icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van ANWB-ledentarief autoverzekering


ANWB-ledentarief-autoverzekering

Totaalscore

75 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling
  • Prijs-kwaliteit
75 reviews

HS

25 juni 2018

Slechte info bij afsluiten, belachelijke verzekering waarbij je reistijl ( met 37 schadevrije jaren) wordt gecontroleerd middels een dongel. Slecht luisterende medewerkers klantenservice met de bekende houding uit het ptt tijdperk. Lees: arrogant! Ik kan nog wel even doorgaan maar daar is zo te zien geen ruimte voor.


Mvz

17 juni 2018

Ze verkopen je een verzekering maar vertellen niks over de consequenties. Veel spijt ik adviseer mensen verder te kijken.


Marieke

10 juni 2018

Eerst schrijven ze af. Dan komt het geld weer terug, Paar dagen later schrijven ze weer af, maar nu met 20 euro extra. Maar nu het mooiste, nu Krijg Ik mails binnen dat Ik als nog moet betalen 111 euro extra dus in 1 maand willen ze 248 euro hebben voor een auto verzekering. we gaan het maar op zeggen want dit is zelf verijking van de mensen van de anwb. Snap het wel een beetje, want de pech hulp dienst zal wel in zwaar weer zitten doordat mensen goedkopere hulp kunnen krijgen als ze langs de weg staan. Anwb je zou je meten schamen in dit gaan we doorgeven aan de juiste instanties die hier Werk van gaan maken.. Mensen doe het niet en sluit gewoon een auto verzeking af bij de bekende verzekeraars wel iets duurder maar Dan weet je gelijk dat je goed zit..


barbara

16 januari 2018

Bij het afsluiten (aanvullende vragen via telefoon doorgenomen) werden mijn schadevrije jaren geaccepteerd. Twee maanden later ontvang ik op eens bericht dat dit toch niet het geval is en wordt er ipv 500 euro per jaar aan premie een bedrag van 1500 euro in rekening gebracht. Andere verzekeraars vragen voor een vergelijkbare dekking 1000 euro per jaar en geven wel goede informatie over het aantal schadevrije jaren dat zij zullen gaan hanteren.


Truus

10 november 2017

Vreselijk dit betuttelende gedrag van de ANWB!! Dat je een klein kastje moet plaatsen in je auto wordt niet vooraf gemeld. De resultaten zijn zeer disputabel en niet duidelijk onderbouwd.