icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Ga naar hoofdinhoud

Reviews van Unigarant autoverzekering


Unigarant-autoverzekering

Totaalscore

20 reviews
  • Afhandeling schadeclaims
  • Informatievoorziening van de verzekeraar
  • Klantenservice
  • Prijs-kwaliteitverhouding
20 reviews

JohanK

5 september 2022

Schade opgelopen in het buitenland. Valet parkeerder had deuk in auto gereden. Via unigarant alles perfect afgehandeld.


Hans1

7 juni 2022

Zeer slechte verzekering. Krijg volgapparaat in je auto zodat ze je kunnen volgen en gedrag meten. Krijg je korting als je netjes rijd. Prima. In de communicatie die dan gaat volgen als ze vinden dat je eea niet goed op de weg zijn ze verschrikkelijk slecht en totaal niet sociaal bezig. Ben er erg van geschrokken hoe deze maatschappij met de ANWB erin staat. Van mij dit nooit meer!


willem83

4 oktober 2019

Na een schade aan mijn personenauto, die veroorzaakt werd door een grote, zogenaamde zwerfkei die als wegverfraaiing diende, ontstond er over de schuldvraag een meningsverschil tussen mij en de gemeente waar het ongeval plaatsvond. De kei lag nabij een uitrit van een openbare parkeerplaats en was verschoven waardoor hij ruim over de rijbaan stak. Door de krappe bocht was de kei niet zichtbaar vanaf de bestuurdersplaats en bij het wegrijden ontstond schade. De gemeente erkent dat de kei verschoven was, maar zegt dat hij op het moment van de aanrijding weer op zijn plaats lag, ondanks de foto met het bewijs dat dit niet zo was. De verzekering nam het verweer van de gemeente voetstoots aan en ik voel mij daardoor door Unigarant slecht vertegenwoordigt. Zeker nadat kort na dit voorval een kleine parkeerschade (onbekende dader) ontstond en wanneer ik die schade zou claimen ruim € 1000,00 meer premie per jaar zou moeten betalen...


Anshie

4 oktober 2017

zeer onprofessioneel in de schade afhandeling. Al meer dan vier maanden Wacht ik op de uitkering van de schade. Waarbij eerst gewacht moest worden op schadeformulier van de tegenpartij (terwijl er een procesverbaal was opgesteld), vervolgens wordt het geld naar een foutief rekeningnummer overgemaakt. Ondertussen ontelbare e-mails en telefoontjes verder nog steeds in afwachting van de schadevergoeding.


Henny

14 november 2013

Ik ben al jaren zeer tevreden. Bij schade is er geen probleem.