icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van FBTO autoverzekering


FBTO-autoverzekering

Totaalscore

80 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling
  • Prijs-kwaliteit
80 reviews

Y. Ozd

3 april 2018

Ik heb diefstal schade gemeld bij FBTO. Elke keer wordt er iets anders gezegd en ze doen alsof ik zelf heb gestolen. Tweede expert komt langs. Ze blijven maar onderzoeken echt een waardeloos verzekeringsmaatschappij. Ze doen heel erg moeilijk om de schade te vergoeden. Zal nooit meer bij ze verzekeren. Medewerkers zijn erg bijdehand en nemen ze je als klant niet serieus enige wat ze zeggen is dat dit de procedure is en ik MOET meewerken aan hun onzin onderzoek dat nergens op slaat.


J uit E

6 februari 2018

goede bereikbaarheid, schadevrije jaren moeilijk te vinden, doet verder wel wat kan worden verwacht, van de ene op de andere dag ineens 30% hogere premie na een jaar van blijkbaar grote verliezen voor deze verzekeraar...


Martin

15 november 2017

FBTO beoordeeld zelf of een verzekerde schuldig is zonder dat ze hiervoor juridische bewijzen heeft. Stukken kunnen ze zelf niet overhandigen. Gaat dan zelf over op schadevergoeding zeggen ze. En verminderd dan zelf het aantal schade vrije jaren. Als klant (nu ex.) sta je dan machteloos. Wij adviseren om geen autoverzekering te nemen bij FBTO. Andere maatschappijen zijn veel goedkoper zoals we zelf ervaren.


Daniel

3 april 2017

Er wordt zeer bizar omgegaan met schadevrije jaren. Ruim 6 jaar geleden heb ik een (eerste) auto aangeschaft waarmee ik 1 keer parkeerschade heb gereden. (Achteraf had ik deze zelf moeten vergoeden... ) Nu staan mijn huidige schadevrije jaren op -1 (minus 1). Volgens mijn simpele berekening heb ik ruim 6 jaar een auto en ben ik door 1 schade 5 jaar achteruit gegaan, dus zou dit minimaal 1 moeten zijn!?!?!? Volgens FBTO begrijp ik de berekening niet (ik heb wiskunde en economie gestudeerd) want dit wordt een jaar na de schade pas aangepast en teruggeschroefd. Daardoor wordt het voor je als consument nog erger, want je zit een nog langere tijd in een lagere klasse qua schadevrije jaren. Nu wil ik een andere auto kopen die ik all-risk wil verzekeren.. het verschil tussen 1 en -1 schadevrije jaren is EUR 110 per maand!!!


Koning

5 februari 2017

Al jarenlang verzekerd bij deze verzekeraar. Uitermate tevreden, klantenservice makkelijk bereikbaar, vriendelijk en behulpzaam. Nooit problemen gehad. Een echte aanrader!!