icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van Reaal autoverzekering


Reaal-autoverzekering

Totaalscore

56 reviews
  • Afhandeling schadeclaims
  • Informatievoorziening van de verzekeraar
  • Klantenservice
  • Prijs-kwaliteitverhouding
56 reviews

Zeister

26 oktober 2020

geen idee nog, want ik ben nog bezig om mijn geld terug te krijgen. ben verzekerd via schadegarant, maar moest de schade aan de auto wel eerst voorschieten.


batjelomeus

23 juni 2020

Auto ongeluk/schadegeval gehad door een klant van reaal die achterop knalt. Door nalaten van de klant in kwestie, fijne klant dit, eerst zelf melding moeten maken van het schadegeval. Vervolgens zelf naar een schadebedrijf gemoeten om schadecalculatie te verkrijgen. Deze doorgestuurd, welke conclusie trekt reaal... We keren maar 3/4e van de calculatie uit want we denken op basis van de fotos dat er al schade was. Klacht ingediend samen met foto's van dat er geen schade was, maar hier gebeurt helemaal niks mee, erg slecht dit!!


Mani

23 januari 2020

Donderdag 2 januari 2020 een ongeluk gehad door het toedoen van een ander. Bijzonder vervelend zo blijkt na het rapport van de dealer. €19000 schade en een behoorlijk veel last van mijn lichaam. Gelukkig ben ik all-risk verzekerd bij NowGo/Reaal. 6 dagen later blijkt er, na een telefoontje van de dealer, een expert van Dekra langs te zijn geweest. Deze heer heeft volgens de dealermedewerkers aangegeven dezelfde ochtend contact met mij op te nemen. Helaas is deze afspraak (1) niet nagekomen. De dag erop heb ik gepoogd zelf contact te leggen door te bellen en een voicemail in te spreken. Geen reactie, en we gaan het weekend in. Maandag is de start van een nieuwe week en nieuwe kansen. Wederom gebeld met de heer, maar ook nu weer geen gehoor. Dan maar, anno 2020, een appje wagen. Deze wordt al snel gelezen, maar reactie blijft uit. Geeft niet, we bellen wel Dekra zelf, die moeten toch wel mij in contact zien te brengen met deze meneer?


Mickey

8 oktober 2018

Slechtste verzekeraar ooit, laat slachtoffers in de steek en helpt niet, ze laten je maanden lang wachten en daarna is het alsnog niet goed, dit is geen fatsoenlijke bedrijf om te verzekeren


Kees

16 juni 2018

Verzekerd bij Reaal via agent. Bij schade altijd naar doorverwezen naar door verzekering geselecteerde schadeherstelbedrijf. (Dus niet naar eigen voorkeur) Daar werd ik in kennis gesteld van het feit dat mijn verzekering (Reaal) mijn auto had onder- verzekerd bij de veel goedkopere internet verzekeraar Ditzo, die 100 euro op jaarbasis goedkoper is. Schade was ook eerste in 30 jaar, maar kreeg wel waarschuwing bij volgende schade aanmerkelijk meer premie te moeten gaan betalen.