icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reaal per 1 november uit onze vergelijkers

Nieuws
|
De verzekeringen van Reaal verdwijnen per 1 november 2020 uit onze vergelijkers. Reaal verkoopt vanaf dan geen nieuwe schadeverzekeringen meer. 
Rien Meijer

Rien Meijer , Expert Geld & Verzekering Bijgewerkt op: 15 september 2020

reaal

Onderdeel van Vivat

Het verzekeringsmerk Reaal is onderdeel van Vivat Schadeverzekeringen. Nationale-Nederlanden heeft Vivat gekocht. Bestaande klanten van Reaal krijgen wanneer het contract afloopt een aanbieding van Nationale-Nederlanden.

Krijg je een aanbieding van Nationale-Nederlanden? Vergelijk premies en voorwaarden van bijvoorbeeld je woonverzekeringen, je aansprakelijkheidsverzekering of je autoverzekering.

Onder de paraplu van Nationale Nederlanden

De schadeverzekeringen van Reaal gaan samen met andere labels van Nationale-Nederlanden. Eerder lijfde Nationale-Nederlanden al Delta Lloyd en  Ohra in. Delta Lloyd is inmiddels verdwenen, Ohra bestaat nog wel. Onder Nationale-Nederlanden vallen verder de verzekeringsactiviteiten van ABN Amro, ING en SNS.

nowGo wordt Ohra

Een andere Vivat-dochter, nowGo, verdween op 1 juli al van de markt. Door de overnames valt er voor jou als verzekerde steeds minder te kiezen. Bestaande polissen worden aan het einde van het verzekeringsjaar overgezet naar Ohra. 

Schrijf je in voor onze e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.