icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van Reaal autoverzekering


Reaal-autoverzekering

Totaalscore

61 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling
  • Prijs-kwaliteit
61 reviews

Mani

23 januari 2020

Donderdag 2 januari 2020 een ongeluk gehad door het toedoen van een ander. Bijzonder vervelend zo blijkt na het rapport van de dealer. €19000 schade en een behoorlijk veel last van mijn lichaam. Gelukkig ben ik all-risk verzekerd bij NowGo/Reaal. 6 dagen later blijkt er, na een telefoontje van de dealer, een expert van Dekra langs te zijn geweest. Deze heer heeft volgens de dealermedewerkers aangegeven dezelfde ochtend contact met mij op te nemen. Helaas is deze afspraak (1) niet nagekomen. De dag erop heb ik gepoogd zelf contact te leggen door te bellen en een voicemail in te spreken. Geen reactie, en we gaan het weekend in. Maandag is de start van een nieuwe week en nieuwe kansen. Wederom gebeld met de heer, maar ook nu weer geen gehoor. Dan maar, anno 2020, een appje wagen. Deze wordt al snel gelezen, maar reactie blijft uit. Geeft niet, we bellen wel Dekra zelf, die moeten toch wel mij in contact zien te brengen met deze meneer?


Mickey

8 oktober 2018

Slechtste verzekeraar ooit, laat slachtoffers in de steek en helpt niet, ze laten je maanden lang wachten en daarna is het alsnog niet goed, dit is geen fatsoenlijke bedrijf om te verzekeren


Kees

16 juni 2018

Verzekerd bij Reaal via agent. Bij schade altijd naar doorverwezen naar door verzekering geselecteerde schadeherstelbedrijf. (Dus niet naar eigen voorkeur) Daar werd ik in kennis gesteld van het feit dat mijn verzekering (Reaal) mijn auto had onder- verzekerd bij de veel goedkopere internet verzekeraar Ditzo, die 100 euro op jaarbasis goedkoper is. Schade was ook eerste in 30 jaar, maar kreeg wel waarschuwing bij volgende schade aanmerkelijk meer premie te moeten gaan betalen.


E

10 september 2017

Redelijk middelmatige verzekering ( maar dat zijn verzekeringen in feite allemaal) die er als de kippen bij is als je meer da 30 jaar schadevrij rijdt de bonus/malus naar beneden te doen, en dan moet je er minimaal 10 jaar over doen om weer op op het hoogste niveau te komen. Ik vind dat slecht!


Anoniem

21 september 2016

Moet met flinke hagelschade op auto van reaal naar schadebedrijf met slechte naam om geen eigen risico te hebben of ergens anders maar dan met 500 euro eigen risico. Na 2 weken schadebedrijf gebeld voor de nu ontstane roestvorming en een versnelde afspraak met exper, maar dit kon geen kwaat en ik kreeg vanzelf een bericht welke dag ik hem kon brengen en ik kreeg dan geen beloofde leenauto mee ivm drukte. Na 2 maanden en een tip van een ander, reaal gebeld om toestemming gevraagt om een afspraak te maken met het hagelcentrum. Kon de volgende week al terecht en kreeg daar te horen dat de auto economies totallos was en dat reaal hem innam omdat de dagwaarde net onder de 4000,- was (bovag-anwb 3800,-) en dat staat niet in hun eigen regels 2.3.3. Blz.11.