icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van Centraal Beheer Achmea autoverzekering


Centraal Beheer Achmea-autoverzekering

Totaalscore

256 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling
  • Prijs-kwaliteit
256 reviews

Connex

18 juni 2018

Zelden fouten gehad bij verzekeren van een nieuwe auto.


H.E.

22 mei 2018

Tot 2 weken geleden had ik een autoverzekering bij CBA en was hier zeer tevreden over. Ik wilde vandaag opnieuw een nieuwe autoverzekering afsluiten, maar helaas was de verzering erg duur in vergelijking met andere verzekeringen. Ik vind het niet erg om iets meer te betalen maar €25 per maand meer is erg veel en er viel niet over de prijs te onderhandelen. Ben al jaren klant en vind dat een grote teleurstelling.


Erbe

29 januari 2018

Tot nu toe geen schades (meer dan 20 jaar schadevrij) , dus geen waardeoordeel over schadeafhandeling. Wel met de informatieverstrekking aan de (bestaande) klant. Opletten: de verkeringspremie wordt per dag bepaald, ook bij verlenging. Controleer daarom kort vóór de werkelijke afloopdatum met het rekenmodel op de website of er op dat moment soms een lagere premie geldt. Dan direct "even Apeldoorn bellen" en een correctie vragen. Kan tientallen euro's schelen!


agnes

28 november 2017

ik reageer eigenlijk omdat ik een aantal reacties van (ex)verzekerden heb gelezen. Tot op heden- 40 jaar - geen problemen met CB, wordt wel steeds duurder. Het valt mij op dat de beoordeling door Consumentenbond beter is dan door veel clienten.


A.M.J.

4 november 2017

Werd steeds heel vriendelijk en deskundig geholpen.