! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van OHRA autoverzekering


OHRA-autoverzekering

Totaalscore

67 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling
  • Prijs-kwaliteit
67 reviews

Arjan

3 mei 2021

Ik wilde een autoverzekering afsluiten op een auto die eigendom is van mijn inwonende zoon, nog zonder rijbewijs. Ik draag verantwoordelijkheid en ben voorlopig de bestuurder. Via de website kun je deze verzekering zo afsluiten, ook wanneer de tenaamstelling niet gelijk is aan de berijder. Contact gehad met de helpdesk een na een half uur wachten was het antwoord dat mag niet. Huh, voor andere verzekeraars geen issue, via uw site mag het gewoon, hoezo niet? U bent geen klant. Nee op deze manier word ik dat ook niet.


anoniem

21 augustus 2020

Ze zeggen de verzekering meteen ter plekke af, Omdat de auto op een naam staat en de verzekeraar iemand anders is. Degene die hem verzekert is mijn moeder omdat zei regelmatige bestuurder is. Uit de hand van premie berekeningen op de site nemen ze conclussies die niet kloppen en ze laten je daar met je blote vingers hangen zonder enige hulp of goeie uitleg!!


Onethische telemarketing

7 februari 2020

Na het afsluiten van een autoverzekering bij OHRA werd ik na 7 dagen gebeld door een medewerker van Ohra. Zij gaf aan dat als ik 5,- euro extra per maand zou betalen ik 'pas echt volledig verzekerd zou zijn' in het verkeer. Voordat ik kon reageren zei ze al: "ik klik het wel voor je aan". Bij navraag bleek het om een aanvullende rechtsbijstandsverzekering te gaan. Dit heeft dus niks te maken met 'volledig verzekerd' te zijn in het verkeer. Toen ik deze mevrouw van Ohra hier op aan sprak gaf ze toe dat dit klopt en dat het enkel juridische hulp betreft. Dit terwijl deze mevrouw liet voorkomen alsof mijn verzekering niet voldoende was en ik nog niet volledig verzekerd was. Ik vraag me af hoeveel niet oplettende mensen hierin trappen en maar ja zeggen omdat ze natuurlijk graag 'volledig verzekerd' zijn. Ik vind het een bijzonder slechte zaak dat OHRA ten eerste aan telemarketing doet en dat ze daarnaast ook nog eens op echt onethische wijze hun producten proberen te verkopen.


Bert

15 mei 2019

Mijn premie zakt met 39%. Was hiervoor verzekerd bij Interpolis.


Jan

3 maart 2019

Het leek een interessante verzekering voor mijn onlangs aangeschafte auto voor privegebruik. Maar na een maand werd onverwacht de premie flink verhoogd, omdat de verklaring van 18 jaren schadeloos rijden van de leasemaatschappij als niet geldig werd beoordeeld. Ohra heeft een regel dat dergelijke verklaringen alleen geldig zijn, als je niet meer een auto gebruikt van de leasemaatschappij die de verklaring heeft verstrekt. Voor zakelijk gebruik maak ik nog steeds van een auto die door mijn werkgever wordt geregeld. Ohra schijnt meer van dit soort regels te hebben, deze worden niet gepubliceerd. Ik ben gelijk overgestapt, toen bleek dat andere verzekeringsmaatschappijen de verklaring wel accepteren