icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Centraal Beheer Achmea-autoverzekering


Reviewscore: | Bekijk reviews
centraal-beheer-achmea

Kies jij voor een Centraal Beheer Achmea-autoverzekering?

Is een autoverzekering van Centraal Beheer Achmea voor jou de beste en voordeligste keus?

Met onze Autoverzekeringvergelijker vergelijk je eenvoudig verschillende autoverzekeringen, inclusief de Centraal Beheer Achmea-autoverzekering. Bekijk wat een Centraal Beheer Achmea-autoverzekering meer of minder biedt ten opzichte van andere autoverzekeringen.

Heb je de autoverzekering gevonden die het best bij je past? Via de Autoverzekeringvergelijker sluit je in een handomdraai de autoverzekering van jouw keuze af.

Contactgegevens Centraal Beheer Achmea

 • Telefoonnummer:
  055 - 579 8000
 • E-mail:
 • Website:
  http://www.centraalbeheer.nl
 • Adres:

  Postbus 9150
  7300 HZ Apeldoorn

Stap eenvoudig over

 • Circa 30 autoverzekeraars
 • Actuele premies
 • Direct óf later afsluiten

Centraal Beheer Achmea-autoverzekering opzeggen

Centraal Beheer Achmea-autoverzekering opzeggen of overstappen? Er zijn regels verbonden aan het opzeggen, afsluiten en verlengen van autoverzekeringen. Volg de verschillende stappen, zoals opvragen van je schadevrije jaren en nagaan van de opzegtermijn van je huidige autoverzekering. Gemiddeld is de looptijd van de verzekering 1 jaar met daarna 1 maand opzegtermijn. Kijk voor informatie over het opzeggen van de autoverzekering op de website van Centraal Beheer Achmea .

Over Centraal Beheer Achmea-autoverzekering

Verzekeringsmaatschappij Centraal Beheer is opgericht in 1920 en is bekend van de campagne 'Even Apeldoorn bellen'. Centraal Beheer is onderdeel van Achmea, de grootste verzekeringsgroep in Nederland, evenals Interpolis, Zilveren Kruis Achmea, FBTO, Agis Zorgverzekeringen en Avero Achmea. De verzekeraar biedt pensioen-, levens- en schadeverzekeringen aan en financiele diensten voor particulieren, werknemers en bedrijven. Ook biedt Centraal Beheer administratieve dienstverlening en hulpverlening bij schade en risicomanagement.