icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van InShared autoverzekering


InShared autoverzekering

Totaalscore

24 reviews
  • Afhandeling schadeclaims
  • Informatievoorziening van de verzekeraar
  • Klantenservice
  • Prijs-kwaliteitverhouding
24 reviews

Savannah

21 juni 2024

Ga niet met deze verzekeringsmaatschappij in zee!! Je kan ze nooit bereiken, maken mooie reclame maar je krijgt nooit een cent terug van ze!! Wij moesten €1000!!!!! Betalen aan ze omdat wij per ongeluk de verkeerde datum voor een kleine schade hadden ingeleverd. Wij wilden dit aanpassen maar dat kon en mocht niet meer, ze hebben dit als fraude aangekaart en nu moesten wij betalen. TRAP ER NIET IN!!!! Ook zou je elk jaar als klant een beetje terug krijgen omdat het ‘potje’ van inshared te verdelen valt. Geloof me in al die jaren hebben ze telkens wel een excuus waarom ze niet kunnen uitbetalen. Nooit meer bij deze verzekering en ik waarschuw andere mensen hiervoor!!


Eelco

10 juni 2024

Stop gewoon met dit bedrijf! jullie hebben een 2 als cijfer in Nederland en in Duitsland maken jullie er helemaal een potje van..... Daar krijgen jullie een 1 als cijfer! Ik ga niet mijn naam en adres posten op een openbare site. Maar ik kan jullie verzekeren (grappige woordspeling) Dat het een grote puinhoop is bij Inshared en dan mijn nieuwe verzekering (Anwb) alle moeite heeft om mijn schadevrije jaren toe te kennen omdat jullie die niet geregistreerd hebben. Ik rij al 27 jaar schadevrij en jullie hebben je best gedaan al mijn schadevrije jaren uit de registratie te halen. Dit krijgt nog een gevolg, omdat ik mijn rechtsbijstand heb ingeschakeld om dit uit te zoeken. Feit blijft.. GA JE NOOIT HIER VERZEKEREN WANT ER KOMT ALLEEN MAAR ELLENDE VAN. Ik ga niet meer in contact met jullie, want die kansen hebben jullie al gehad! Ik kon niet bellen en via de mail kreeg ik een standaard antwoord na 14 dagen waar je niks aan hebt.

Ik ben al lang niet meer verzekerd bij jullie, Je veroorzaakt enorm veel leed bij mensen die al in de problemen zitten.

Lees meer Lees minder

Iliass

6 juni 2024

Opzeggen autoverzekering bij Inshared blijkt een ramp!, je komt er niet zomaar vanaf! Online inloggen lukt niet en reageren op verzoek beëindigen autoverzekering ook niet! Auto is sinds 25 mei 2024 niet meer in bezit! Zelfs de vrijwaringsbewijs is netjes per mail opgestuurd. Heb tot heden nog steeds géén bevestiging ontvangen van opzegging. Ik raad iedereen oprecht weg te blijven van deze verzekering. Communicatie en bereikbaarheid is zeer slecht. Ben nu aan het oriënteren op de vervolgstappen.


Gedupeerd

21 mei 2024

Omdat, ondanks betalingsbewijzen die Inshared negeert, betalingen van premies niet door Inshared getraceerd worden, wordt je verzekering zomaar stopgezet. Nota bene: jouw mails waarin je alle bewijzen aandraagt zijn dan nog in behandeling. Dit is in wezen een strafbaar feit gepleegd door Inshared dat door de overheid beboet zou moeten worden.


Axel

6 februari 2024

Ze hebben mijn auto premie met dik 60% verhoogd ik ben van 110 euro naar 174 euro gegaan. Ik heb geen schade gereden of schade veroorzaakt. Contact krijg je niet met ze alleen automatische antwoorden, nou wat een service not !! Verzeker je hier niet !!!?