icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Genomineerd voor Website van het Jaar |

Wij gaan ervoor. Jij ook? Stem meteen

website van het jaar 2017

Reviews van FBTO autoverzekering


FBTO-autoverzekering

Totaalscore

77 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling
  • Prijs-kwaliteit
77 reviews

Daniel

3 april 2017

Er wordt zeer bizar omgegaan met schadevrije jaren. Ruim 6 jaar geleden heb ik een (eerste) auto aangeschaft waarmee ik 1 keer parkeerschade heb gereden. (Achteraf had ik deze zelf moeten vergoeden... ) Nu staan mijn huidige schadevrije jaren op -1 (minus 1). Volgens mijn simpele berekening heb ik ruim 6 jaar een auto en ben ik door 1 schade 5 jaar achteruit gegaan, dus zou dit minimaal 1 moeten zijn!?!?!? Volgens FBTO begrijp ik de berekening niet (ik heb wiskunde en economie gestudeerd) want dit wordt een jaar na de schade pas aangepast en teruggeschroefd. Daardoor wordt het voor je als consument nog erger, want je zit een nog langere tijd in een lagere klasse qua schadevrije jaren. Nu wil ik een andere auto kopen die ik all-risk wil verzekeren.. het verschil tussen 1 en -1 schadevrije jaren is EUR 110 per maand!!!


Koning

5 februari 2017

Al jarenlang verzekerd bij deze verzekeraar. Uitermate tevreden, klantenservice makkelijk bereikbaar, vriendelijk en behulpzaam. Nooit problemen gehad. Een echte aanrader!!


Dmab

25 januari 2017

Ik was opzoek naar een betrouwbare en voordelige autoverzekeraar met een no claim beschermer. Via mijn zoektocht op internet kwam ik op de site http://abonnementzonderbkr.nl/autoverzekering-berekenen.html via de vergelijker kwam ik bij fbto uit. Voor de zekerheid ook de vergelijktool gebruikt van indepnder en ook daar kwam als beste keus voor mij fbto uit. Ik moest wel lang wachten voordat mijn schadevrije jaren werden gevalideerd bijna 2 maanden. Ik werd wel snel en goed geholpen door de klantenservice en ik moet zeggen dat ik tot nu toe nog geen problemen heb en dus tevreden ben.


Par

29 december 2016

FBTO is een zakkenvuller. Nouwelijks spraken van intresse in je verhaal. Ze doen maar wat en dan zit je met de onnodige kosten die ze bewust creeren onder de mom van administratie, expertkosten en ga zo maar door. Voor een schade van 30 euro brengen zijn 400 euro in rekening.


Chris

15 december 2016

Teleurgesteld in deze verzekeraar. Geval wil dat mijn voorruit gesneuveld is door een een gevallen rotte tak uit een boom, zonder dat er sprake was van storm. Was naar ik dacht verzekerd voor dergelijke ruitschade met de WA-plus polis. Helaas zat er door de gevallen tak ook kleine schade op sommige delen van de carrosserie, die ik overigens niet wilde claimen. Doordat er méér schade is dan de ruit alleen, wordt niet alleen (de dus niet geclaimde) carrosserieschade niet vergoed, maar vervalt ook de ruitverzekering. Zonder de deukjes zou de ruit prima vergoed zijn (!), weliswaar met eigen risico van €150, maar m.i. prima en fair. E.e.a. valt allemaal keurig na te lezen in de polis, maar die lees je zoals wel vaker pas te laat. Gevolg is dat je dubbel pech hebt en dat er 0 wordt uitgekeerd. FBTO zal blij zijn met de extra deukjes, die als extra schade worden gezien, waardoor de dekking vervalt. Of ik misschien extra dekking wilde? Of korting bij de FBTO bij hun schadeafhandelaren? Kost