! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van Klaverblad autoverzekering


Klaverblad-autoverzekering

Totaalscore

36 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling
  • Prijs-kwaliteit
36 reviews

Anoniem

30 mei 2020

Als tegenpartij met deze verzekeraar te maken gehad. Zeer gebrekkige communicatie, geen duidelijkheid over het proces van de afwikkeling. Twee keer gebeld met vragen en dan krijg je echt onvriendelijke medewerkers aan de telefoon. Erg jammer. Iets meer uitleg geven over het proces van de afwikkeling zou zoveel schelen. Ik zou hier In ieder geval nooit een verzekering af sluiten na deze ervaring.


Josefina Willems

8 juli 2019

ik betaal bijna 200 euro per maand aan diverse verzekeringen bij Klaverblad. Nu heb ik tijdelijk een Nissan Quasqai op mijn naam gehad. 2 maanden (8 wk) vooruit betaald en na 6 wk was de auto van mijn naam af geschreven. In plaats van 2 wk 'tegoed', dus geld terug van de 2 maanden, moet ik 40 euro bij betalen. Volgens mij klopt er iets niet. Ik betaal maandelijks trouw en toch krijg ik aanmaningen. Er gaat toch iets niet goed. Geen aanrader en zodra het kan, zal ik zeker overstappen naar een andere verzekeraar!


Evdv

2 juli 2019

Klaverblad Verzekeringen nooit aan beginnen. Je wordt door je overbuurman aangereden en noemt/levert 3 getuigen die hem allemaal tegenspreken Ze zwichten voor de grote maatschappijen en zo ga je van 20 schadevrije jaren naar 0! “Als je maar lang genoeg gewoon blijft word je vanzelf bijzonder” delen is mooi


H.D.

2 juli 2019

Mij is Zondag 30 juni een ongeluk overkomen op de Franse autobaan,nog nooit ben ik zo vriendelijk en goed geholpen en te woord gestaan als maandag 1juli. Door een van uw medewerkers,mijn aller hartelijkste dank daarvoor. Caravan.


SB

24 maart 2019

De goedkoopste autoverzekering van Nederland naar mijn mening. Ik heb ook een vergelijking gedaan tussen andere verzekeraars. Klaverblad stond er niet bij tot mijn verbazing. De goedkoopste die aangegeven werd, is juist duurder dan wat ik nu betaal, maar goed. Geen ervaringen met schades etc dus tot nu toe geen problemen gehad. Ik vind klaverblad de juiste keuze en kan het iedereen aanbevelen.