icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

Consumentenbond.nl

Inloggen

Vul een geldig e-mailadres in

Vul een wachtwoord in

Reviews van FBTO autoverzekering


FBTO-autoverzekering

Totaalscore

91 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling
  • Prijs-kwaliteit
91 reviews

Pieter

28 december 2019

Alles gaat fantastisch bij FBTO zolang je maar betaalt. Totdat je schade krijgt.....dan kom je in een of ander schimmig wereldje terecht waar niet duidelijk gecommuniceerd wordt en waar je als gedupeerde maar af moet wachten hoe en of alles afgehandeld wordt. Duurt ook bespottelijk lang allemaal. Als je om een specificatie vraagt van de uit te keren schade.....nou nee, die krijg je niet, je wordt afgescheept met een geldbedrag waar je vraagtekens bij kunt zetten en zoek het verder maar uit. Hoezo onduidelijk? Uiterst onzorgvuldig en onprofessioneel. Gelukkig zijn er meer maatschappijen die verzekeren. Dus ga zo door FBTO, weer 2 klanten minder in portefeuille......


JW

13 december 2019

Verzekeraar handelt niet al te eerlijk. Wij hebben een no claim beschermer erbij genomen om prijsverhoging na schade te voorkomen. Uiteindelijk betaalde wij een jaar later (na een ongelukje met een paaltje :)) per maand 25 euro meer. Er werd aangegeven dat dit te maken heeft met algemene prijsstijgingen en schades die in de buurt veroorzaakt zijn. Bizar (en niet uit te leggen) dat op dergelijke wij opeens 25 euro per maand moet worden bijbetaald.


C

26 oktober 2019

Super goede klantenservice! Fijne en snelle hulp. Verder alles zeer duidelijk, heb nog nooit van te voren zo'n goeie verzekeraar gehad. Verder gewoon goedkoopste prijs, dus zeker een aanrader


Patrick

21 oktober 2019

Ik heb schade aangebracht bij een auto die achter mij geparkeerd stond. De schade heb ik makkelijk online kunnen indienen. Ik werd keurig gebeld voor een controle en extra uitleg over de no claim. Gelukkig had ik mij daarvoor verzekerd door de no claim module aan te zetten. FBTO heeft alles netjes geregeld.


Herman

20 oktober 2019

Nadat ik 30 jaar verzekerd was bij ANWB overgestapt naar FBTO. Premie €160 lager! Deze werd nogmaals met ruim € 35 verlaagd nadat bleek dat de door ANWB opgegeven aantal schadevrije jaren te laag bleek te zijn bij check bij Roy data.