icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van Lancyr autoverzekering


Lancyr-autoverzekering

Totaalscore

5 reviews
  • Afhandeling schadeclaims
  • Informatievoorziening van de verzekeraar
  • Klantenservice
  • Prijs-kwaliteitverhouding
5 reviews

anoniem

10 mei 2022

Eenzijdig opgezegd omdat ik een fout had gemaakt met mijn schadevrije jaren. Slecht over gecommuniceerd, was ergens verstopt in een PDF in een mail over mijn nieuwe polis. Maand hierdoor rondgereden zonder verzekering, totdat ik van de RDW een waarschuwingsbrief kreeg. Schandalig en gevaarlijk. Klantenservice zei dat de communicatie inderdaad beter kon, maar daar koop ik natuurlijk niets voor als ik daadwerkelijk schade had gereden in die maand.


Lonchi

15 maart 2020

Zeer dure auto verzekering en vooral onverwachte kosten. Verzekering 25-1 opgezegd maar willen toch nog dat ik premie betaal over 1-2 tm 1/3. Onbetrouwbaar en niet transparant!!!


frank

16 april 2015

mensen ga alsjeblieft niet met deze verzekering in zee ze zyn niet bereikbaar mails worden niet beantwoord telefoon hebben ze niet krygt soort contact center en die weten het zelf ook nie nu een vergelijkingssite maar ingeschakeld maar zelfs die kan ze nie bereiken aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah stelletje oplichters zyn het wel al teveel premie afgeschreven maar nog steeds niks terug gehad.


Maki

13 april 2015

Lancyr en Hak zijn samengegaan. Premie wordt geind door SAA verzekeringen. Mijn auto werd op een parkeerplaats beschadigd. In de flinke kras zat een klein stukje dat geen schade liet zien. De verzekeraar beoordeelde dit als TWEE schades en trok tweemaal de bonus-malus punten af. Een misselijke manier van doen.


L. Kramer

5 november 2013

Zeer snelle en correcte afhandeling van schades