icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Univé autoverzekering afsluiten?

Is een autoverzekering van Univé voor jou de beste en voordeligste keus?

Premie van een Univé autoverzekering berekenen? Met onze Autoverzekering Vergelijker vergelijk je eenvoudig verschillende autoverzekeringen. Bekijk wat een Univé autoverzekering meer of minder biedt ten opzichte van andere autoverzekeringen.

Heb je de autoverzekering gevonden die het best bij je past? Via de Autoverzekering Vergelijker sluit je in een handomdraai de autoverzekering van jouw keuze af.

Contactgegevens Univé

Stap eenvoudig over

  • Circa 30 autoverzekeraars
  • Actuele premies
  • Direct óf later afsluiten

Univé autoverzekering opzeggen

Univé autoverzekering opzeggen of overstappen? Er zijn regels verbonden aan het opzeggen, afsluiten en verlengen van autoverzekeringen. Volg de verschillende stappen, zoals opvragen van je schadevrije jaren en nagaan van de opzegtermijn van je huidige autoverzekering. Gemiddeld is de looptijd van de verzekering 1 jaar met daarna 1 maand opzegtermijn. Kijk voor informatie over het opzeggen van de autoverzekering op de website van Univé .

Over Univé autoverzekering

Unive is een verzekeringsorganisatie die werkt als vereniging zonder winstoogmerk en de leden centraal stelt. In 1991 is de huidige groep ontstaan met vestigingen verspreid over heel Nederland en met in totaal ongeveer 1,7 miljoen verzekerden.

Unive biedt schade-, zorg- en levensverzekeringen aan en financiele diensten en hypotheken. Particuliere verzekeringen zijn er op het gebied van gezondheid, vervoer, vrije tijd, wonen, recht, pensioen, lijfrente en uitvaart. Voor zakelijke klanten zijn er verzekeringen speciaal voor starters, ZZP-ers, MKB-ers en agrariërs.