icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Klaverblad autoverzekering afsluiten?

Is een autoverzekering van Klaverblad voor jou de beste en voordeligste keus?

Premie van een Klaverblad autoverzekering berekenen? Met onze Autoverzekering Vergelijker vergelijk je eenvoudig verschillende autoverzekeringen. Bekijk wat een Klaverblad autoverzekering meer of minder biedt ten opzichte van andere autoverzekeringen.

Heb je de autoverzekering gevonden die het best bij je past? Via de Autoverzekering Vergelijker sluit je in een handomdraai de autoverzekering van jouw keuze af.

Contactgegevens Klaverblad

 • Telefoonnummer:
  079 - 3 204 204
 • E-mail:
 • Website:
  http://www.klaverblad.nl
 • Adres:

  Postbus 3012
  2700 KV Zoetermeer

Stap eenvoudig over

 • Circa 30 autoverzekeraars
 • Actuele premies
 • Direct óf later afsluiten

Klaverblad autoverzekering opzeggen

Klaverblad autoverzekering opzeggen of overstappen? Er zijn regels verbonden aan het opzeggen, afsluiten en verlengen van autoverzekeringen. Volg de verschillende stappen, zoals opvragen van je schadevrije jaren en nagaan van de opzegtermijn van je huidige autoverzekering. Gemiddeld is de looptijd van de verzekering 1 jaar met daarna 1 maand opzegtermijn. Kijk voor informatie over het opzeggen van de autoverzekering op de website van Klaverblad .

Over Klaverblad autoverzekering

Klaverblad bestaat sinds 1850 en biedt schade- en levensverzekeringen aan voor de zakelijke en particuliere markt. Het afsluiten van een verzekering verloopt via een assurantieadviseur of online via Klaverblad Assurantien, de internetbemiddelaar van Klaverblad Verzekeringen. Klaverblad heeft naast de autoverzekeringen producten op het gebied van recreatie, leven, uitvaart, rechtsbijstand, inboedel- en opstal, arbeidsongeschiktheid, kostbaarheden en ongevallen en pakketverzekeringen.