icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van Centraal Beheer autoverzekering


Centraal Beheer-autoverzekering

Totaalscore

262 reviews
  • Afhandeling schadeclaims
  • Informatievoorziening van de verzekeraar
  • Klantenservice
  • Prijs-kwaliteitverhouding
262 reviews

D

20 augustus 2021

Nog nooit in mijn leven zo’n slecht bedrijf meegemaakt. Nooit een verzekering afsluiten hier. Strooien met persoonlijke gegevens en sturen deze naar de verkeerde persoon. Dit bedrijf doet alles behalve jou helpen. Ooit een krijg bedrag van €7 vergeten te betalen. Nu heb ik een CIS melding waardoor ik nergens een verzekering kan afsluiten omdat er in de melding niet benoemt wordt om wat en hoeveel het gaat. Alles is altijd optijd betaald maar door dit karige bedragje heb ik een mega groot probleem!! Wees jezelf lief en vermijdt dit bedrijf en achmea over het algemeen!!! Ook zal ik overal een slechte review achterlaten waar kan!


Cor

18 augustus 2021

Al jaren met autoverzekering bij Centraal. Vandaag een nieuwe medewerker aan de lijn en ze deed het super goed. We hadden een onduidelijkheidje en ze nam de tijd om het uit te zoeken. We hebben vaker vriendelijk personeel aan de lijn gehad die er voor je wilt zijn en wat kunnen betekenen. Ik lees nogal rare reviews, denk dat als je zelf al chagerijnig en met gescheld aan de lijn hangt dat het niet gaat werken. Bij ander maatschappijen gaat ook wel eens wat mis ;-) Goed bezig. Ik ben er blij mee !!


Jorn

19 juni 2021

De reactie zeggen genoeg. Waardeloze partij, denkt in het geval van een probleem helemaal niet mee. Geld, geld, geld. Enige dat zij belangrijk vinden. Het gaat ze niet om goed contact, iedere situatie goed oplossen. Nee. Premies innen, dat is waar ze goed in zijn. Verwacht niks terug van Centraal Beheer.


Anoniem

10 april 2021

Geen goede of duidelijke communicatie, je moet zelf achter alles aan gaan en als je dat niet doet ben je uiteindelijk de dupe van een overal slechte administratie. Tussen de afdelingen zitten vrijwel geen samenwerken waardoor er veel onduidelijkheid is tussen de afdelingen, door deze slechte communicatie en administratie ben je hier als consument de dupe van. Al met al een zeer slechte verzekeringmaatschappij die er niet voor de consument is, maar voor het vullen van hun zakken. Zeker niet aan te raden.


WR

4 april 2021

Gewoon een goede degelijke verzekeringsmaatschappij. Bewust alle verzekeringen hier ondergebracht. Toch geen maximale 5 score, omdat ik het beter zou vinden, om een staffelkorting te krijgen in de premieberekening.