! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van InShared autoverzekering


InShared-autoverzekering

Totaalscore

147 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling
  • Prijs-kwaliteit
147 reviews

Melanie

18 augustus 2021

Belachelijk dit.. Auto gaan kopen in Eindhoven, om daar vervolgens mee terug te rijden naar Zuid-limburg. Natuurlijk even snel en simpel een verzekering afsluiten, althans dat dacht ik. Gekozen om dit via independer te doen wegens de voordelen. Inshared zou mij na een aantal minuten een mail sturen om de verzekering te activeren. We zijn nu twee dagen verder en ik heb nog altijd geen mail binnen gekregen. Telefonisch niet bereikbaar, contactformulier zou een reactie op komen binnen twee werkdagen. Geen enkele reactie gehad! Na een half uur wachten in de auto maar elders een verzekering afgesloten.


Jaap

28 juli 2021

Ik was al jaren verzekerd bij inshared. Ik heb een andere auto gekocht met een Keyless entry systeem. Vanwege het hoge aantal gestolen auto’s van dit type wil inshared deze auto niet verzekeren. Helaas had ik een kleine schade vorig jaar, waardoor ik maar 1 jaar schade vrij heb. De bonus malus trede van 21 van inshared, heeft geen invloed op je nieuwe verzekering. Men kijkt alleen naar schadevrije jaren. Kortom de premie gaat van 60 naar bijna 130 . Nb telefonisch krijg je niemand te spreken en de chat is met een robot met standaard antwoorden. VOOR MIj NOOIT geen INSHARED meer.


Patrick van Eck

25 april 2021

Verzekering die gewoon niet helpt met oplossen van verschillen. Gooien zomaar de prémie omhoog met ruim 80 euro. Als je dan vraagt om kort telefonisch contact word er niets gedaan. Ja zeggen dat ze anoniem bellen en dat ik niet opneemt, uhhhhhh spreek dan de voicemail in dat kunnen mensen daarop reageren.


Legierse

12 april 2021

ik kan geen score geven, maar ik schrik me wezenloos van de slechte reviews, ik neem maar hier geen verzekering af. Maar geef een drie omdat ze niet telefonisch bereikbaar zijn


anoniem

7 april 2021

Al lang bij inshared verzekerd all risk auto verzekering. geweest en nog nooit iets geclaimed. Tot dat we een kleine schade hadden (E 700,00). Onbetrouwbaar. Medewerker had aangegeven dat het goed zou komen. We daalde door deze schade van trede 23 naar trede 10 schadejaren!!!! We zijn inmiddels overgestapt. Sluit daar nooit een autoverzekering af!