icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Unigarant autoverzekering afsluiten?

Is een autoverzekering van Unigarant voor jou de beste en voordeligste keus?

Premie van een Unigarant autoverzekering berekenen? Met onze Autoverzekering Vergelijker vergelijk je eenvoudig verschillende autoverzekeringen. Bekijk wat een Unigarant autoverzekering meer of minder biedt ten opzichte van andere autoverzekeringen.

Heb je de autoverzekering gevonden die het best bij je past? Via de Autoverzekering Vergelijker sluit je in een handomdraai de autoverzekering van jouw keuze af.

Contactgegevens Unigarant

 • Telefoonnummer:
  0528 - 29 99 99
 • E-mail:
 • Website:
  http://www.unigarant.nl
 • Adres:

  Postbus 50.000
  7900 RP Hoogeveen

Stap eenvoudig over

 • Circa 30 autoverzekeraars
 • Actuele premies
 • Direct óf later afsluiten

Unigarant autoverzekering opzeggen

Unigarant autoverzekering opzeggen of overstappen? Er zijn regels verbonden aan het opzeggen, afsluiten en verlengen van autoverzekeringen. Volg de verschillende stappen, zoals opvragen van je schadevrije jaren en nagaan van de opzegtermijn van je huidige autoverzekering. Gemiddeld is de looptijd van de verzekering 1 jaar met daarna 1 maand opzegtermijn. Kijk voor informatie over het opzeggen van de autoverzekering op de website van Unigarant .

Over Unigarant autoverzekering

Unigarant is opgericht in 1972 en is onderdeel van de ANWB. Verzekeringen kunnen online of via een tussenpersoon worden afgesloten. Unigarant biedt Vriendendekking voor de reisverzekering: wanneer tijdens je reis een goede vriend overlijdt, dan worden de onkosten vergoed (zoals de terugreis).

Unigarant heeft verzekeringen voor motorrijtuigen, fietsen, scootmobiels, (zaken)reizen, mobiele apparatuur, hobby en sport en biedt daarnaast pakketverzekeringen aan.