icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Van hypotheek tot verhuisdoos |

Stap voor stap naar je nieuwe huis

icoon nieuw huis

Reviews van Kilometerverzekering autoverzekering


Kilometerverzekering-autoverzekering

Totaalscore

9 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling
  • Prijs-kwaliteit
9 reviews

jaap

26 april 2017

schade gehad aan brommobiel door aanrijding met konijn schade expert er bij geweest heb de schade niet gezien kan ik aantonen door hun foto's maar ze blijven erbij dat het mijn 5 schadevrije jaren kost als het aantoonbaar was dat ik in aanraking ben geweest met een dier dan zouden de 5 schadevrije jaren niet berekend worden kortom er word niet geluisterd ze doen maar waar ze zin in hebben zou niemand aanraden zich hier bij te verzekeren


Anoniem

12 december 2016

Één keer is onze auto gestolen en één keer is er een kras op onze deur gekomen; in beide gevallen is dit heel goed afgehandeld. Bovendien is de prijs/kwaliteit voor ons altijd goed geweest.


Anoniem

23 september 2016

In eerste instantie was ik erg blij met de verzekering, aangezien ik niet veel kilometers rijd en daardoor minder hoefde te betalen. Vanaf half oktober zou ik ineens 35% meer moeten betalen per maand. Omdat het een nieuw verzekeringsjaar zou zijn heb ik opgezegd en gevraagd om de verrekening over de betaalde premie en gereden kilometers. Volgens hen hoeven ze dat niet te doen, aangezien ze de stand per de eerste van het nieuwe verzekeringsjaar opvragen. Erg gemeen en zeker niet klantvriendelijk!


Solomon-S

27 april 2016

De Kilometerverzekering brengt onterechte en onbestaande kosten in rekening. De Kilometerverzekering is niet bereid om mij het bedrag door te geven voor de werkelijk gereden kilometers, te verstaan 4.587 extra kilometers en brengt onrechtmatige kosten in rekening voor ongereden kilometers die gebaseerd zijn op gemiddeldes.


M. M.

14 maart 2016

Dit is werkelijk de meest onzinnige verzekering die ik ooit heb meegemaakt. Ze kunnen je niet verzekeren met de gekozen (goedkope) verzekering, omdat er ZOGENAAMD een "schadeverleden" zou zijn (die er niet is). Dus zou ik alleen verzekerd kunnen worden bij een ander ofzo voor heel veel geld voor alleen WA. En als ik doorvraag en aangeef dat ik voor de zekerheid meerdere verzekeringen had aangevraagd en al ben geaccepteerd, wordt het heel onvriendelijk en hangen ze snel op.