icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van FBTO autoverzekering


FBTO-autoverzekering

Totaalscore

79 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling
  • Prijs-kwaliteit
79 reviews

J uit E

6 februari 2018

goede bereikbaarheid, schadevrije jaren moeilijk te vinden, doet verder wel wat kan worden verwacht, van de ene op de andere dag ineens 30% hogere premie na een jaar van blijkbaar grote verliezen voor deze verzekeraar...


Martin

15 november 2017

FBTO beoordeeld zelf of een verzekerde schuldig is zonder dat ze hiervoor juridische bewijzen heeft. Stukken kunnen ze zelf niet overhandigen. Gaat dan zelf over op schadevergoeding zeggen ze. En verminderd dan zelf het aantal schade vrije jaren. Als klant (nu ex.) sta je dan machteloos. Wij adviseren om geen autoverzekering te nemen bij FBTO. Andere maatschappijen zijn veel goedkoper zoals we zelf ervaren.


Daniel

3 april 2017

Er wordt zeer bizar omgegaan met schadevrije jaren. Ruim 6 jaar geleden heb ik een (eerste) auto aangeschaft waarmee ik 1 keer parkeerschade heb gereden. (Achteraf had ik deze zelf moeten vergoeden... ) Nu staan mijn huidige schadevrije jaren op -1 (minus 1). Volgens mijn simpele berekening heb ik ruim 6 jaar een auto en ben ik door 1 schade 5 jaar achteruit gegaan, dus zou dit minimaal 1 moeten zijn!?!?!? Volgens FBTO begrijp ik de berekening niet (ik heb wiskunde en economie gestudeerd) want dit wordt een jaar na de schade pas aangepast en teruggeschroefd. Daardoor wordt het voor je als consument nog erger, want je zit een nog langere tijd in een lagere klasse qua schadevrije jaren. Nu wil ik een andere auto kopen die ik all-risk wil verzekeren.. het verschil tussen 1 en -1 schadevrije jaren is EUR 110 per maand!!!


Koning

5 februari 2017

Al jarenlang verzekerd bij deze verzekeraar. Uitermate tevreden, klantenservice makkelijk bereikbaar, vriendelijk en behulpzaam. Nooit problemen gehad. Een echte aanrader!!


Dmab

25 januari 2017

Ik was opzoek naar een betrouwbare en voordelige autoverzekeraar met een no claim beschermer. Via mijn zoektocht op internet kwam ik op de site http://abonnementzonderbkr.nl/autoverzekering-berekenen.html via de vergelijker kwam ik bij fbto uit. Voor de zekerheid ook de vergelijktool gebruikt van indepnder en ook daar kwam als beste keus voor mij fbto uit. Ik moest wel lang wachten voordat mijn schadevrije jaren werden gevalideerd bijna 2 maanden. Ik werd wel snel en goed geholpen door de klantenservice en ik moet zeggen dat ik tot nu toe nog geen problemen heb en dus tevreden ben.