icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

Reviews van Aon Direct autoverzekering


Aon Direct-autoverzekering

Totaalscore

31 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling
  • Prijs-kwaliteit
31 reviews

To

19 september 2019

Niet te bereiken, en bij schade moet je 3 keer documenten doorsturen, echt slecht gewoon.


Jola

7 september 2019

Ik geef score 1 omdat 0 niet mogelijk is. Telefonisch bijna geen contact mee te krijgen, hele lange wachttijden, administratie klopt niet, ze sturen vreemde brieven die ook nog eens een maand eerder zijn gedateerd. Dit bedrijf deugt niet. Ik ben bijna 25 jaar bij IAK verzekerd geweest, altijd naar tevredenheid. Maar sinds het is overgenomen door AON, die overigens de administratie uitbesteedt aan One Underwriting, is het een dikke puinhoop. Het moge duidelijk zijn: ik stap over.


Claes

20 augustus 2019

Nog geen schade maar eens geprobeerd telefonisch contact te nemen...onmogelijk AON te bereiken, na 20-30min neemt iemand op en haakt gewoon terug in. Zo behandel je toch geen klanten, nog nooit meegemaakt! En dit is precies niet de enige reactie in deze trend...


Ruud

7 augustus 2019

Slechte en onduidelijke communicatie. Wekelijkse telefonisch contact over de facturen. Elke keer word er gezegd maak je niet druk komt in orde. Word ik vanavond aangehouden door de politie krijg ik een bekeuring omdat ik niet verzekerd blijkt te zijn. Iedere maand word er geld van mijn bank gehaald automatische incasso. Dit kan toch niet?


Y.E.

29 juli 2019

Telefonisch slecht bereikbaar Offerte gekregen 329 euro. Factuur 559 euro. Wordt afgescheept met de mededeling dat ze er mee bezig zijn en er zo snel mogelijk op terugkomen. Terugbel notitie wordt niet nagekomen.