icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van Centraal Beheer autoverzekering


Centraal Beheer-autoverzekering

Totaalscore

262 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling
  • Prijs-kwaliteit
262 reviews

Mart

4 juli 2019

We hadden een meningsverschil maar Centraal Beheer heeft dit heel netjes, zelfs super netjes, opgelost!


Lauran

2 januari 2019

als je schade hebt kun je het alleen via de rechtsbijstand regelen, dit moet je zelf en op eigen initiatief doen enkel bij all risk komt er mogelijk een hulp van CB


Dennie

30 oktober 2018

Centraal Beheer (CB) heeft voor mij erg weinig waarde meer. Ik ben jarenlang verzekerd geweest bij CB en altijd met grote tevredenheid hier gezeten. Recentelijk wordt ik als een crimineel behandeld vanwege een betalingsachterstand die per abuis is opgelopen voor de eerste keer en voor kortstondige tijd. Door een communicatiefout bij CBA zijn ze er vanuit gegaan dat ik ervoor kies om niet te betalen en hebben om die reden de verzekering gestopt. Resultaat is dat ik mij nergens anders kan verzekeren en CBA de fout niet wil erkennen. Tot op heden heb ik nog problemen met het bedrijf en de support. Er wordt niet geluisterd en men staat niet open voor een volwassen discussie. Er wordt gesteld dat er gemaild is en post verstuurd echter heb ik hier nooit iets van gezien. Ik wil graag verder zaken doen met CB alleen er moet wel eerst op een normale manier worden gecommuniceerd. Op deze manier voel ik mij in de steek gelaten en genegeerd. Kort gezegd ben ik heel erg ontevreden.


Jw

8 oktober 2018

Denken niet aan de mensheid.........................


Mex

27 augustus 2018

Ik heb laatst schade gereden bij het achteruit rijden. Nergens in de polis van centraal beheer staat dat jij de gene bent die moet betalen. Je betaald elke maand een vast bedrag wat tot in de duizende euro's loopt. Vervolgens gebeurd er 1 keer iets en mag je de volle mep zelf betalen terwijl zij een potje hebben gespaard voor als er wat gebeurd. Dit bedrag is 450 euro. dit heb ik makkelijk opgebouwd maar word niet gebruikt. Vervolgens ga je bellen hoe of wat en word je kortaf opgehangen en wensen ze je veel succes. Zeer slechte support. Geen logische verklaring waarom ze niet het geld gebruiken wat jij hun elke maand betaald. Ze willen alleen maar je geld.