icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van Kilometerverzekering autoverzekering


Kilometerverzekering-autoverzekering

Totaalscore

11 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling
  • Prijs-kwaliteit
11 reviews

FH

13 maart 2018

Als 21 jarige met een beginners rijbewijs is het niet makkelijk om je auto te verzekeren. Een simpele auto kost al snel €130,- per maand. Dit probleem zal ik tot mijn 24e blijven tegenkomen. Nu heb ik ook nog eens de pech dat ik onlangs een oude bmw gekocht heb. Blijkbaar zijn de verzekeraars hier nogal huiverig voor. Ik kan hem dus ontzettend lastig verzekeren. Nadat ik 2weken geleden 3 dagen online checkers heb ingevuld en met verschillende verzekeringsmaatschappijen gebeld en gemaild heb, was daar eindelijk de oplossing: De Kilometerverzekering! Het klonk al te mooi om waar te zijn en natuurlijk is dat dan ook weer zo. Ik kreeg binnen 5 minuten een voorlopige dekking die na 2 werkdagen bevestigd werd. Ik zou daar slechts 85 euro in de maand gaan betalen voor een WA verzekering. Nu werd ik een uur geleden gebeld dat ik NA 2 WEKEN?! met terugwerkende kracht ineens niet meer verzekerd ben i.v.m. mijn leeftijd. Sta je dan met je auto ver van huis. Je kunt geen kant meer op...


Xiaoyan

3 september 2017

De verzekering is wel goedkoop.blijf zo doorgaan! Daarom ik heb bij kilometerautoverzekering gekozen.vind ik super blij mee.


jaap

26 april 2017

schade gehad aan brommobiel door aanrijding met konijn schade expert er bij geweest heb de schade niet gezien kan ik aantonen door hun foto's maar ze blijven erbij dat het mijn 5 schadevrije jaren kost als het aantoonbaar was dat ik in aanraking ben geweest met een dier dan zouden de 5 schadevrije jaren niet berekend worden kortom er word niet geluisterd ze doen maar waar ze zin in hebben zou niemand aanraden zich hier bij te verzekeren


Anoniem

12 december 2016

Één keer is onze auto gestolen en één keer is er een kras op onze deur gekomen; in beide gevallen is dit heel goed afgehandeld. Bovendien is de prijs/kwaliteit voor ons altijd goed geweest.


Anoniem

23 september 2016

In eerste instantie was ik erg blij met de verzekering, aangezien ik niet veel kilometers rijd en daardoor minder hoefde te betalen. Vanaf half oktober zou ik ineens 35% meer moeten betalen per maand. Omdat het een nieuw verzekeringsjaar zou zijn heb ik opgezegd en gevraagd om de verrekening over de betaalde premie en gereden kilometers. Volgens hen hoeven ze dat niet te doen, aangezien ze de stand per de eerste van het nieuwe verzekeringsjaar opvragen. Erg gemeen en zeker niet klantvriendelijk!