beëindigd, waardoor je vervolgens lastig een verzekering bij een andere maatschappij kan afsluiten.


R..

6 maart 2020

De veilig verkeer verzekering van de Anwb zorgt dat dmv een dongle in je auto je verzekeraar als politieagent in je bijrijders stoel meerijdt. Ik heb deze verzekering nu twee jaar. Vervolgens een verbazingwekkend telefoontje van Anwb ontvangen waar ik mij moest verantwoorden waarom ik voor de tweede keer in 3 maanden tijd te hard had gereden. Als ik een goede reden had konden ze uit coulance mij in de verzekering houden, anders moest de verzekering worden opgezegd.Ik heb uitgelegd dat mijn 22 jaar schadevrij daar toch doorslaggevend in zou moeten zijn en dat ik niet van zins was mij naar een verzekeraar a la politieverhoor te verantwoorden. Ik heb het netjes gehouden maar onze wegen (en die van de rest van de familie) scheiden zich tov Anwb. Wat een beleid zeg.