icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

InShared geeft geld terug

Nieuws
|
InShared geeft dit jaar voor de derde keer in 5 jaar geld terug aan haar verzekerden.
Sandra Mul

Sandra Mul   Expert autoverzekeringenGepubliceerd op:7 mei 2014

inshared logo

Het gaat dan om een deel ongebruikte reserves voor schadeclaims; 2% van de premie-inkomsten over 2013. Deze beloning komt uit op een paar euro tot enkele tientjes per verzekerde. Verzekerden krijgen jaarlijks geld terug als de totale premie-inkomsten hoger zijn dan het totale bedrag aan schade-uitkeringen. De jaarbeloning is afhankelijk van onder andere de schadelast en schadebeperkende maatregelen, zoals een alarminstallatie in de auto.

InShared is opgericht in 2009 als onderdeel van Achmea en werkt volledig online. De verzekeraar biedt diverse schadeverzekeringen aan, op het gebied van de motorvoertuigen, wonen, aansprakelijkheid, rechtsbijstand, ongevallen, reizen en dieren. InShared is een van de weinige autoverzekeraars zonder bonus-malussysteem.

Polissen Inshared vergelijken

Vergelijk de polissen van InShared (WA, halve en hele casco) nu ook via de Autoverzekering Vergelijker. Al verzekerd bij InShared? Beoordeel de verzekeraar en help anderen in het maken van een weloverwogen keuze!

Schrijf je in voor onze gratis e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens en e-mails voor je personaliseren. Afmelden kan altijd.

Test autoverzekeringen