icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van FBTO autoverzekering


FBTO-autoverzekering

Totaalscore

99 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling
  • Prijs-kwaliteit
99 reviews

Arnold

23 juli 2020

Paar dagen geleden contact gehad met Sara van de afd. auto verzekering. Probleempje heeft zij zeer goed opgepakt en dan ook nog een bloemetje met nog een attentie opgestuurd naar ons huis. Sara ik hoop voor FBTO dat je er nog lang blijft werken. Ik geef je een dikke 10 Plus 👍


Mike

8 juli 2020

Ik heb een auto laten verzekering .bij FBTO. Een half jaar van tevoren . En wou vervolgens tweede auto op na zetten . En de andere verkopen. Maar ineens was dat niet mogelijk. Maar de eerste auto kan ik gewoon verzekerd laten . En tweede ging niet hebben ze een blokkade bij me naam gezet. Snap er helemaal niks van. Schandalig gewoon. Adviseer iedereen niet bij fbto te laten verzekeren.


Tjalke

3 juli 2020

Moet zelf op de tijdlijn kijken als de verzekering is betaald, totaal geen communicatie. Kan betaling niet terug vinden in de (verleden tijd)lijn.


Hans

26 juni 2020

Fbto slecht 10x Gooit jou op zwarte lijst


M.S.

5 juni 2020

Autoverzekering afgesloten. Helaas kwam deze in eerste instantie op de naam van mijn partner.Hier kwamen we achter toen we een melding kregen dat de schadevrije jaren niet overeen kwamen, deze zouden minder zijn dan we hadden opgeheven. Gebeld met FBTO.Vriendelijke,behulpzame dame aan de telefoon. Alles omgezet op mijn eigen naam. Op navraag van mijn kant zou de verhoging die we zouden moeten betalen, komen te vervallen. (Deze was immers de oorzaak van de verzekering op de verkeerde naam en daarbij het verkeerde aantal schadevrije jaren). Nog extra gevraagd hiernaar, ja dat kwam goed. Nu ineens 2 extra bedragen afgeschreven. Dit alsnog voor de eerste 2 verzekerd maanden waarop de schadevrije jaren waren aangepast. Gebeld met FBTO.Verhaal verteld en de jongeman gaf aan dat hij dit zou uitzoeken.Heb hem nog aangegeven dat mijn gesprek wel nageluisterd mocht worden. Wordt terug gebeld. Uitslag,moet betalen.Maar geen gesprek nageluisterd,niet de betreffende collega gesproken. Diep triest.