icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

Consumentenbond.nl

Inloggen

Vul een geldig e-mailadres in

Vul een wachtwoord in

Reviews van Centraal Beheer autoverzekering


Centraal Beheer-autoverzekering

Totaalscore

269 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling
  • Prijs-kwaliteit
269 reviews

AvdV

27 december 2019

Ik krijg op 18 december 2019 een brief met de jaarlijkse factuur voor de verlenging van m'n autoverzekering. Het nieuwe verzekeringsjaar start op 1 februari 2020. De factuur bedraagt € 902,83. Toevallig ga ik een week later op internet verschillende dekkingen van m'n autoverzekering bekijken. Ik bereken daarbij ook de premie van m'n huidige dekking n.l. all risk. Ik kom daarbij uit op een jaarpremie van € 685,47. Dus € 217,36 lager dan de factuur die ze zelf sturen! Ze laten me dus gewoon teveel betalen als trouwe klant! Omdat ik de voorgaande jaren ook steeds rond de € 900 betaalde krijg ik het gevoel dat ik al jaren teveel betaal! Nadat ik gebeld heb wordt m'n premie voor volgend jaar € 685,47. Is dit een fout en krijg ik nu voor de voorgaande jaren ook geld terug? Nee hoor want de premie kan per dag wijzigen dus u heeft geluk dat u dit nu op internet ziet. U krijgt ook niets terug van de voorgaand jaren! Trouwe klanten gewoon teveel laten betalen, dat is Centraal Beheer!


Brian

14 november 2019

Ik wilde mijn autoverzekering opzeggen ivm een schorsing. In een vorig telefoongesprek werd door een medewerker expliciet aangegeven dat ik de verzekering met terugwerkende kracht kon laten in gaan vanaf de datum van schorsing. Aangezien ik tijdens het eerste gesprek geen documenten bij de hand had ,waarin ik de datum van aanvang schorsing kon aan tonen, heb ik op een later moment terug gebeld. Tijdens dit telefoongesprek ble centraal beheer ineens andere spelregels te hebben opgesteld. Nu was de terugwerkende kracht ineens niet meer van kracht. Ik heb de verzekering opgezegd en aangegeven ook niet meer terug te komen als klant


Evert

11 oktober 2019

Als je denkt dat je na 30 jaar lidmaatschap door de ANWB netjes wordt behandeld heb je het mis. Het is gewoon een grote organisatie waar ledengeld moet worden verbrand en die helemaal niet het ANWB lid voorop stelt. Een klacht wordt gewoon niet serieus behandeld en met geloofd klakkeloos hun zakelijk partner Logicx. En opzeggen werken ze wel aan mee. Waarom ook niet, binding met hun leden interesseert ze helemaal niets. Gelukkig bestaan er nu zat (goedkopere) alternatieven. Dag ANWB.


Imane

8 oktober 2019

Heel blij met de service van centraal beheer! Vooral medewerker Omar karagan heeft mij goed te woord gestaan en goed meegedacht. Hele behulpzame medewerker!


iets minder boos

18 september 2019

Na plaatsing van mijn negatieve review is CBAchmea toch over de brug gekomen en heeft mij alsnog een verklaring gestuurd dat ik mijn Tesla bij een door Tesla geaccrediteerd bedrijf, in geval van schade, kan herstellen. Dat kostte wel 3 ochtenden mailtjes schrijven en bellen en onbegrip. Ik wilde al overstappen naar de ING omdat die alle vragen in 10 minuten beantwoord hadden. Nou ja....