icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van Klaverblad autoverzekering


Klaverblad-autoverzekering

Totaalscore

37 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling
  • Prijs-kwaliteit
37 reviews

Josefina Willems

8 juli 2019

ik betaal bijna 200 euro per maand aan diverse verzekeringen bij Klaverblad. Nu heb ik tijdelijk een Nissan Quasqai op mijn naam gehad. 2 maanden (8 wk) vooruit betaald en na 6 wk was de auto van mijn naam af geschreven. In plaats van 2 wk 'tegoed', dus geld terug van de 2 maanden, moet ik 40 euro bij betalen. Volgens mij klopt er iets niet. Ik betaal maandelijks trouw en toch krijg ik aanmaningen. Er gaat toch iets niet goed. Geen aanrader en zodra het kan, zal ik zeker overstappen naar een andere verzekeraar!


Evdv

2 juli 2019

Klaverblad Verzekeringen nooit aan beginnen. Je wordt door je overbuurman aangereden en noemt/levert 3 getuigen die hem allemaal tegenspreken Ze zwichten voor de grote maatschappijen en zo ga je van 20 schadevrije jaren naar 0! “Als je maar lang genoeg gewoon blijft word je vanzelf bijzonder” delen is mooi


H.D.

2 juli 2019

Mij is Zondag 30 juni een ongeluk overkomen op de Franse autobaan,nog nooit ben ik zo vriendelijk en goed geholpen en te woord gestaan als maandag 1juli. Door een van uw medewerkers,mijn aller hartelijkste dank daarvoor. Caravan.


SB

24 maart 2019

De goedkoopste autoverzekering van Nederland naar mijn mening. Ik heb ook een vergelijking gedaan tussen andere verzekeraars. Klaverblad stond er niet bij tot mijn verbazing. De goedkoopste die aangegeven werd, is juist duurder dan wat ik nu betaal, maar goed. Geen ervaringen met schades etc dus tot nu toe geen problemen gehad. Ik vind klaverblad de juiste keuze en kan het iedereen aanbevelen.


Zoon

26 november 2018

Zeer onbeschoft bij schadeafhandeling. Probeert schade niet uit te keren door veronderstellingen te doen die niet kloppen en niet op feiten berusten. Heb inmiddels 25 schadevrije jaren. Mijn geparkeerde auto wordt totall loss gereden door crimineel die achtervolgd wordt door politiewagens. Klaverblad vind dat ze niet hoeven uit te keren omdat mijn dochter de auto geparkeerd heeft??!! En dus regelmatige bestuurder is???? Klaverblad los gewoon netjes de schade af. De feiten spreken voor zich!!! Totaal geen vertrouwen in deze verzekering meer ondanks 10 talle jaren verzekerd te zijn bij hen. Zou niemand deze verzekering aanraden