icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van Unigarant autoverzekering


Unigarant autoverzekering

Totaalscore

5 reviews
  • Afhandeling schadeclaims
  • Informatievoorziening van de verzekeraar
  • Klantenservice
  • Prijs-kwaliteitverhouding
5 reviews

bardouin

13 november 2023

Als er niks aan het handje is dan heb je geen last van ze. Maar zodra ze service moeten verlenen zijn ze er niet en in hun ogen heeeft de klant het altijd gedaan. In mijn geval deed de "beacon" het niet en ik kom dan mijn verzekeringsvoorwaarden niet na. Het is toch hun rotzooi. Als de batteij dood is, moet er gewoon een nieuwe opgestuurd worden zonder gezeur van de klant voldoet niet aan de voorwaarden en we beindigen de verzekering. Belachelijk!!


Pechgarant

2 augustus 2023

- Onbereikbaar; - Uren in de telefonische wachtrij; - Reactie op e-mail duurt 5 - 10 werkdagen; - Geen eigen schadebehandelaar; - Schademelding wordt onzorgvuldig gelezen; - Geüploade documenten worden niet gevonden; - Schade van > €2.500 dankzij bewerkstelligde coulanceregeling teruggebracht naar <€800; - Reactie op klacht: binnen 4 uur telefonisch; - Excuses en we sturen u een bloemetje; - Bloemetje? Liever een dinerbon gelet op de schadebeperking ;-) - Uhhh, blijkbaar: dan niets! Niksgarant! - -


Kate

23 maart 2023

Eenmalige een claim ingediend, bewijs laat zien dat de tegenpartij schuldig was maar de verzekering neemt nieteens contact op met de getuige. Verder heel minimaal contact en lang voordat je antwoord hebt zodat je langer premie betaald om het afgehandeld te krijgen.


JohanK

5 september 2022

Schade opgelopen in het buitenland. Valet parkeerder had deuk in auto gereden. Via unigarant alles perfect afgehandeld.


Hans1

7 juni 2022

Zeer slechte verzekering. Krijg volgapparaat in je auto zodat ze je kunnen volgen en gedrag meten. Krijg je korting als je netjes rijd. Prima. In de communicatie die dan gaat volgen als ze vinden dat je eea niet goed op de weg zijn ze verschrikkelijk slecht en totaal niet sociaal bezig. Ben er erg van geschrokken hoe deze maatschappij met de ANWB erin staat. Van mij dit nooit meer!