icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van Allianz Direct autoverzekering


Allianz Direct-autoverzekering

Totaalscore

59 reviews
  • Afhandeling schadeclaims
  • Informatievoorziening van de verzekeraar
  • Klantenservice
  • Prijs-kwaliteitverhouding
59 reviews

Hans

17 november 2022

Waardeloze ondersteuning. Ben inmiddels al 6 weken aan het bellen en chatten om mijn schade, veroorzaakt door aan andere onbekende partij via het waarborgfonds in te dienen maar steeds weer mist men stukken, die eerst niet nodig waren. Vervolgens moeten ze op een ander formulier ingevuld worden, terwijl mijn in 1e instantie de link heeft doorgestuurd en men snapt het blijkbaar niet dat ik de schade absoluut niet via mijn eigen no-claim wil laten lopen. Men doet er blijkbaar alles aan om te frusteren en tegen te werken i.p.v. te ondersteunen en werk uit handen te nemen. En maar reclame maken hoe goed ze zijn!


Karin Teijgeler

17 oktober 2022

Het omzetten van de dekking en automatische incasso van jaar naar maandpremie was een crime, online en via de app


JornV

21 september 2022

Allianz Direct zijn echt schoften. altijd netjes me rekeningen betaald, 1 keer is mijn maandelijkse afschriften niet goed doorgekomen. En 2 herinneringen gehad in mijn spam mail. Waarna mijn auto verzekering is stop gezet. Geen aanmaning ontvangen via de post, of een sms over dat er iets is fout gegaan met de afschriften. Pas er achter gekomen door de waarschuwingsbrief van het RDW en nu rij ik dus al 2 maanden onbewust rond in een onverzekerde auto. Klanten service weigered ook maar een enkele oplossing te geven en bij andere verzekeraars hoef je niet aan te kloppen omdat je na 1 vergeten betaling voor maar liefst 5 JAAR!!! geregistreerd staat als wanbetaler. ik heb zelfs aangeboden om de eerste 2-5 jaar vooruit te betalen. Maar ook dit is geen optie. Waarbij ik bij een andere verzekeraar een optie aangeboden krijg die maar liefst 250 euro per maand kost! (ik heb een opel astra uit 2004...) Belachelijk!

Mijn adress is bekend, mijn telefoon nummer is bekend. maar hun klanten informeren over een missende betaling alleen via 2 spam mailtjes. Diep en diep triest.

Lees meer Lees minder

Stefan

12 september 2022

Erg slechte verzekeraar. Telefooncentrale geeft verkeerde informatie door. Allianz heeft meerdere fouten gemaakt waardoor ik meer premie ben gaan betalen.. Meerdere keren gebeld, gechat en klachtenformulieren ingevuld maar Allianz neemt geen verantwoordelijkheid. Allianz maakt fouten en de klant is de dupe.. omgekeerde wereld! Neem GEEN verzekering bij Allianz Direct!!


Gérard

12 september 2022

Prima, snel en service gericht