icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

Reviews van FBTO autoverzekering


FBTO-autoverzekering

Totaalscore

86 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling
  • Prijs-kwaliteit
86 reviews

José

30 juli 2019

In 2018 betaalde ik voor mijn WA-verzekering 127 euro. En dit jaar wordt de premie maar liefst 223 euro. Een verhoging van bijna 100 euro, oftewel 75%. De enige verandering in mijn situatie is een verhuizing naar een postcodegebied waar lagere premies gelden. Alleen de postcode is veranderd, verder geen schade gehad o.i.d.


J.W.

18 april 2019

Na 3 weken van bellen en whatsappen nog steeds geen goed ingevulde polis.


Noortje

21 maart 2019

Wij zijn allrisk verzekerd en vonden onze geparkeerde auto laatst terug die doorboord was door een losgeschoten aanhanger met een kuub zand erin. Minimaal €2000 schade en nu komt het mooie, de nieuwe banden moeten wij zelf betalen omdat bij de wet bepaald is dat er op 1 as twee dezelfde merk banden moeten zitten terwijl er maar 1 doorboord was. De remschijf moet er ook aan geloven.. Met andere woorden; een ongeval waar je zelf niks mee te maken hebt kost je uiteindelijk honderden euro’s en FBTO kan geen degelijke uitleg geven. SCHANDE!


Iggy

27 november 2018

Ze helpen je heel goed, ook aan de telefoon. Even om 19:00 uur een auto wijzigen kan gewoon. Zelf werk ik in de logistiek en daardoor heb ik veel met customers service te maken. En ik kan zeggen; dit is echt zoals het hoort.


Evert

18 mei 2018

bij de jaarlijkse premie aanpassing wordt mijn premie opeens met 60% verhoogt. Met veel moeite krijg ik te horen dat mijn NoClaim van 75% naar 60% gaat ivm een kleine WA aanrijding. Dat verklaart nog steeds niet een dergelijke forse premiestijging.