icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van Centraal Beheer Achmea autoverzekering


Centraal Beheer Achmea-autoverzekering

Totaalscore

259 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling
  • Prijs-kwaliteit
259 reviews

Jw

8 oktober 2018

Denken niet aan de mensheid.........................


Mex

27 augustus 2018

Ik heb laatst schade gereden bij het achteruit rijden. Nergens in de polis van centraal beheer staat dat jij de gene bent die moet betalen. Je betaald elke maand een vast bedrag wat tot in de duizende euro's loopt. Vervolgens gebeurd er 1 keer iets en mag je de volle mep zelf betalen terwijl zij een potje hebben gespaard voor als er wat gebeurd. Dit bedrag is 450 euro. dit heb ik makkelijk opgebouwd maar word niet gebruikt. Vervolgens ga je bellen hoe of wat en word je kortaf opgehangen en wensen ze je veel succes. Zeer slechte support. Geen logische verklaring waarom ze niet het geld gebruiken wat jij hun elke maand betaald. Ze willen alleen maar je geld.


Jeroen

3 juli 2018

Ik heb diverse verzekeringen lopen bij Centraal Beheer (woon, reis, rechtsbijstand, auto), dit gaat over de autoverzekering. Ik heb een VW Golf uit 2016, gezinsauto, met all-risk dekking (aanrijding, vandalisme, brand, storm, natuur, diefstal, inbraak, ruit, wettelijke aansprakelijkheid) + aanvullende dekking ongevallen en schade inzittenden, en heb 16 schadevrije jaren. Ivm verlenging heb ik op 3 juli 2018 een premievergelijking gedaan tegen de ANWB, en ik heb dit geverifieerd met de klantenservice van Centraal Beheer - mijn vergelijking klopt (geen appels met peren vergeleken - vergelijkbare dekking). De uitkomst vind ik schrikbarend; Centraal Beheer is maar liefst 61 procent duurder dan de ANWB. Ze erkennen het, maar doen er niks aan - take it or leave it. Het trieste is - ik ben verder zeer tevreden met Centraal Beheer en zou graag blijven! Maar een premie verschil van 704,33 EURO op jaarbasis (1147,47 EUR versus 443,14 EUR)… Tja... Ik stap over!...


Connex

18 juni 2018

Zelden fouten gehad bij verzekeren van een nieuwe auto.


H.E.

22 mei 2018

Tot 2 weken geleden had ik een autoverzekering bij CBA en was hier zeer tevreden over. Ik wilde vandaag opnieuw een nieuwe autoverzekering afsluiten, maar helaas was de verzering erg duur in vergelijking met andere verzekeringen. Ik vind het niet erg om iets meer te betalen maar €25 per maand meer is erg veel en er viel niet over de prijs te onderhandelen. Ben al jaren klant en vind dat een grote teleurstelling.