icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

FBTO autoverzekering afsluiten?

Is een autoverzekering van FBTO voor jou de beste en voordeligste keus?

Premie van een FBTO autoverzekering berekenen? Met onze Autoverzekering Vergelijker vergelijk je eenvoudig verschillende autoverzekeringen. Bekijk wat een FBTO autoverzekering meer of minder biedt ten opzichte van andere autoverzekeringen.

Heb je de autoverzekering gevonden die het best bij je past? Via de Autoverzekering Vergelijker sluit je in een handomdraai de autoverzekering van jouw keuze af.

Contactgegevens FBTO

 • Telefoonnummer:
  058 - 234 56 78
 • E-mail:
 • Website:
  https://www.fbto.nl/
 • Adres:

  Postbus 318
  8901 BC Leeuwarden

Stap eenvoudig over

 • Circa 30 autoverzekeraars
 • Actuele premies
 • Direct óf later afsluiten

FBTO autoverzekering opzeggen

FBTO autoverzekering opzeggen of overstappen? Er zijn regels verbonden aan het opzeggen, afsluiten en verlengen van autoverzekeringen. Volg de verschillende stappen, zoals opvragen van je schadevrije jaren en nagaan van de opzegtermijn van je huidige autoverzekering. Gemiddeld is de looptijd van de verzekering 1 jaar met daarna 1 maand opzegtermijn. Kijk voor informatie over het opzeggen van de autoverzekering op de website van FBTO .

Over FBTO autoverzekering

FBTO bestaat sinds 1956 en is een van de grootste internetverzekeraars van Nederland met ruim 850.000 klanten. FBTO streeft naar eenvoudige verzekeringsoplossingen voor particulieren en staat ook via social media en apps met klanten in contact.

De verzekeraar is onderdeel van Achmea, de grootste verzekeringsgroep in Nederland, evenals Interpolis, Zilveren Kruis Achmea en Avero Achmea.

FBTO biedt particuliere verzekeringen aan voor de auto, zorg, rechtsbijstand, aansprakelijkheid, ongevallen, overlijdensrisico, wonen, reizen, aanhangwagen, inboedel, boot, buitenshuis, annulering, motor, opstal en huisdieren.