icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van Univé autoverzekering


Univé-autoverzekering

Totaalscore

175 reviews
  • Afhandeling schadeclaims
  • Informatievoorziening van de verzekeraar
  • Klantenservice
  • Prijs-kwaliteitverhouding
175 reviews

Hans

15 juli 2021

Let op, zijn grote oplichters!!! Proberen met valse premie opgave iemand als klant binnen te harken, naderhand zetten ze de premie omhoog… vervolgens proberen ze via Flanderijn te incasseren. Ben al 1,5 jaar bezig hiermee. Aangetoond dat auto elders verzekerd was want dat moest ik aantonen maar toch blijven ze volharden. Zie een evt rechtsgang met vertrouwen tegemoet…


Steven

4 januari 2021

De afhandeling van claims is altijd goed en secuur gelopen. De contacten met de medewerkers was altijd aangenaam.


J D

3 januari 2021

Nooit problemen schade wordt snel afgehandeld super goed


Anoniem

15 oktober 2020

Al -tig jaar klant bij Univé maar als je gaat vergelijken,kom je er achter dat je teveel betaald. Met kleine oude koekentrommels zijn ze nog enigzins concurerend maar zodra je een iets luxere auto wil verzekeren betaal je je scheel. Betaal nu €75 voor WA+, terwijl ik met 25 schadevrije jaren, voor minder premie bij de meeste verzekeraars volledig casco kan verzekeren. Overweeg dus om over te stappen. Ondanks dat ze qua service, bereikbaarheid en klantvriendelijkheid een goede indruk hebben achtergelaten, verhoudt zich dit niet tot het enorme prijsverschil.


Unive past sluipend de autoverzekering aan met 20%

24 januari 2019

Na een telefonische vraag om heldering bij Unive wat de reden kan zijn dat de autoverzekering met iets meer dan 20% van 2018 naar 2019 is verhoogd?komt als antwoord om de schadelast van Unive te compenseren. Genoeg reden om overstappen. Dit gebeurde sluipend, want er is bij ons geen enkel schrijven bekend van deze exorbitante prijsverhoging.