icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Ineas verzekerden krijgen nog geld terug

Nieuws
|
Voormalig Ineas-verzekerden met een lopende schadeclaim horen uiterlijk 16 december a.s. hoeveel ze terugkrijgen.
Gerard Kroon

Gerard Kroon , Expert Geld & Verzekeringen Gepubliceerd op: 28 november 2013

Ineas

De curatoren van de failliete autoverzekeraar Ineas hebben laten weten dat alle nog openstaande vorderingen van haar verzekeringsklanten volledig worden terugbetaald. Het gaat daarbij grofweg om 3 soorten vorderingen:

  1. Letselschades;
  2. Overige schades (meestal aan de auto zelf);
  3. Vooruitbetaalde premies.

De toegewezen schadeclaims worden uiterlijk 1 april 2014 uitbetaald. Heb je nog geld tegoed van Ineas, dan ontvang je uiterlijk 16 december 2013 bericht hierover. Heb je op deze datum niets gehoord, dan dien je voor 1 januari 2014 een e-mail te sturen aan info@ineas.nl onder vermelding van het polisnummer en/of schadenummer. Meer informatie is te vinden op de website van Ineas.

Faillisement

Op 24 juni 2010 bleek dat Ineas niet genoeg geld meer in kas had. De verzekeraar moest haar activiteiten staken. Ineas-klanten kregen indertijd de gelegenheid over te stappen naar Zelf.nl met behoud van de Ineas-voorwaarden.

Bron: ineas.nl

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.