! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van Klaverblad autoverzekering


Klaverblad-autoverzekering

Totaalscore

38 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling
  • Prijs-kwaliteit
38 reviews

Michiel

12 december 2020

Als tegenpartij in contact geweest met Klaverblad bij parkeerschade door mijn oude buurman. Per mail kon ik hem aansprakelijk stellen. En kreeg direct een mail terug dat het was aangekomen en in behandeling is genomen. Volgende dag ben ik gebeld om te controleren of ik de juiste persoon ben. Omdat het voor mij de eerste keer is om contact te hebben met een schadeverzekeraar vond ik het vrij spannend of mijn schade vergoed zou worden. De procedure is netjes verlopen. Enige minpunt is dat na het vaststellen van het schadebedrag (de geleden schade door een schade-expert) het twee weken duurde voordat ik het schadebedrag gestort kreeg. Maar goed, zorgvuldigheid kost tijd en ik weet verder ook niet wat voor werk zij verder moeten verrichten.


nero

10 november 2020

gewoon beste verzekering van Nederland, communicatie gaat prima en super snel, via email wat traag maar via telefoon altijd geholpen en best vriendelijke mensen daar


Anoniem

30 mei 2020

Als tegenpartij met deze verzekeraar te maken gehad. Zeer gebrekkige communicatie, geen duidelijkheid over het proces van de afwikkeling. Twee keer gebeld met vragen en dan krijg je echt onvriendelijke medewerkers aan de telefoon. Erg jammer. Iets meer uitleg geven over het proces van de afwikkeling zou zoveel schelen. Ik zou hier In ieder geval nooit een verzekering af sluiten na deze ervaring.


Josefina Willems

8 juli 2019

ik betaal bijna 200 euro per maand aan diverse verzekeringen bij Klaverblad. Nu heb ik tijdelijk een Nissan Quasqai op mijn naam gehad. 2 maanden (8 wk) vooruit betaald en na 6 wk was de auto van mijn naam af geschreven. In plaats van 2 wk 'tegoed', dus geld terug van de 2 maanden, moet ik 40 euro bij betalen. Volgens mij klopt er iets niet. Ik betaal maandelijks trouw en toch krijg ik aanmaningen. Er gaat toch iets niet goed. Geen aanrader en zodra het kan, zal ik zeker overstappen naar een andere verzekeraar!


Evdv

2 juli 2019

Klaverblad Verzekeringen nooit aan beginnen. Je wordt door je overbuurman aangereden en noemt/levert 3 getuigen die hem allemaal tegenspreken Ze zwichten voor de grote maatschappijen en zo ga je van 20 schadevrije jaren naar 0! “Als je maar lang genoeg gewoon blijft word je vanzelf bijzonder” delen is mooi