icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van ANWB-ledentarief autoverzekering


ANWB-ledentarief autoverzekering

Totaalscore

12 reviews
  • Afhandeling schadeclaims
  • Informatievoorziening van de verzekeraar
  • Klantenservice
  • Prijs-kwaliteitverhouding
12 reviews

Mary

22 juli 2024

Halverwege de berg richting Fiss, stopte onze auto met draaien. Olie lekte aan alle kanten. Zelf, automonteur zijnde, kom ik het lek niet vinden. Met horten en stoten de berg op gereden, tot stilstand gekomen vlak voor ons pensioen en direct de wegenwacht gebeld. Hulp kwam snel en leek veelbelovend. Echter nadat de auto afgevoerd werd naar de dichtstbijzijnde garage (wat we overigens zelf hebben moeten betalen) ging het mis. We konden pas na 5 dagen vervangend vervoer krijgen, waardoor onze hele vakantie (want we waren slechts op doorreis in Oostenrijk) in het geding zou komen. De eventuele reparatie met diagnose zouden pas na 10 dagen in gang gezet kunnen worden in de plaatselijke garage, wat niet binnen de termijn van onze vakantie zou vallen. Dus transport naar NL van de auto zou een volgende stap zijn. Echter ANWB vond de waarde van de auto lager dan de waarde van het transport en verklaarde de auto Total loss. Na advies gevraagd te hebben bij een NL autodealer, bleek dit onwaar.

De transportkosten zouden op 900€ uitkomen en de waarde van de auto was zeker 2250€. Dit met ANWB besproken, maar zij vonden het niet de moeite waard. Ik zit dus nu vast in een land zonder auto en een verpeste vakantie… ANWB, bedankt. 20 jaar trouw lid is weinig waard. Bezint eer ge aan ANWB begint.

Lees meer Lees minder

bert

29 december 2023

Anwb zijn opl**, een maand in jaren je wegenwacht niet betaald vervalt je dekking je zegt op uit kwaadheid omdat je een keer pech heb en ze laten je middenin de middel of now where staan ik stoneer twee automatische incasso het liefst stoneerde ik alles tot dat mijn dekking verliep moet je die maanden als nog betalen en de opzegmaand. Ze zijn daar gek geworden ik moet een service betalen zonder dat ik dekking heb ik eis al het geld terug tot dat ik een maand niet betaalde en mijn dekking verlopen was Wordt vandaag gebeld door een vrouw van de anwb die vind dat ze recht heeft op dit geld


Belazerd door anwb

20 september 2023

Stelletje droeftoeters!! Een maand niet af kunnen schrijven Dekking gelijk stop gezet en word uit de verzekering gegooid al ruim 2 weken bezig om mijn dekking weer terug te krijgen er werd mij verteld dat als ik de betaling als nog over maak de dekking hersteld zou worden per 22ste als nog de verzekering stop gezet zou worden maar het kruisje wanbetaler zou ook verdwijnen na 2 weken nog steeds niet 6 x gebeld elke keer zeggen we gaan het regelen maar tot nu toe nog steeds geen dekking die ** wachten gewoon tot de 22ste ik ga hier werk van maken!!! Dus zeker geen aanrader!


Bert1963

27 juli 2023

Let ajb op je schadevrije jarenals je een autoverzekering afsluit bij de ANWB. Wanneer je vorige verzekeraar nog niets heeft ingevuld in roy-data gaat de ANWB er voor het gemak vanuit dat je nul jaren hebt. Ook als het later ander blijkt kun je fluiten naar je centen. Pure diefstal dit


A Voort

7 september 2022

Bij schademelding per omgaande een digitaal schadeformulier , alle vragen beantwoord met aanvullend enkele bescheiden toegevoegd en binnen 3 weken geld op de rekening .