icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van ASR Verzekeringen autoverzekering


ASR Verzekeringen autoverzekering

Totaalscore

7 reviews
  • Afhandeling schadeclaims
  • Informatievoorziening van de verzekeraar
  • Klantenservice
  • Prijs-kwaliteitverhouding
7 reviews

Bob

30 april 2024

Auto gestolen, 1ste claim ooit, 4 maanden geleden gekocht en nu al €3000,- afgeschreven en de inhoud niet verzekerd omdat ik geen schade kan aantonen. Casco verzekerd, dan zou je kunnen denken dat je goed verzekerd bent … inmiddels op dag 46 en nog steeds geen uitbetaling gezien. Ze vragen iedere week nieuwe vragen, je krijgt geen enkele bevestiging van de spullen die je instuurt en als je dan erachteraan belt om te vragen wat de stand van zaken is (na 5 dagen) krijg je een sikkeneurige medewerker aan de lijn, die je eerst 5 minuten met een pieptoon in de wacht zet, en een toon heeft alsof de ‘klant zeurt’. Totaal geen begrip! NB 10 jaar trouwe klant, zakelijk en privé verzekerd en nog NOOIT wat geclaimd gehad. Zo gaan ze dus hier met hun klanten om! Afschuwelijk!


CC

9 april 2024

Ik wacht al ruim 1,5 jaar op afhandeling van een eenvoudige schade claim. En ruim een half jaar op afhandeling van auto schade. Ik hoor niets, afspraken en beloftes worden niet nagekomen.


M

21 september 2023

Het is dat een ster moet Ik ben 5 jaar geleden invalide gereden door hun klant. Ben 100% afgekeurd en heb een uitkering van €545- per maand als alleenstaande moeder met 2 kinderen. Ondanks dat de artsen en behandelaars hebben bevestigd wat ik mankeer,asr 500 ,ja wel 500- letselschade hebben betaald Spelen ze een gemeen spel. Met het huisgesprek zou hun medewerker mij wel even de grond in trappen,want ik makeerde niks.Nee zeker ,daarom zeggen de behandelaren dit ook,en ja je gooit je hele leven zo weg ,dat doe je ook voor je plezier. 1000den euro’s betalen aan behandelingen Behandelingen die ik nu niet meer kan betalen. Nu sta ik op het punt mijn huis kwijt te raken en met 2 kids op straat te komen. Heb geen geld voor boodschappen of voor als er iets stuk gaat. En heb alle dagen pijn,slaap slecht,val geregeld flauw,duizeligheid, wazig zien,uitval verschijnselen,heb een holle rug er aan over gehouden.

Maar Asr werkt samen met mijn advocaat en wacht tot je alles kwijt bent en bied je dan een fooitje Toppers ? zijn jullie ASR.

Lees meer Lees minder

Rainmachine

4 september 2023

Jarenlang als tevreden klant bij de Ditzo gezeten, na de fusering van de Ditzo met de ASR is het één grote ergernis. Premies die omhoog gaan, een website die niet werkt, polissen die je niet op kunt zeggen, website storingen, facturen die je niet in kunt zien en ga zo maar door. Heb alles nu, na veel gedoe, bij de ASR weggehaald en kom hier ook nooit weer terug. Wat een afknapper dat hele ASR.


Anton Noordermeer

31 mei 2023

Klacht betreft autoverzekering van Ditzo, wat nu ASR is geworden. Ik had echt nog nooit problemen met Ditzo, maar sinds de overgang naar ASR ziet de verzekeringswereld er voor mij ineens heel anders uit. Bij een oude schadeclaim van september 2022 vroeg ASR meerdere weken later om mijn schadeformulier. In de tussentijd was ik mijn schadeformulier per ongeluk kwijtgeraakt en heb ik dat ook per e-mail bij ASR aangegeven. Nu zegt ASR dat zij geen reactie van mij hebben ontvangen en confronteert mij nu met een hele reeks zeer onbeschofte maatregelen zoals extra kosten met (voor mij) hoge bedragen en opeens zomaar 5 schadevrije jaren aftrekken (voor één schadegeval?). Ik heb meerdere verzekeringen bij ASR, maar na deze onbeschofte manier van benaderen van een jarenlange trouwe (Ditzo) klant, heb altijd mijn premies netjes op tijd betaald, zal ik op korte termijn (moet even tijd daarvoor nemen) AL mijn verzekeringen bi ASR weg halen!

ASR is echt heel onbeschoft en toont totaal geen sympathie naar de klant en luistert ook totaal niet naar wat ik als klant te zeggen heb. Prima. Mij zijn ze kwijt. Neem GEEN verzekeringen bij ASR, ze weten totaal niet hoe ze klanten moeten behandelen en confronteren je zomaar met extra hoge kosten en pakken je zomaar meerdere schadevrije jaren af, omdat zij zelf niet in staat zijn om een schadeclaim dossier goed op orde te hebben en te houden.

Lees meer Lees minder