icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van ASR Verzekeringen autoverzekering


ASR Verzekeringen-autoverzekering

Totaalscore

77 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling
  • Prijs-kwaliteit
77 reviews

Mark

30 juli 2020

Wat een vervelend en onhandig bedrijf,, en wat een naar vervelend spelletje spelen ze als je je verzekering wilt opzeggen! Bah niet normaal!


Anoniem

27 juli 2020

Geweigerd worden voor een autoverzekering omdat je bij de aanvraag niet hebt aangegeven dat je scooter ooit is omgevallen.


Eddy

13 mei 2020

Zo'n creepy verzekeringslub uit slechte moppen en B-films die alles doen om niet te hoeven betalen...... Welkom bij ASR. Als het niet zo triest zou zijn zou je er keihard om moeten lachen... Hier komt mijn verhaal: Via een tussenpersoon al jarenlang verzekerd en nog nooit een schade geclaimd premie altijd netjes betaald. Begin april is het audio/gps systeem gestolen uit mijn Audi (NMI systeem met een nieuwwaarde ruim 3000 euro). Die diefstal valt onder mijn polisvoorwaarden en voor t eerst in mijn leven een schade geclaimd... Via die tussenpersoon. Meteen aangegeven dat ik de nieuwwaarde niet vergoed hoef, zoals in de polis vermeld, maar dat ik een normaal audiostysteem waar nu een gat in t dashboard zit niet te veel gevraagd vind. Inmiddels anderhalve maand verder en vandaag (na eerst een aantal keren te hebben gebeld) een brief gehad dat ik maximaal 250 euro kan krijgen mits ik de originele aankoopbon van het systeem kan tonen... Auto is door mij 2e hands aangeschaft, audio systeem z


danielle

20 april 2020

zijn traag met afhandeling schade. zijn yelefonisch niet te benaderen alleen via tussenpersoon. denken niet mee


A. Kessen

14 maart 2020

Op 25 december 2019 een eenzijdig ongeval gehad. Na tweewekelijks e-mailen en bellen met de tussenpersoon en telkens weer aangeven dat alle foto's, formulieren meerdere keren zijn opgestuurd, eindelijk op 11 maart bericht gekregen dat het schadebedrag wordt uitgekeerd. Ik zal nooit meer bij deze maatschappij een verzekering afsluiten.