icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van Aon Direct autoverzekering


Aon Direct-autoverzekering

Totaalscore

19 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling
  • Prijs-kwaliteit
19 reviews

N.Z.

10 februari 2019

Zeer slechte verzekeraar! Zodra je een beroep doet op de verzekeraar is de communicatie zeer slecht en wordt ten onrechte de boot afgehouden. Men wringt zich in allerlei bochten om onder de schadeclaim uit te kunnen komen. Ondanks dat een verzekeraar voor de belangen van de verzekerde dient op te komen weigert deze verzekeraar dat. Mails worden niet beantwoord, eindeloze wachttijden aan de telefoon, onbekwame medewerkers. Vervolgens kom je erachter dat je moet communiceren met allerlei verschillende instanties zoals: Onewriting, Meeus, AON Direct. KNMV. mijnwerken. Terwijl je geen overeenkomst bent aangegaan met deze partijen. De klachtenfunctionarissen zijn niet onafhankelijk. Medewerkers komen hun afspraken niet na en houden elkaar het hand boven het hoofd. Ik kan niet anders stellen dan dat er sprake is van malafide praktijken!


wim

4 februari 2019

het bedrijf heeft net meeus verzekeringen overgenomen , zodoende hebben wij nu met aon te maken wat een ramp is dit bedrijf wij hadden zeer goede ervaringen met meeus maar dit bedrijf AON moet ik echt als zeer slecht bestempelen geen reacties op meerdere emails zeer slecht via de telefoon te bereiken, kennis peil is ook zeer laag bij het personeel


A.L.

30 januari 2019

Bereikbaarheid zeel slecht. Inhoudelijke kennis bij medewerkers beneden alle peil, Er wordt op een slinkse wijze samengewerkt met experts om maar een zo laag mogelijke bedrag uit te kunnen keren. De verzekeraar interpreteert haar eigen polisvoorwaarden verkeerd en verschuilt zich hier vervolgens achter. Afspraken worden niet nagekomen, terugbel verzoeken worden niet gehonoreerd, telefonisch zeer slecht bereikbaar op e-mail wordt niet of nauwelijks gereageerd. Al met al zeer slecht (niet zacht uitgedrukt) heb je een keuze blijf weg maar deze verzekeraar! Ik wens niemand toe wat ik heb meegemaakt en de daarbij komende financiƫle schade...door toedoen van AON Direct!


Remco

28 januari 2019

Ik ben overgestapt naar een andere maatschappij met precies dezelfde dekkingen maardan zonder service wat me 30 euro goedkoper is. Bij aon betaal je deze service wel, maar krijg je hem niet. Ze hebben niet eens vernomen dat ik de verzekering heb stopgezet, maar hebben vrolijk geld van mijn rekening afgeschreven nadat ik er niet meer verzekerd was, dit heb ik terug moeten boeken via mijn bank. Ik zou nog wel een gedeelte moeten betalen voor die laatste paar dagen van de maand dat ik wel verzekerd was. Vind ik prima, zo hoort het, maar dat bedrag wat ze noemen is aanzienlijk hoger dan dat gedeelte van de maand, en daardoor betaal ik voor enkele dagen teveel. Daar weigeren ze op te reageren als ik vriendelijk vraag om uitleg. Ze zijn onduidelijk, komen hun eigen contractvoorwaarden niet na, en zijn geheimzinnig over hun kosten, welke overigens veel te hoog zijn ten opzichte van anderen.


M.H.

16 januari 2019

AON direct, service, klantvriendelijkheid, fatsoenlijke communicatie en goede bereikbaarheid hoeft u NIET van hen te verwachten. Je wordt op geen enkele manier op de hoogte gehouden bij een schade geval, aon gaat gewoon hun gang en uiteindelijk krijg je een dikke rekening. Of je het hier mee eens of oneens bent interesseert ze niks, ze willen alleen maar geld zien. Normaliter zou je verwachten dat een verzekeringsmaatschappij moeite doet voor de gene die bij hen verzekerd is, AON niet. Die willen enkel geld zien. Drie maanden keer op keer telefonisch contact gezocht met de klantenservice om te vragen wat de status van de schade afhandeling was, nu is het altijd nog de vraag bij AON wat er gebeurt als je belt: Krijg je te horen dat het telefoonnummer niet in gebruik is? Sta je een halfuur in de wacht waarna vervolgens de verbinding verbroken wordt. Of hang je meer dan een halfuur aan de lijn en krijg je een service medewerker die jou vervolgens niets kan vertellen. Waardeloos