icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Lancyr autoverzekering afsluiten?

Is een autoverzekering van Lancyr voor jou de beste en voordeligste keus?

Premie van een Lancyr autoverzekering berekenen? Met onze Autoverzekering Vergelijker vergelijk je eenvoudig verschillende autoverzekeringen. Bekijk wat een Lancyr autoverzekering meer of minder biedt ten opzichte van andere autoverzekeringen.

Heb je de autoverzekering gevonden die het best bij je past? Via de Autoverzekering Vergelijker sluit je in een handomdraai de autoverzekering van jouw keuze af.

Contactgegevens Lancyr

 • Telefoonnummer:
  088 - 020 45 25
 • E-mail:
 • Website:
  http://www.lancyr.nl
 • Adres:

  De Ruijterkade 112
  1011 AB Amsterdam


   

Stap eenvoudig over

 • Circa 30 autoverzekeraars
 • Actuele premies
 • Direct óf later afsluiten

Lancyr autoverzekering opzeggen

Lancyr autoverzekering opzeggen of overstappen? Er zijn regels verbonden aan het opzeggen, afsluiten en verlengen van autoverzekeringen. Volg de verschillende stappen, zoals opvragen van je schadevrije jaren en nagaan van de opzegtermijn van je huidige autoverzekering. Gemiddeld is de looptijd van de verzekering 1 jaar met daarna 1 maand opzegtermijn. Kijk voor informatie over het opzeggen van de autoverzekering op de website van Lancyr .

Over Lancyr autoverzekering

Lancyr Verzekeringen is een tussenpersoon en onderhandelt over financiele producten bij grote verzekeraars en om voordelig verzekeringen en hypotheken aan te kunnen bieden. Producten afsluiten kan online of via een adviseur. Via Lancyr kun je hypotheken afsluiten en particuliere verzekeringsproducten voor wonen, vervoer, zorg, recreatie en persoonlijke verzekeringen op het gebied van uitvaart, rechtsbijstand en aansprakelijkheid.