icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

ING autoverzekering afsluiten?

Is een autoverzekering van ING voor jou de beste en voordeligste keus?

Premie van een ING autoverzekering berekenen? Met onze Autoverzekering Vergelijker vergelijk je eenvoudig verschillende autoverzekeringen. Bekijk wat een ING autoverzekering meer of minder biedt ten opzichte van andere autoverzekeringen.

Heb je de autoverzekering gevonden die het best bij je past? Via de Autoverzekering Vergelijker sluit je in een handomdraai de autoverzekering van jouw keuze af.

Contactgegevens ING

 • Telefoonnummer:
  020 - 22 888 88
 • E-mail:
 • Website:
  http://www.ing.nl
 • Adres:

  Postbus 1800
  1000 BV Amsterdam

Stap eenvoudig over

 • Circa 30 autoverzekeraars
 • Actuele premies
 • Direct óf later afsluiten

ING autoverzekering opzeggen

ING autoverzekering opzeggen of overstappen? Er zijn regels verbonden aan het opzeggen, afsluiten en verlengen van autoverzekeringen. Volg de verschillende stappen, zoals opvragen van je schadevrije jaren en nagaan van de opzegtermijn van je huidige autoverzekering. Gemiddeld is de looptijd van de verzekering 1 jaar met daarna 1 maand opzegtermijn. Kijk voor informatie over het opzeggen van de autoverzekering op de website van ING .

Over ING autoverzekering

ING bestaat sinds 2009 vanuit de fusie met de Postbank en ING Bank- en is een financiele dienstverlener die naast bankproducten ook verzekeringen aanbiedt, zoals de ING Autoverzekering. De verzekeraar is onderdeel van ING Groep. De ING Autoverzekering is uit te breiden met een rechtsbijstandverzekering en schadeverzekering voor inzittenden.

Naast schadeverzekeringen biedt ING ook een levensverzekering, reisverzekering en inboedelverzekering aan en producten op het gebied van hypotheken, pensioen en leningen. Voor een deel van de levensverzekeringen is de naam per 1 januari 2012 veranderd in Nationale-Nederlanden.