icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van Allianz Direct autoverzekering


Allianz Direct-autoverzekering

Totaalscore

6 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling
  • Prijs-kwaliteit
6 reviews

Anne

4 augustus 2020

Voor je het weet rij je onverzekerd rond! De incasso was niet gelukt. Blijkbaar vervalt dan de automatische incasso en moet je zelf het bedrag overschrijven. Ik kreeg allemaal mailtjes, maar deze kwamen in de spam. Dus niet gezien. Eigen fout uiteraard. Maar na 2 weken is mijn verzekering stopgezet. Ik heb geen brief of telefoontje ontvangen. Ik heb 1x niet betaald en meteen is mijn verzekering stop gezet. Diep triest.


Amber

29 juli 2020

Na slechte communicatie vanuit Allianz, heb ik maar 1x een premie gemist waarnaar ze de verzekering hebben stopgezet. Na 2x 30 minuten te moeten hebben gewacht om ├╝berhaupt iemand telefonisch of via de chat te spreken, konden ze niets meer doen. Overigens werkt 'Mijn Account' in de online omgeving van Allianz ook erg slecht. Je kan geen openstaande betalingen oid inzien.


Donny

21 juli 2020

Telefonisch gewoon niet bereikbaar. Super slechte service en ze maken beginners fouten. Van het oplossen hiervan krijg je geen reactie. Al met al zeer slechte service.


Issi

20 juli 2020

Slechtste verzekering ooit, geen goede service. Weinig mede werkers. Zo juist al op 2 verschillende nummers 40 min aan de lijn en nog steeds niemand gesproken. Na het terug komen van vakantie, uit de verzekering gegooid. Er was een betaling niet gelukt. Absurd! Ik zou hier niet mijn verzekering afsluiten.


S.Gzr

15 juli 2020

Als je verzekerd wilt zijn, bij de slechtste verzekeringsmaatschappij in Nederland, raad ik je zeker Allianz aan. Wat een TROEP verzekering.. telefonisch sta je langer dan 30 min. in de wacht, e-mail contact wacht ik al 7 werkdagen op, geld wat teruggestort moet worden, gebeurt maar niet. Antwoordt van een medewerker ; Allianz bank zit in Duitsland en terugbetalingen kunnen tot 6 maanden duren. Wat een ONZIN!!!