icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van ING autoverzekering


ING-autoverzekering

Totaalscore

23 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling
  • Prijs-kwaliteit
23 reviews

Suzanne

16 februari 2019

Voor het eerst een slechte en onpersoonlijke ervaring met ING. Ik ben vergeten te reageren op een mail waarin stond dat ik moet bellen omdat ze mijn schadevrije jaren niet kunnen vinden in het Roy-data systeem. Nu krijg ik twee weken later ineens twee mails: een waarin de schadevrije jaren op 0 worden gezet en er nog een groot bedrag via incasso wordt afgeboekt en een tweede mail met beƫindiging van mijn verzekering. Vind het onpersoonlijk dat ze niet eventjes nabellen! Ik heb namelijk gewoon 13 schadevrije jaren, zoals ik had opgegeven. Maar desondanks of mijn informatie aan hen klopt of niet, vind ik het erg onvriendelijk en beledigend dat ze binnen twee weken zelf conclusies trekken en mij een incasso sturen en mijn verzekering beƫindigen. Ik ga ze zo even bellen, dan zal het wel weer goed komen, maar dit is erg klantonvriendelijk en bezorgt mij frustraties en schok op vrijdagavond! Misschien stap ik nu ook over! Jammer, bij de bank ING altijd alleen maar positieve ervaringen gehad.


Vs

12 januari 2018

Ik heb rekening bij ing, sinds het jaar 2000, en ik heb nooit probleem gehad met ing, zo ik ben blij. Bij ing.


MdL

10 september 2017

Ik heb hagelschade gehad. Was geen enkel probleem met afhandelen. ING Respecteert zijn klanten. Ook aangaande andere verzekeringen. Zeer behulpzaam, vriendelijk en kennis van zaken.


Moustafa

14 mei 2017

goed en goed


Anoniem

3 januari 2017

Behulpzaam en bij de keuze van aanvullende bieden ze een korting op andere verzekeringen b.v. Inboedel verzekzeringen, Hier wordt je blij en gewaardeerd en sowieso is goedkoper dan allemaal,