icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van ASR Verzekeringen autoverzekering


ASR Verzekeringen-autoverzekering

Totaalscore

62 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling
  • Prijs-kwaliteit
62 reviews

E

15 maart 2018

Na 31 jaar schadevrij gereden te hebben in 2017 een paaltje geraakt. Val meteen terug naar 10 schadevrije jaren! Is dat relevant t.o.v. terugval schadevrije jaren als je er minder dan 10 hebt opgebouwd en maatschappelijk verantwoord?


Kieb

9 september 2017

Weet het niet, geen ervaringen met afhandelingen maar de prijs per maand is bij mij 32 Euro terwijl de vergelijker ruim 60 Euro opgeeft


Anoniem

14 augustus 2015

Mijn bus heeft een grijs kenteken. Daarvan zijn de ramen stuk geslagen en letterlijk alles eruit meegenomen al mijn gereedschap en meet app- en wat blijkt ASR zegt -u krijgt geen cent het is een auto met grijs kenteken daar heb ik hem dan 12 jaar volledig voor verzekerd gehad zelfs mijn ramen moest ik zelf betalen, ASR grote oplichters.


Idsmij

4 januari 2015

Helaas een aantal schadegevallen gehad in de afgelopen jaren. De afhandeling is hierbij steeds uitstekend geweest.


Zeer slecht en traag

29 december 2014

In juli 2014 is mijn auto gestolen. Inmiddels bijna 2015 nog steeds geen enkele cent uitgekeerd gekregen. Na vele malen aan de telefoon gehangen wimpelen ze me elke keer af door te zeggen dat het nog in onderzoek is. Nemen nooit het initiatief om jou zelf even op te bellen met de gang van zaken. Kortom een maatschappij die maling heeft een zijn clienten. Kwam er later ook achter dat ik veels te veel geld betaalde voor een wa+. Ben heel erg ontevreden over asr en zou dit iedereen zwaar af raden.