icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van InShared autoverzekering


InShared-autoverzekering

Totaalscore

146 reviews
  • Afhandeling schadeclaims
  • Informatievoorziening van de verzekeraar
  • Klantenservice
  • Prijs-kwaliteitverhouding
146 reviews

Annick

1 november 2021

Hele slechte service, onbereikbaar en totaal niet behulpzaam.


Angel

14 oktober 2021

Een jongen v 12 jaar is tegen de auto aangereden, waardoor forse schade is ontstaan, de vaste autodealer die de auto altijd in onderhoud heeft, heeft getaxeerd op 1800 excl btw. Nu moet de schade bij een totaal onbekende (door Inshared aangewezen)hersteld worden, en die heeft getaxeerd op 1000 euro. Ik wil de auto bij mijn vaste dealer laten herstellen, maar Inshared wil alleen de 1000 uitbetalen, terwijl Ik nergens schuld aan heb, en dit door een misdrijf is veroorzaakt (jongen v 12 je, ouders wisten ervan maar hebben niets gezegd. Door camerabeelden van n bewoner in de buurt ben ik erachter gekomen!) de tegenpartij is eveneens verzekerd bij Inshared.

Politie is er iinmiddrls ook bij betrokken, Als onschuldig slachtoffer laat Inshared je dus gewoon in de kou staan, terwijl het bedrag bij de tegenpartij gehaald moet gaan worden, en ik als onschuldig slachtoffer mijn auto bij een bedrijf moet laten herstellen, waardoor mijn auto tevens minder waard zou worden aangezien het hele logboek door de dealer bijgehouden wordt.

Lees meer Lees minder

Kelly

6 oktober 2021

Een bedrijf waar ze dossiers zonder reden sluiten, reageren na een maand pas op mails en zijn telefonisch amper te bereiken. Ze zijn veels te duur voor hdeun goedkope service die ze "bieden"


Melanie

18 augustus 2021

Belachelijk dit.. Auto gaan kopen in Eindhoven, om daar vervolgens mee terug te rijden naar Zuid-limburg. Natuurlijk even snel en simpel een verzekering afsluiten, althans dat dacht ik. Gekozen om dit via independer te doen wegens de voordelen. Inshared zou mij na een aantal minuten een mail sturen om de verzekering te activeren. We zijn nu twee dagen verder en ik heb nog altijd geen mail binnen gekregen. Telefonisch niet bereikbaar, contactformulier zou een reactie op komen binnen twee werkdagen. Geen enkele reactie gehad! Na een half uur wachten in de auto maar elders een verzekering afgesloten.


Jaap

28 juli 2021

Ik was al jaren verzekerd bij inshared. Ik heb een andere auto gekocht met een Keyless entry systeem. Vanwege het hoge aantal gestolen auto’s van dit type wil inshared deze auto niet verzekeren. Helaas had ik een kleine schade vorig jaar, waardoor ik maar 1 jaar schade vrij heb. De bonus malus trede van 21 van inshared, heeft geen invloed op je nieuwe verzekering. Men kijkt alleen naar schadevrije jaren. Kortom de premie gaat van 60 naar bijna 130 . Nb telefonisch krijg je niemand te spreken en de chat is met een robot met standaard antwoorden. VOOR MIj NOOIT geen INSHARED meer.